• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusmuyum

Hemsiremmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
81
96
3
27
Merhaba arkadaşlar ilk gece acı olduğu için ikiskiye izin vermedim ama çok kan geldi balayında sadece bir kere denedim yine olmadı denemek bile istemedim adet oldum şimdi adetim bitti parmağımı oraya sokaniliyorum eşimde sokabiliyor oranın kapalı bir yer olmadığını biliyorum ama çok dar gibi hissediyorum dün de denedik ama olmadı çok baskı hissediyorum sanki dar girmiyor kasmamaya çalışıyorum 2 hafta oldu evleneli ne yapmam lazjm şimdiden yıpranmış hissediyorum

Merhaba arkadaşlar ilk gece acı olduğu için ikiskiye izin vermedim ama çok kan geldi balayında sadece bir kere denedim yine olmadı denemek bile istemedim adet oldum şimdi adetim bitti parmağımı oraya sokaniliyorum eşimde sokabiliyor oranın kapalı bir yer olmadığını biliyorum ama çok dar gibi hissediyorum dün de denedik ama olmadı çok baskı hissediyorum sanki dar girmiyor kasmamaya çalışıyorum 2 hafta oldu evleneli ne yapmam lazjm şimdiden yıpranmış hissediyorum
Kan az geldi çok değil yalnis yazmışım arkadaslar

Vajinusmus tam olarak ne oluyor yani ? Olmamasiyla mi. Ben 1 ayda yapmistim yavas yavas simdi alistim 1 sene oldu o yüzden rahatina bak gerisi önemsiz.

Vajinusmus tam olarak ne oluyor yani ? Olmamasiyla mi. Ben 1 ayda yapmistim yavas yavas simdi alistim 1 sene oldu o yüzden rahatina bak gerisi önemsiz1 a
Vajinusmus tam olarak ne oluyor yani ? Olmamasiyla mi. Ben 1 ayda yapmistim yavas yavas simdi alistim 1 sene oldu o yüzden rahatina bak gerisi önemsiz.
neden bir ay surdu acaba sızde acıdan dolayımı yoksa kasıyormuydunuz

Ilk gece başarısız olduk bizde birak parmağı yok yani kapalı bildiğin. Ertesi gün bi sıkıntı olmadı. Bence hastamiyim diye takıntı yapmayın akışına bırakın gitsin. Hasta değilseniz bile bunu düşüne düşüne o yola gidersiniz .

Ilk gece başarısız olduk bizde birak parmağı yok yani kapalı bildiğin. Ertesi gün bi sıkıntı olmadı. Bence hastamiyim diye takıntı yapmayın akışına bırakın gitsin. Hasta değilseniz bile bunu düşüne düşüne o yola gidersiniz .
Acıyor ve kasıyorum çok zorlaniyorum

Ön sevişmeyi uzun tutun dan diye ilişkiye girmeyin. Kendinizi rahatlatacak şeyler bulun. Mesela müzik açabilirsiniz ya da size ne iyi gelecekse

Merhaba bende sizin gibi yeni evliyken araştırmalar yapıyordum vajinismus muyum değil miyim diye hatta doktora bile gittim ama ben muayene olabildiğim için bana vajinismus olmadığımı söyledi yinede bir türlü yapamadım 5 aylık evliyken kesin olarak karar verdim ve doktora gidip tedavi oldum iyi ki gitmişim çünkü insanlar vajinismus değilsin işte muayene olabiliyorsun dokundurabiliyosun diye düşünüyorlar ama bununda dereceleri var ben çok çabuk kurtuldum ve bende sağlıkçıyım bu arada bence hiç beklemeyin ve bir an önce tedavi olun kendinizi yıprattığınız günlere yazık keşke ilk gittiğim doktora inanmayıp hemen tedavi olsaydım diyorum ben

Bende yendim cnm mesaj atabilirsiniz

Birazda pskolojik bence ama ilişki için kayganlastiricilar cok isinize yarar

Back