Vajinismusla basım dertte

imrnfrk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
6
2
6
Bursa
Bayanlar aranızda hiç vajinismus sorunu yaşayan varmi lutfen yardımcı olun bana 1 yıldır evliyim bir türlü sorunumu çözemiyorum 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 3 4 ay öyle yaşadm hiç bisey yokmuşboşuna 4 aym gtti

Merhaba bende bu sorunla yıldır uğraşıyordum.Tedavi Sonrası korkulacak hiçbir şey olmadığını gördüm İ

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende 9 aydır yaşıyorum bu sorunu saygın micozkadıoğlu na başladım 2 seans bitti son bi seansim kaldı ama artık bu sorunu çözeceğime inanıyorum

selam ben bu sorunu 4 sene yaşadım, kimseye söyleyemedik, doktora gitmeye utandık kardeş kardeş yattık, ama çevreden çocuk soruları yükselmeye başlayınca telaş yaptık bi araştırma hastanesinde psikologla görüşmeye başladık, iyikide gelmişiz kaybolan senelerimize yanıyorum hala. 3 senedir normal bi şekilde cinsel yaşamımız sürüyor, inanın korkulacak bişey yok herşey sizin elinizde ama eşlerde mutlaka yardımcı olmalı

Slm 2 yıldır evliyim 1 senedir vardı B'nde kocanla aşabilirsin bu sorunu kocanın bu duruma teşvik etmesi lazım İnan Korkmaz'dan yaparsan sorun yok hiç kendini kasma o olaya motive olursan aşamazsın sorunu koy ver gitsin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…