Vajinismus

mordemnar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
5
-8
24
Kızlar iyi geceler size bir sorum olacak ilk defa bu siteye soru sormak için kayıt oldum genelde kayıt olmadan sıkıntıları okuyanlardandım evleneli 2 ay oldu ilk gece denedik çok az girdi eşim kan gelmedi daha sonra hiç cinsel ilişkiye giremedim vajinusmus oldum doktora gittiğimde aletler verdi onlarla denememi istedi ve parmakla yapmaya çalışmamı istedi ben de zar zor deniyorum ve yaparken zorlanmıyorum eşimleyken zorlanıyorum sadece ve kendim yaparken de hiç kan gelmedi bugün eşimle tamamen bir birleşme yaşadık ve o zaman da kan gelmedi ama bakireyim ben eminim kimseyle cinsel bir münasebetim olmadı olsa zaten açık açık söylerdim eşimle aramıza soğukluk girdi benden çok soğudu gibi hissediyorum kan gelmemesi normal mi napacağımı şaşırdım artık eşime söylüyorum ilişkiye girmediğimi o zaman neden kanamadı o kadar kadınınki kanıyor bi sen mi anormalsin diyor size yemin ederim bilmiyorum okudum bazı bayanlardan da hiç kan gelmemiş eşleri hiç sorun etmemiş benim neden böyle oldu hiç bilmiyorum kan gelmesi için ne yapabilirim doktoruma da gidicem baktırıcam ama korkuyorum ya kendim parmakla denerken bozduysam ve yırtık derse diye fakat ben de hiç kan görmedim yaparken

eşimle tamamen bir birleşme yaşadık ve o zama

Siz vajinismus degilsiniz olsaniz birleşme olmazdi bildigim kadariyla. Kanamaniz olsaydi iliskiye girmeye devam ederdiniz muhtemelen ama eşiniz tarafindan yargilandiginiz icin yapamiyorsunuz ya da korkuyor gibi davranmaniz gerektigini dusunuyorsunuz bilincaltinizda bak tecrubesizim diye. 🙄

Keske kendinizi ispatlamak zorunda hissetmeseniz.

Hayatını mahvetmişsin bu adamla evlenerek.
Ayrıca ezik ezik durma bu adamın karşısında, sen beni neyin yalancılığıyla itham ediyosun terbiyesiz deyip ağzının payını versene
Bacım vermesine vereyim de o zaman da suçluluk psikolojisiyle tepki vermişim gibi oluyor bunu da denedim tavır yaptım madem kendinden eminsin ispatla diyor ispatlıcam zaten

Bacım vermesine vereyim de o zaman da suçluluk psikolojisiyle tepki vermişim gibi oluyor bunu da denedim tavır yaptım madem kendinden eminsin ispatla diyor ispatlıcam zaten
Neyin ispatlaması yahu kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz terkedin o herifi hadi diyelim ispatladınız ya bunları diyen bir adam nasıl yatakta çekici gelecek iğrenç

Çok üzüldüm bu konu doğruysa eğer,kendinizi böyle kanıtlamak zorunda hissettiğiniz bir evliliğiniz olduğu için yani karşınızda böyle bir eş olduğu için,yanlış anlamayın kınamıyorum sizin için üzüldüm böyle bir durumla karşılaştığınız için,fazla alttan almayın kendinizden eminsiniz zaten .Hadi diyelim ki esneklikten değil de daha önce birlikte oldunuz .Böyle de olabilirdi..Eşiniz daha önce kimseyle birlikte olmamış mı ?

Taviz vermeyin derim.Üzülmeyin de.

Çok üzüldüm bu konu doğruysa eğer,kendinizi böyle kanıtlamak zorunda hissettiğiniz bir evliliğiniz olduğu için yani karşınızda böyle bir eş olduğu için,yanlış anlamayın kınamıyorum sizin için üzüldüm böyle bir durumla karşılaştığınız için,fazla alttan almayın kendinizden eminsiniz zaten .Hadi diyelim ki esneklikten değil de daha önce birlikte oldunuz .Böyle de olabilirdi..Eşiniz daha önce kimseyle birlikte olmamış mı ?

