• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

esra0111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
1
1
1
27
Tedavisini hep ertelediğim vajinismus artık korkulu rüyam değil canım doktorum nazife ergen micozkadıoğlu sayesin de pisikolojik olarak da beni çok rahatlattı doğru bildiğimiz yanlışları öğrenmiş oldum korkmayın ertelemeyin kendinize yazık etmeyin ben 3 buçuk sene bunu yaşadım daha önce gitmediğime çok pişmanım

Tedavisini hep ertelediğim vajinismus artık korkulu rüyam değil canım doktorum nazife ergen micozkadıoğlu sayesin de pisikolojik olarak da beni çok rahatlattı doğru bildiğimiz yanlışları öğrenmiş oldum korkmayın ertelemeyin kendinize yazık etmeyin ben 3 buçuk sene bunu yaşadım daha önce gitmediğime çok pişmanım
Merhaba.. Ben de iki yıla yakındır ilşkide acı hissediyorum ilk 5 ay yarım ilşki oldu vajinismus dan dolayı. Sizde üç yılda cinsel isteksizlik olustu mu peki acaba

Bu konuda dr saygın micozkadioglu dışında rakip tanımam her konuda vakit gün farketmeksizin destek olup çözüm sunan bir doktor herkese öneririm eside aynı tedavi ile ilgileniyor güvenilir adres tek cozum

Back
X