• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismussss

Kendi kendine nasıl yendi bunu bana yardımcı olsa keşke artık bıktım bu durumdann😔herşey tamam olsa hep eksiğiz artık bu sorunu alıp benmde bi bebeğim olsun istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum 😔😔😔😔
Konumu oku yarısını başarmış sayılırsın sonra uygulayarak tümünü.

Dilatörle yendi. Sipariş etti. Resmini atmıstı ama silmişim internette vardır canım. Bak kendin bi karar ver ve sipariş et. En küçüğünden başla. Benim verdiğim gazla yendi arkadaşım. Çok sıkıştırdım bunalttım erteleme dedim. Resmen doktor gibi ödev verdim bugün 2 saat bunu çalış vs diye. 3. Gün eşli denemede başarılı olmuş ve ertesi günü sevinçten ağlayarak aradı. Bak şöyle düşün. Dilatörü kullanınca zaten oranın yolunun açık olduğunu psikolojik olarak artık biliyosun ve beynin bunu kaydediyo. Arkadaşım şimdi çocuk bile düşünüyo. Sen de yapabilirisn kimseden eksiğin yok. Zamanını boşuna harcama artık. Ertelemek en büyük düşman
Kendi kendime diktatörleri içime alabileceğimi bile düşünemiyorum 😭 canımın çok acıyacagını düşünüyorum kafamda ilişkiye girmek çok zor görünüyor bende yapabilcekmiyim 😔😔😔😔insanlar yapıyor bişey olmuyor normal yaşamlarına devam ediyor ama benm kafamda öyle bişeyki bu durum sanki ölücem yaparsam o derece korkuyorum

Konumu oku yarısını başarmış sayılırsın sonra uygulayarak tümünü.
Okudum inşallah bende senn gbi yenerim bu hastalıgı ama benim bir sorunumda bacaklarımı hiç açamıyorum yani o pozisyona bile gelemiyorum üstte pozisyonuda denedik ama ben oturamadım korkudan bacaklarım titriyor yapamıyorum açık yazıcam kusura bakma arkam dönük üstte denedik biz ama oturamadm olmadı artık zaten denemiypruz bile öylece arkadaş gbiyiz evde resmen uzaklaştık iyice birbirimizden 😔bi an önce çözmem gerekiyor bu durumu yaşta geçiyor 29 yaşındayım daha bir çocugumuz bile yok düşününce kafayı yicek gbi oluyorum 😔😔

Okudum inşallah bende senn gbi yenerim bu hastalıgı ama benim bir sorunumda bacaklarımı hiç açamıyorum yani o pozisyona bile gelemiyorum üstte pozisyonuda denedik ama ben oturamadım korkudan bacaklarım titriyor yapamıyorum açık yazıcam kusura bakma arkam dönük üstte denedik biz ama oturamadm olmadı artık zaten denemiypruz bile öylece arkadaş gbiyiz evde resmen uzaklaştık iyice birbirimizden 😔bi an önce çözmem gerekiyor bu durumu yaşta geçiyor 29 yaşındayım daha bir çocugumuz bile yok düşününce kafayı yicek gbi oluyorum 😔😔
Birde rica etsem bir pozisyon resminden bahsetmişsiniz ya onu banada gönderrmisiniz 🙏

Canım yazdıklarımı uygulamaya geç acilen aparat seti (dilatör) sipariş ver

Tamam dilatör alıp hemen yzdıklarını uygulamaya geçicem inşallah başarabilirim🙏🙏inşallah bir gün bende başardım yazacagımm

Ben parmak egzersizi bile yapamıyorum korkuyorum canım yanacak diye ayna egzersizini yaptım aslında ama hep canımın çok yanacagını düşündüğümden oraya birşey denemedim 😔
parmak denemesi yapabildinizmi ben bugün ilk kez denedim.içeri giremedim... :(

Back
X