• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismuss

tvon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
3
0
1
25
bu ayın 17 sinde tam bir senelik evli olacağım ama henüz vajinismus korkumu yenmiş değilim yenmeyi çok istiyorum ama çok korkuyorum sanki hiç bir şekilde olmicakmış gibi geliyor bu konuda lütfen bana yardımcı olabilir misiniz ?

Ben 6 aylıkken yenmiştim yardımcı olmak isterim 😘

bu ayın 17 sinde tam bir senelik evli olacağım ama henüz vajinismus korkumu yenmiş değilim yenmeyi çok istiyorum ama çok korkuyorum sanki hiç bir şekilde olmicakmış gibi geliyor bu konuda lütfen bana yardımcı olabilir misiniz ?
Bu konuda biz değil doktorlar size yardımcı olabilir 1 yıl boyunca hiç doktora gittiniz mi yardım olmadan gecicek bir rahatsızlık değil destek almalısınız eşiniz ile birlikte gidip hatta eş desteği çok önemli

Doktora gitmediniz mi? Üç günde çözüyorlar 🙄

Doktora gittim parmak tedavisi ve birkaç jel önerdi ama işe yaramadı iyi bir doktor bulmam gerekiyor
Vajinismusla ilgilenen bir doktora gitmeniz gerekiyor. Herhangi bir kadın doğum uzmanı böyle der geçer. İnanın bir yıl boşuna çekmişim dersiniz.

Psikoloğa değil jinekoloja gidin ben 4 günde yendim, operasyon da geçirdim onu da sayarsak iki hafta. Özelden sorarsanız doktor ismi söylerim buradan reklama girmesin.

Vajinismusu kendim yendim bukadar korkarsaniz nasil yeniceksiniz? Korkulari kenara birakin kendinize güvenin evliliginizi böyle böyle bitirirsiniz ilk defa sizin basiniza gelmiyorki kendinizi iliski sirasi kasmayin , iliski sirasinda kontrolu kendi elinize alin burdan acik acik yazmak isterdim yardim etmek icin ama gerisini artik siz düsünün ben evlendikden 1 bucuk ay sonra gerdege girdim yani biraz güvenin kendinize eger yenemiyorsanizda doktor meryem genceri arastirin bu konuda kendisi uzmandir ama özel muayenehane bilginiz olsun

Doktora gitmeye de gerek yok ben imkansız biriydim ama 2 yıllık evliliğim sonrasın da 1 ay olacak neredeyse kendi kendime evde başardım.

Merhaba,lütfen doktora başvurun eğer gitmediyseniz,gittiyseniz de Haydar Dümeni öneririm.ben vajinismusu yeneli 5 ay oluyor sizin de şifa bulmanızı çok isterim

Merhaba bende 20 günün sonunda başardım arkadaşımda vajinusmustu ve o doktora gitti Nişantaşı'nda özel 4-5 günde yendi ama onlar orda zarı falan bozuyorlar doktorlar ama ben evde yendim kimsenin duymasını istemedim birgün çok zorladım kendimi sıktım olacak dedim çünkü hu duurm gerçekten benim psikoljimi bozmaya başlamıştı kendinizi biraz da olsa zorlayın ama ben yapamam derseniz bir destek alın bir doktordan

Hiç beklemeden doktora gitmelisin ben de senin gibi erteledim erteledim ve 3 sene geçti kesinlikle evde yenmeyi bekleme olmuyor bende şu anda doktora gidiyorum inşallah kurtulacağıma inancım artmaya başladı bir kaç seans sonra bitecek bu illet

Hayır hep denemekte geçti olur olur umuduyla inanması güç ama belkide bir evladımız olduğu için yarım yamalakta olsa idare edilebilir oldu galiba🤦
Allah yardımcımız olsun ama çocuk dogurmussunuz ya ötesi var mı bunu da yenersiniz siz bir kadının doğum yapması kadar mucizevi bir sey yok onu yaparsiniz yeter ki vazgeçmeyin 🙏🏻

Allah yardımcımız olsun ama çocuk dogurmussunuz ya ötesi var mı bunu da yenersiniz siz bir kadının doğum yapması kadar mucizevi bir sey yok onu yaparsiniz yeter ki vazgeçmeyin 🙏🏻
Vajinusmusta dolayı sezeryanla oldu🤦Hiçbir ağrı acı hissetmedim yani.Aminn aminn inşallah.En önce kendime inanmaliyim ve benim kendime inancım sıfır sıfır😔

Back