Kızlar iyi geceler size bir sorum olacak ilk defa bu siteye soru sormak için kayıt oldum genelde kayıt olmadan sıkıntıları okuyanlardandım evleneli 2 ay oldu ilk gece denedik çok az girdi eşim kan gelmedi daha sonra hiç cinsel ilişkiye giremedim vajinusmus oldum doktora gittiğimde aletler verdi onlarla denememi istedi ve parmakla yapmaya çalışmamı istedi ben de zar zor deniyorum ve yaparken zorlanmıyorum eşimleyken zorlanıyorum sadece ve kendim yaparken de hiç kan gelmedi bugün eşimle tamamen bir birleşme yaşadık ve o zaman da kan gelmedi ama bakireyim ben eminim kimseyle cinsel bir münasebetim olmadı olsa zaten açık açık söylerdim eşimle aramıza soğukluk girdi benden çok soğudu gibi hissediyorum kan gelmemesi normal mi napacağımı şaşırdım artık eşime söylüyorum ilişkiye girmediğimi o zaman neden kanamadı o kadar kadınınki kanıyor bi sen mi anormalsin diyor size yemin ederim bilmiyorum okudum bazı bayanlardan da hiç kan gelmemiş eşleri hiç sorun etmemiş benim neden böyle oldu hiç bilmiyorum kan gelmesi için ne yapabilirim doktoruma da gidicem baktırıcam ama korkuyorum ya kendim parmakla denerken bozduysam ve yırtık derse diye fakat ben de hiç kan görmedim yaparken