vajinismus

seiss

MUTLULUĞUM :) OĞLUM
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
669
5
118
34
ya ben artık her evli kadın gibi olmak istiyorum yardım lütfen arkadaşlarr psikoloji diye bişi kalmadı parmak egzersizlerini yapamıyorum..

gittim ya jınekologa da gittim psikiyatriye de olayınca olmuyo yapamıyorum kasım da 1 sene olacak

korku yok tek sorunum bacaklarımı acınca kasılıp tıtremem oyle olunca esım de ıstemıyo

ön sevişmeyi uzatın,yüz üstü pozisyonunu denemelisin,bir arkadaşım bu pozisyonla başardı ilişkiye girmeyi..inan bana bunu yaptıktan sonra eşinin peşini sen bırakmayacaksın..

evet ark bırı yazmıs yuz ustu deneyerek basardıgını denemelıyım ınsallah basarırım :) teşekkür ederim

bende de aynı sorun var bir yıl oldu ama aşamadık eşimle bu sorunu. son çare olarak doktora görüneceğim ama görev gereği tedaviye de zaman ayıramayacağımı düşünüyorum. her şey iyi güzel gibi ama iş o noktaya geldi mi geriliyorum ve kasılıyorum kesinlikle olmayacak diye düşünüyorum bende bir de şu sorun var kan geldiğinde dayanamayacağımı düşünüp mide bulantılarım oluyor tamamen psikolojik mi bilmiyorum kendi mi de çok çaresiz hissediyorum

kesinlikle psikolojik canım ya benim oldu sayılır ve inanki cok az bi kan geldi korku hıc bısey yok tek sorunum kasılıp gerılmak motıve olamıyorum doktora da gittim parmak egzersizi verdi onu da yapamayınca gıtmeyı bıraktım :) p..s sokmaya korkuyorum ınce de olsa parmagımı nasıl sokayım parmak alıncaya kadar p..s alırım :)

canım ya senin kan gelmiş olması bile güzel bir şey bence bende o da yok :) umarım ilerleme kaydedersin kısa zamanda. biz doktorla telde görüştük hipnoz ve egzersizlerle sorunu ortadan kaldırabileceğini söyledi ama ya olmazsa diye düşünüyorum ve ben düğünüm olacağı zaman ciddi travma geçirdim onlar bilinç altımda bazı şeyleri engelliyor gibi zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor gibi geliyor. hayırlısıyla bunu da atlatırız inş. parmak egzersizi içimi kaldırıyor ürperiyorum. zaten o noktaya gelindiğinde çığlığı basıyorum sınırı geçsek kayıp gidecek sorun da bu :) en kısa zamanda kurtulmak dileğiyle

Arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim. O kadar bunaldım ki bu olay yüzünden şuan depresyon ilaçlarımile ayakta duruyorum. Stede yazılan egzersizleri fln hep okudum. Ama bişeye yaramıyo malesef. Artık şeyimi görünce bile iğrenir noktaya geldim. Kendimden nefret ediyorum. Neden ben de normal kadınlar gibi değilim anlamıyorum. Bu sitede bir arkadaşımızın önerdiği bir psikologla yarın randevum var. Umarım yarın iyi haberlerle dönmüş olurum. Hem depresyonum hem vajinismusumla nasıl başa çıkacak psikolog onu da bilmiyorum. Ama deneyip göreceğiz. Bana kalırsa sizde kendi kendinize vakit kaybedip beklemeyin. Bir doktora sorun yöntemini belki de yanlış uyguladık bilemiyorum. Hayatımız boyunca böyle vajinismuslu mu kalıcağız yoksa

ah ah ne zor durumdayız rabbım yar ve yardımcımız olsun ıns doktora gıttım ama korkudan bıraktım ben cok korkgım da :)

valla canım psikoloğa da gıttım jinekoloğada gittim muayene oldum faydası yok parmak egzersizi dedi onu da yapamadım bi daa gitmedim kendim aşmaya çalışcam artık kendi kendimi motive edicem :) kendi kendimin yardımcısı olcam

