http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=251269 bende dahil olmak üzere nasıl yendiğimizin öyküleri çabalarımız burda yazılı. ben doktor tedavisi gördüm görmeden atlatanlarda var. istediğin zaman yardımcı olabilirim. inan kendine yapabilirsin..
Merhaba bende 9 aydır yaşıyorum bu sorunu saygın micozkadıoğlu na başladım 2 seans bitti son bi seansim kaldı ama artık bu sorunu çözeceğime inanıyorum
selam ben bu sorunu 4 sene yaşadım, kimseye söyleyemedik, doktora gitmeye utandık kardeş kardeş yattık, ama çevreden çocuk soruları yükselmeye başlayınca telaş yaptık bi araştırma hastanesinde psikologla görüşmeye başladık, iyikide gelmişiz kaybolan senelerimize yanıyorum hala. 3 senedir normal bi şekilde cinsel yaşamımız sürüyor, inanın korkulacak bişey yok herşey sizin elinizde ama eşlerde mutlaka yardımcı olmalı
Slm 2 yıldır evliyim 1 senedir vardı B'nde kocanla aşabilirsin bu sorunu kocanın bu duruma teşvik etmesi lazım İnan Korkmaz'dan yaparsan sorun yok hiç kendini kasma o olaya motive olursan aşamazsın sorunu koy ver gitsin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi