• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusla kazanamadığım savaş için yardım eder misiniz

Tubik diye biri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
15
1
36
29
4 yıllık evli vajinismus hastası biriyim 1 özel hastahaneye 1 özel kliniğe ve devlet hastahanesindeki psikiyatri servislerine başvurularım oldu son gittiğim özel klinik biraz korkularımı hafifletti hatta açık konuşmak gerekirse 3 parmak dahil egzersizleri yaptım ama eşimle yapamadım doktorumla irtibata geçtim farklı boylarda patlıcanla denememi söyledi patlıcanlarıda 4-5 cm kadr alabildim ama hala eşimle olmuyo yardım edin artık yoruldum isteksizim eşimle aramızda psikolojik açıdan sorunlarımız oluştu artık doktora gitmeyi reddediyor biz son gittiğimiz doktordan sonra artık doktorluk bişey yok diyo vajina girişimin eğri olduğunu söyledi doktorum son denemelerimizde kasılma çok olmuyo ama içeri sokamıyorum sadece birkaç defa başını alabildim ama ileri gitmiyo sanki duvara çakılıyo gibi giriş kısmında acı hissetmiyorum ama o duvara çakılma anı bi acı hissi yaratıyo bende nedm böyle olur yardım edin

4 yıllık evli vajinismus hastası biriyim 1 özel hastahaneye 1 özel kliniğe ve devlet hastahanesindeki psikiyatri servislerine başvurularım oldu son gittiğim özel klinik biraz korkularımı hafifletti hatta açık konuşmak gerekirse 3 parmak dahil egzersizleri yaptım ama eşimle yapamadım doktorumla irtibata geçtim farklı boylarda patlıcanla denememi söyledi patlıcanlarıda 4-5 cm kadr alabildim ama hala eşimle olmuyo yardım edin artık yoruldum isteksizim eşimle aramızda psikolojik açıdan sorunlarımız oluştu artık doktora gitmeyi reddediyor biz son gittiğimiz doktordan sonra artık doktorluk bişey yok diyo vajina girişimin eğri olduğunu söyledi doktorum son denemelerimizde kasılma çok olmuyo ama içeri sokamıyorum sadece birkaç defa başını alabildim ama ileri gitmiyo sanki duvara çakılıyo gibi giriş kısmında acı hissetmiyorum ama o duvara çakılma anı bi acı hissi yaratıyo bende nedm böyle olur yardım edin
Merhaba canım bende vajınusmus hastasıydım bir süre be bunu kendim yendim burda da çok kişiye elimden gelsiğincu destek olmuşumdur.İstersen yazayım sana süreçten bahsedeyim🤗

Şuan dikkatli okuyunca patlıcan mı dediiim😳
Ona gerek yok aparatlar bunun için var zaten bence o şekilde bir daha yapma.O duvar diye bahsettiiğim yer vajina kaslarını sıktıgın için öyle hissediyorsun

Şuan dikkatli okuyunca patlıcan mı dediiim😳
Ona gerek yok aparatlar bunun için var zaten bence o şekilde bir daha yapma.O duvar diye bahsettiiğim yer vajina kaslarını sıktıgın için öyle hissediyorsun
Doktor öyle dediği için yaptım artık nerden çare gelir diye dedikleri her yolu denedm duvar gibi dediğim yere denk gelince biraz aşağı doğru eğim verince parmağıma rahatlıkla ilerliyordu ama doktorunda dediği gibi aşağı doğru eğimi var girişinin demişti ilk parmak egzersizlerini yapamadığım için ikinci haftada yine yapmazsan burda ben yapcam demişti bende doktor yaptıktan sonra parmak egzersizine başlayabildim kendim

Doktor öyle dediği için yaptım artık nerden çare gelir diye dedikleri her yolu denedm duvar gibi dediğim yere denk gelince biraz aşağı doğru eğim verince parmağıma rahatlıkla ilerliyordu ama doktorunda dediği gibi aşağı doğru eğimi var girişinin demişti ilk parmak egzersizlerini yapamadığım için ikinci haftada yine yapmazsan burda ben yapcam demişti bende doktor yaptıktan sonra parmak egzersizine başlayabildim kendim
Özelden yazdım canım mesaj kutuna bakar mısın😊