Taviz vermeyin derim.Üzülmeyin de.
Bakın ben zaten karşı değilim cinselliğe de bakire olup olmamaya da kendimi kocama saklayacağım diye bir gayem de olmadı hiç önceden yapmış olsam yaptığımı da söylerdim fakat yapmadığım halde bu muameleyi görmek zoruma gitti açıkçası ilk gecede de biraz girip baktı bozulup bozulmadığına kan falan gelmedi ondan sonra stres olup uzun süre ilişkiye giremedim bacaklarım titredi her seferinde ve girerken engelleyecek hiç bişey yok rahat girdim diyip suratıma baktı iyi de ben kimseyle olmadım bundan önce acaba yanlışlıkla falan mı yırttım önceden onu da bilmiyorum esnek mi onu da bilmiyorum 2 aydır parmağımla falan da deniyorum doktora sorsam önceden olan bi yırtık diyebilir ondan da korkuyorum hiç bir fikrim yok açıkçası

o kadar kadınınki kanıyor bi sen mi anormalsin diyor size yemin ederim
O kadar kadınınki kanamıyor ya kanamıyor ay deliricem kanamıyor!!!! Çoğu herif hattırı hutturu girişiyor yırtıyor vajinayı yoksa çoğu kadınınki kanamaz. Yeterli ve tatmin edici bir önsevişme ile kanama durumu azalıyor. Kaç tane kuku görmüş, hepsinin başında mı durmuş, sağdan soldan gerdek hikayesi mi topluyor napıyor laaaan nerden biliyor her kadının kanadığını, benimki kanamadı napalım şimdi? Hadi bakalım gelsin benim yüzüme de desin sen başkalarıyla da yattın diye gelsin bi desin de ağzını g.tüne yapıştırayım bi onun. Yeter be bıktım şu koca diye aldığınız kekolardan.

bu hafta bana R rozilla 'yı hatırlatan kaçıncı konu olduğunu unuttum.
"kan gelmedi" ifadesinden sanırım, konular evriliyor çevriliyor hep bu cümle etrafında toplanıyor.
o konuda da ondan sonraki konularda da anlatıldı, ama hala konu açılmaya devam ediyor.
konu sahibinin rozilla olduğunu varsayarsak ya çok zor durumdasınız. kocanıza başkalarında da olduğunu göstermek için konuları açıp duruyorsunuz. (eğer durum böyleyse gidin doktora diyeceğim de gitmişsinizdir. ve kan budalası koca yine ikna olmamıştır. gündeminizde boşanma olmadığına göre sabırlar dilemekten başka diyecek bir şey yok.)
ya da başka kadınların ilk deneyimlerini okumakla ilgili bir fetişiniz var. her durumda, artık yeter. şu konuları açıp durmayın.
ha, konu sahibi rozilla değilse de konu listesinde aşağı doğru inerse peşpeşe benzer konular görecektir. onları okuyuverin bir zahmet.

Kızlar iyi geceler size bir sorum olacak ilk defa bu siteye soru sormak için kayıt oldum genelde kayıt olmadan sıkıntıları okuyanlardandım evleneli 2 ay oldu ilk gece denedik çok az girdi eşim kan gelmedi daha sonra hiç cinsel ilişkiye giremedim vajinusmus oldum doktora gittiğimde aletler verdi onlarla denememi istedi ve parmakla yapmaya çalışmamı istedi ben de zar zor deniyorum ve yaparken zorlanmıyorum eşimleyken zorlanıyorum sadece ve kendim yaparken de hiç kan gelmedi bugün eşimle tamamen bir birleşme yaşadık ve o zaman da kan gelmedi ama bakireyim ben eminim kimseyle cinsel bir münasebetim olmadı olsa zaten açık açık söylerdim eşimle aramıza soğukluk girdi benden çok soğudu gibi hissediyorum kan gelmemesi normal mi napacağımı şaşırdım artık eşime söylüyorum ilişkiye girmediğimi o zaman neden kanamadı o kadar kadınınki kanıyor bi sen mi anormalsin diyor size yemin ederim bilmiyorum okudum bazı bayanlardan da hiç kan gelmemiş eşleri hiç sorun etmemiş benim neden böyle oldu hiç bilmiyorum kan gelmesi için ne yapabilirim doktoruma da gidicem baktırıcam ama korkuyorum ya kendim parmakla denerken bozduysam ve yırtık derse diye fakat ben de hiç kan görmedim yaparken
Siz ciddi misiniz bu devirde?

