vajinismus

anestol pomadı ben kullandım malesef başarısız oldum krem olduğu için kayganlaştırıyor fakat bir süre sonra kuruduğunu fark ettim yani benim gibi uzun uzun çabalayan birine bu da yetmedi. yüz üstü pozisyon benim şu ana kadar en rahat olduğum pozisyondu ve ben de artık bu şekilde çalışacağım bu pozisyonda ağrı sızı hissetmedim fakat tam olacağı sırada ben yine çığlığı bastım ve şu an beklemedeyim erteledim. iş kafada bitiyor diyorlar ama şu kafaya söz geçirememek mesele zaten bunun sırrını çözemedik

Yakaladım seni

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kk nın "vajinismusu birlikte yenelim" topiği sayesinde yüzlerce vajinismuslu kadın vajinismusu yendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Sorun beyninize gönderdiğiniz "yapamıyorum, herkes yapıyor ama ben yapamıyorum, ben başarısızım, sorun bende, asla parmağımı vajiye yerleştirmemem, orada sanki bir duvar var benim vajide bir problem var, kasıyorum, titriyorum, ağlıyorum, yapamıyorum" sinyalleri

1 yıl çektikten sonra 4 günde yendim vajinismusu... Önce beynime yolladığım bu sinyallere engel olmaya çalıştım... "bu kadar kişi yendiyse ben neden yenemeyim?" " onlar başarmış ben de başarırım" "doktor sağlıklı olduğumu, bir sorunum olmadığını söyledi, o zaman ben de yapabilirim" "ben Ekim'de bu işi çözeceğim" " ben de yenenler arasına kendi adımı ekleyeceğim" diye düşünmeye başladım, beynime bu sinyalleri yolladım. 4 gün sürdü... Hatta 3 bile diyebiliriz!!! Bir arkadaş 2 günde çözdü!!! Orada duvar yokkkkkkk... orayı bir kanyon gibi düşünün... Kanyonlar depremle birbirine yapışmış sanki tek gibi görünüyor ama siz parmak egzersizi yaptığınızda artçı sarsıntılar yollayıp kanyonu yavaş yavaş ayırıyorsunuz ikiye... İNAT İNAT İNAT... Vajinismus bir erteleme hastalığı... Yapamıyorum dediğiniz her an psikolojik olarak erteliyorsunuz... Eylül ayında 22 kişi kk sayesinde vajiyi yendi. Ekim ayında 16 kişi kk sayesinde vajiyi yendi ki onlardan biri de benim

Arkadaşım sana vajinismusla ilgili başka bir topik öneriyorum: http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...vajinismusu-yenelim.html?highlight=vajinismus Ben de bir vajiliyim ve bu topikte yüzlerce vajili var ve herkes birbirini motive edip egzersiz yapmaya teşvik ediyor...yenenler o kadar fazla ki...ben de yenerim diyorsun ve yalnız olmadığını görüp rahatlıyorsun...Bence bir göz at...

Kesinlikle psikolojik oldugunun kanatındayım ama eşim neredeyse 3 haftadır boyle yaklasımda bulunmadı ön sevişme yaşadık tabi ben bundan bıle zevk alamadım cunku esımı mutlu etmek ıstıyodum. Suan reglyım ve o bıtınce bende artık sorunumu cozmek tuketmek ıstıyorum. Umarım cozerım ve senın gıbı sevıncımı burada paylaşırım.. Senin adına cok cok sevındım..Darısı basımıza..

Kesinlikle psikolojik oldugunun kanatındayım ama eşim neredeyse 3 haftadır boyle yaklasımda bulunmadı ön sevişme yaşadık tabi ben bundan bıle zevk alamadım cunku esımı mutlu etmek ıstıyodum. Suan reglyım ve o bıtınce bende artık sorunumu cozmek tuketmek ıstıyorum. Umarım cozerım ve senın gıbı sevıncımı burada paylaşırım.. Senin adına cok cok sevındım..Darısı basımıza..

Aslında çok fazla işe yaradığını bende sanmıyorum ama anestol pomadı biraz beynime acı hıssetmessın dıyıp kandırmak ıcın kullanıcam. Doktor bana zarımın ince olduğunu soledi ve kolay bozulur dedı belki bi damla belki 2 damla kan gelır dedi ben sımdı bırde oraya takıldım sankı cok sorunumu cozdumde bu ne demek oluyo benım zarım elastik mi yoksa ?

Kızlar bu hastalığı ben de çektim, eşim çok anlayışlıydı ama benim dünyam kararmıştı resmen, kendimi çok yetersiz ve eksik hissediyordum. Diğer kadınlara bakıp özeniyordum gıpta ediyordum, çok ulaşılmaz geliyordu bana düşünün yani o derece..Parmak egzersizi de asla yapamam diyordum ve yapmadım da. zaten onu yapacak cesaretim olsa neden diğerini yapamayım ki.. kayra&bera kadın sağlığı merkezi var ist- kadıköyde oradan randevu aldım. çünkü parmak egzersizi falan yaptırmıyorlardı, kişiye özel tedavi uyguluyorlar ve %100 çözüm diyorlardı. neyse eşimle gidebilmek için randevuyu hafta sonuna almıştım kiii Allah'ın hikmeti ! gitmeme gerek kalmadan o hafta içi oldu.. peki nasıl ?
En başta eşiniz gerçekten halinizden anlayacak ve önce sizi düşünecek.. siz de kafanızda bu işi kesin yapacağım diyeceksiniz. düşünün oradan 5 kilo çocuk doğuyor öyle esnek ki, orayı kasan ve kapatan bilinçaltı korkularından başka bir şey değil ! zira bu hastalığı yendikten sonra canımın çok yanması şikayetiyle gittiğim doktor bana bunları söylemişti. orası koca bir boşluk derin derin nefes al ve bacakların yerine yumruklarını sık dedi. bi süre öyle yaptım ve şu an her şey çok güzel. neden evliliğimin ilk zamanları çok sevdiğim eşimi ve kendimi bu güzellikten mahrum bıraktım ki diyorum..ben atlattıysam herkes atlatır.çünkü benim zarım o kadar kalınmış ki 1 ay kanamam oldu ve doğuştan gelen bi rahatsızlıktan ötürü normalden çok küçüktü, anormal acılar çektim yani .ve bu kadar engele rağmen Allah'ın izniyle vücuduma söz geçirmeyi başardım.. kaldı ki sizlerin böyle engelleri yok kendinizi rahat bıraktığınızda organlarınızın işi nasıl bildiğini ve görevlerini nasıl da yerine getirdiğini göreceksiniz! :)

Ayrıca o uyuşturucu kremleri ben de çok kullandım zamanında hiçbir faydası olmadı. iğne-ilaç-merhem çözüm değil. Tamamen psikolojik. ilaçla tedavi eden doktorlardan da kaçının, hem paranız boşa gider. hem sonuç alamadıkça psikolojiniz bozulur arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…