Kizlar ayni.sorunu bende yasadm ve agustos.25inde vajiyi yendm ve ben.coookkk zor bi hastaydm 1.5yil kendikendimr cabaladm ama yapamadm mumkun deil diyordm orda bi duvarvar benn hayatta yapamam artk bosanalim diodum cunku denemedigim ilac yontem pozisyon gitmedigim kayseride dr kalmamisti son bi sans dedm oldu oldu olmadi esimle donuste konusup onu sevdigimi ama sana bunu yapamiycam demeyi planliyordumki ankarada bi klinige gittimm dr sayesinde yendimmm sukurler olsn sakin korkmayin inanin buyuttugumz bi kanama aci patlama yok biraz cesaret bi kere parmakla baslayon devaminda siz isteyeceksnz egz.yapmahi inanin eger ben yaptiysam herkes yapar dr bile bana cokk zor bi hastasn dediii biraz sabir ve egzersizzz lutfen...

merhaba, ben de evlendikten 2 yıl sonra tedaviye karar verip ankarada bi doktora gittim ve tam 3 gün sürdü. tedavi olalı 1 yıl oldu şimdi 8 aylık hamileyim. inşallah siz de bir an önce kurtulursunuz. buarada düzeldim diyorum ama hala çok az da olsa ağrı oluyor. bende kanama neredeyse hiç olmadı küçük bi leke gördüm onu da hissetmedim bile. bence bu iş sadece psikolojik değil yani psikolojik tedavinin tek başına işe yarayacağını düşünmüyorum. sorunuz olursa bana sorabilirsiniz.

arkadaslar cok kotuyum vajınama baktım ve klıtorıs altında et parcası gibi bişi var ve cok korktum sızdede var mıı yardım lutfenn

Buraya sizede sesimi duyurmak ve deneyimli arkadaşlardan yardım almak için üye oldum ..

Benim sorunum da maalesef vajinismus 2 aylık evliyim ve kadın doguma gıttıgımde kızlığımda sorun olmadığını sorunumun psikolojik oldugunu soledi. Psikaytirye gıttıgımde esiminde gelmesini önerdi.Fakat eşim istemiyor. Anlayışlı ama maalesef sorunumu kendım cozebılecegıme ınanıyor. Üzerime gelmiyor baskı yapmıyor ama ben gercek bı evlılık yasadıgımı hıssetmek ıstıyorum artık. Sizden ricam sorununu kendı kendıne egzersıze gerek kalmadan cozen arkadaslarımız varsa bana yazsın. O kadar arastırdım kı kendı kendı yenen arkadasları okudukca bi nebze olsun yapabilme inancım yükseldi. Dahaa fazlasını istiyorum. Artık bende kadın olmak ve kocamı mutlu etmek istiyorum..

...

aramıza hoşgeldin canım bene üye olalı bir kaç gün oldu egzzersiz yapamıyorum bende kendi kendime yanmeye çalışıyorum biz evleneli 13 gün sonra 1 sene olacak o zamana kadar bunu başarmak istiyorumm rabbim nasip ederse inşallah..

Allah sabır versin canım. Hoşbulduk. Ben artık her yolu denemeye karar verdim. Araştırmalarımdan şimdilik anestol pomat aldım geçenlerde ama Hasta(a..) olduğum için henuz kullanamadım.

Eğer onu kullanırsam vajina ağzı uyuşucakmış bu da benim psikolojik olarak acımıcak hissimi kazandırıcak. ve daha sonra ilişkiye girerken yüzüstü pozisyonu kullanıp ıkınır gibi yapıcam vajinamın ağzını kapanmasın diye.. İstemsiz kaslarımdan bölelikle umarım kurtulucam . Bi kaç gün snra bunu hayal edıyorm. Egzersizi deneedım basarısız oldum cunku esımle bunu asmak istiyorum. Korkularımdan arınmam gerek . Çok ümit ediyorum umarım başarırım . Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…