Ben şeyi merak ediyorum. İlişkide kanayıp kanamadığınıza nasıl bakıyorlar 🤮🤮 bir anda kafa oraya gidip inceliyorlar mı? Çok kötü. Doktora gittiniz diyelim ve size evet zarınız kanamamış henüz veya onu geçtim yok ya kanamış dese siz bunı eşinize bakireymişim diye söyleyebilirsiniz zaten. Doktor sonucu sizr söyleyecek siz eşinize söyleyeceksini diye düşünelim. Normali bu çünkü. Bu durumda eşiniz zaten yine sizin lafınıza inanmayacaktır ki? Yoksa o ds doktorun odasına girip eşim bakire miymiş doktor hanım/bey mi diyecek 🤢 nasıl bir çözüm bekleyebilirsiniz ki böyle zihniyete, sen doktorla muayene sırasında ben yokken konuştuz anlaştınız bile diyebilir. Adamın sıkıntı zihniyeti anlayın artık. Bıktım bu bakire fantazili erkekler. Ben bakireyken bile bakireliğe değer verdiğini duyduğum an bir erkekle ilişkimi kesiyordum. Bana hep niye sen zaten bakiresin, niye üstüne aldın ki diyorlardı. Bu zihniyet iğrenç olduğu için aldım diyordum. Siz evlenmeden önce eşinizin böyle olduğunu bilmiyor muydunuz? Çok yazık olmuş keşke evlenmeden fark etseydini bu hödüğüü. Bu tarz insanlar için iyi ki doktorlar kızlık zarı dikme diye asla olmayan bir ameliyat uydurup birkaç parça deri dikiyorlar , bu tarz zihniyete layık çünkü, böyle emin olamayıp kudursunlar.

Ben şeyi merak ediyorum. İlişkide kanayıp kanamadığınıza nasıl bakıyorlar 🤮🤮 bir anda kafa oraya gidip inceliyorlar mı? Çok kötü. Doktora gittiniz diyelim ve size evet zarınız kanamamış henüz veya onu geçtim yok ya kanamış dese siz bunı eşinize bakireymişim diye söyleyebilirsiniz zaten. Doktor sonucu sizr söyleyecek siz eşinize söyleyeceksini diye düşünelim. Normali bu çünkü. Bu durumda eşiniz zaten yine sizin lafınıza inanmayacaktır ki? Yoksa o ds doktorun odasına girip eşim bakire miymiş doktor hanım/bey mi diyecek 🤢 nasıl bir çözüm bekleyebilirsiniz ki böyle zihniyete, sen doktorla muayene sırasında ben yokken konuştuz anlaştınız bile diyebilir. Adamın sıkıntı zihniyeti anlayın artık. Bıktım bu bakire fantazili erkekler. Ben bakireyken bile bakireliğe değer verdiğini duyduğum an bir erkekle ilişkimi kesiyordum. Bana hep niye sen zaten bakiresin, niye üstüne aldın ki diyorlardı. Bu zihniyet iğrenç olduğu için aldım diyordum. Siz evlenmeden önce eşinizin böyle olduğunu bilmiyor muydunuz? Çok yazık olmuş keşke evlenmeden fark etseydini bu hödüğüü. Bu tarz insanlar için iyi ki doktorlar kızlık zarı dikme diye asla olmayan bir ameliyat uydurup birkaç parça deri dikiyorlar , bu tarz zihniyete layık çünkü, böyle emin olamayıp kudursunlar.
İlişkide önceki ilişkilerimi sormuştu ne kadar yakınlaşma oldu diye ben de öpüşme falan dedim sadece böyle kapanmıştı konu ilk gece kan gelmeyince de bi işkillendi ve bakıyolar mı sorusuna cevabım evet benimki ilk girerken baktı kan falan yoktu daha da 2 ay ilişkiye giremedik doktora gitsek zaten benimle birlikte girer içeri ben de o sandalyeye oturmak istemiyorum içimden gelmiyor yani

O kadar kolay olmuyor ki evlendik evimizi kurduk güvenmesini ben de çok isterdim ama devir kötü diyor kendisi de beni de anla diyor
Devir kötü beni anla ne demek? Yani size direkt bu laf. Devir kötü diye yanlışlıkla ilişkiye giremezsiniz herhalde. Kocanız çok yanlış yollarda maalesef. Doktor odasına beraber girecek kadar da utanmaz :KK43:

Kocanızın 2 aydır kendinizi parmakladığınızdan haberi yok mu.

O kadar kolay olmuyor ki evlendik evimizi kurduk güvenmesini ben de çok isterdim ama devir kötü diyor kendisi de beni de anla diyor
İlk ilişkide kan gelmedi bende eşim herhangi bir şey demedi lafı bile olmadı.
İkinci ilişkide kanama oldu ama lekelenme tarzında, gelmese de laf etmezdi çünkü güven farklı bir şey.

X