Kızlar bu hastalığı ben de çektim, eşim çok anlayışlıydı ama benim dünyam kararmıştı resmen, kendimi çok yetersiz ve eksik hissediyordum. Diğer kadınlara bakıp özeniyordum gıpta ediyordum, çok ulaşılmaz geliyordu bana düşünün yani o derece..Parmak egzersizi de asla yapamam diyordum ve yapmadım da. zaten onu yapacak cesaretim olsa neden diğerini yapamayım ki.. kayra&bera kadın sağlığı merkezi var ist- kadıköyde oradan randevu aldım. çünkü parmak egzersizi falan yaptırmıyorlardı, kişiye özel tedavi uyguluyorlar ve %100 çözüm diyorlardı. neyse eşimle gidebilmek için randevuyu hafta sonuna almıştım kiii Allah'ın hikmeti ! gitmeme gerek kalmadan o hafta içi oldu.. peki nasıl ?
En başta eşiniz gerçekten halinizden anlayacak ve önce sizi düşünecek.. siz de kafanızda bu işi kesin yapacağım diyeceksiniz. düşünün oradan 5 kilo çocuk doğuyor öyle esnek ki, orayı kasan ve kapatan bilinçaltı korkularından başka bir şey değil ! zira bu hastalığı yendikten sonra canımın çok yanması şikayetiyle gittiğim doktor bana bunları söylemişti. orası koca bir boşluk derin derin nefes al ve bacakların yerine yumruklarını sık dedi. bi süre öyle yaptım ve şu an her şey çok güzel. neden evliliğimin ilk zamanları çok sevdiğim eşimi ve kendimi bu güzellikten mahrum bıraktım ki diyorum..ben atlattıysam herkes atlatır.çünkü benim zarım o kadar kalınmış ki 1 ay kanamam oldu ve doğuştan gelen bi rahatsızlıktan ötürü normalden çok küçüktü, anormal acılar çektim yani .ve bu kadar engele rağmen Allah'ın izniyle vücuduma söz geçirmeyi başardım.. kaldı ki sizlerin böyle engelleri yok kendinizi rahat bıraktığınızda organlarınızın işi nasıl bildiğini ve görevlerini nasıl da yerine getirdiğini göreceksiniz! :)