Ben de yaşadiklarini yaşadim. Hatta duvar gibi birşey var sanki engel oluyor da demişdim ben de. Benim vajinismusu yenmem 2-3 ayimi aldi. Ama o aylarda da eşimden kaçmamaya çalişdim. Yatagin bu başinda başlar diyer başina kadar suruklenirdik yani. Geri geri giderdim hep. Ama kendimi psikolojik olarak rahatlattim. Sonuçta oldurecek bir aci değil. Hepsi girse daha kalini girse bile olacak olam tek şey o yolun kaslarinin biraz daha fazla genişlemesi. Öldurur yani yok. Aciysa katlanirim. Afedersiniz ilk gece onunkinin bama degmesiyle sanki gozumde şimşekler çakmişdi. Asla mumkun değil girmesi demişdim. Ama inan psikolojik bir hastalik vajinismus. Yani senin gorunurde hiçbir sorunun yok. Kafada kabullenirsen, acisini gozunde buyutmezsen çabuk atlatirsin. Merak etme Yaradan herşeyi ölçusunde yaratdi. Erkeyin organinin uzunlugu 40 santim olup kadininki 15 değil. Tam birbirlerine gore yani. Sen uzan eşinden yavaş yavaş salmasini iste. Ve en onemljsj kayganlaştiriciyla iyice islaklik olsun. Hem sende hem onda. Islaklik aşiri derecede olursa sen de gozlerini kaparsan ve eşinden nazik olmasini istersen zorlanmiycaksin

Evet gittim uyuşturucu krem verdi orta parmağı sorunsuz alıyorum ama penis olmuyor
Nefes ve kegel egzersizlerini deneyin birde çok basit gelebilir ama kendinizi eşinize bırakın ve ona güvenin kasmayın gerçekten olacak istemsiz kasılmalarla ordakı vajınal kaslarımız gerildiğinden olacağı varsa da olmuyor.

Merhabalar. Evleneli 2 ayı geçti. İlk günden beri ısrarlar deniyoruz. Sanırım biraz aşama katettik. Yarıya kadar alabiliyorum. Az da olsa acı hissediyorum. Ama yarıdan sonra bir yerde takılıp kalıyoruz asla ilerleme olmuyor. Buradan okuyup denemediğimiz şey kalmadı 🤦‍♀️ Ne yapcağımı bilmiyorum artık

Merhabalar. Evleneli 2 ayı geçti. İlk günden beri ısrarlar deniyoruz. Sanırım biraz aşama katettik. Yarıya kadar alabiliyorum. Az da olsa acı hissediyorum. Ama yarıdan sonra bir yerde takılıp kalıyoruz asla ilerleme olmuyor. Buradan okuyup denemediğimiz şey kalmadı 🤦‍♀️ Ne yapcağımı bilmiyorum artık
Yarıdan sonra olan yerde takılıp kalmıyor aslında sen orada kasıldığın için eşinin ilerlemesine izin vermiyorsun o şekılde bekleyin Acele etmeyin derin nefes alın nefes verirken sakının ve o sırada eşiniz ilerletmeye çalışsın bol kayganlaştırıcı kullanın

Yarıdan sonra olan yerde takılıp kalmıyor aslında sen orada kasıldığın için eşinin ilerlemesine izin vermiyorsun o şekılde bekleyin Acele etmeyin derin nefes alın nefes verirken sakının ve o sırada eşiniz ilerletmeye çalışsın bol kayganlaştırıcı kullanın
Deniyoruz. Çabalıyorum. Elimden geleni yapıyorum 🥺 Umarım sona ulaşabilicez

Deniyoruz. Çabalıyorum. Elimden geleni yapıyorum 🥺 Umarım sona ulaşabilicez
Pes etme elinden gelenin daha fazlasını yap mutlu sona ulaşcan inşallah Bizim en çok hata yaptığımız yer o an kaçmak ya da eşimize kendimizi tamamen kapatmak ona izin vermemek diğer sefere inşAllah oldu dersin❤️

Pes etme elinden gelenin daha fazlasını yap mutlu sona ulaşcan inşallah Bizim en çok hata yaptığımız yer o an kaçmak ya da eşimize kendimizi tamamen kapatmak ona izin vermemek diğer sefere inşAllah oldu dersin❤️
Kaçmak istemiyorum, elimden geldiğince dayanmaya çalışıyorum. Ama bir noktadan sonra asla dayanamıyorum

Back