- 4 Mayıs 2023
- 54
- -17
- Konu Sahibi Zeynepnilufer
konu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittiniz mi peki? 1.5 yıl uzun bi süre, hiçbi şey denemeden öylece beklemiş olamazsınız diye düşünüyorum.Merhaba 1.5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik ilk geceden vajinismus olduğumu anladık her denememizde kendime sürekli şunları söylüyorum yaparsın herkes yapıyor doğal bişey ordan çocuk bile çıkıyor olucak zannediyorum ama o an gelince maalesef sonu hüsranla bitiyor bende bir titreme bayılma hissi nefessiz kalma kasılma gibi şeyler oluyor ve istemsizce vajina kapanıyor pskolojik olarak çökmüş durumdayım eşim bana destek oluyor ama yinede kendimi hep eksik hissediyorum yaptığım hiç birşeyden keyif almıyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor bir ortama girsem eğlenemiyorum aklım hep orda ve bunu yenmek istiyorum artık ve aynı zamanda çevreden baskı altındayım çocuk yapın artık diye tutturdu herkes ki yaşımızda var 34 yaşındayım bana bu hastalığı yenenler yazabilirse yardımcı olursa çok sevinirim çok zor durumdayım.
Doktora gittiniz mi peki? 1.5 yıl uzun bi süre, hiçbi şey denemeden öylece beklemiş olamazsınız diye
gidiyorum şuan ama oda uzun bir süreçDoktora gittiniz mi peki? 1.5 yıl uzun bi süre, hiçbi şey denemeden öylece beklemiş olamazsınız diye düşünüyorum.
Yinede teşekkür ederim tavsiyeniz için1.5 sene kendi kendinize yenmeyi beklemek icin cok uzun bir sure demek ki yapamiyorsunuz, mutlaka vajinismus konusunda uzman bir doktora gorunmelisiniz.
Uyuşturucu krem ve spreyle yendim ben spreyin adı vemacine sprey uyuştuğu için hiç hissetmedim sonra alıştım zatenMerhaba 1.5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik ilk geceden vajinismus olduğumu anladık her denememizde kendime sürekli şunları söylüyorum yaparsın herkes yapıyor doğal bişey ordan çocuk bile çıkıyor olucak zannediyorum ama o an gelince maalesef sonu hüsranla bitiyor bende bir titreme bayılma hissi nefessiz kalma kasılma gibi şeyler oluyor ve istemsizce vajina kapanıyor pskolojik olarak çökmüş durumdayım eşim bana destek oluyor ama yinede kendimi hep eksik hissediyorum yaptığım hiç birşeyden keyif almıyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor bir ortama girsem eğlenemiyorum aklım hep orda ve bunu yenmek istiyorum artık ve aynı zamanda çevreden baskı altındayım çocuk yapın artık diye tutturdu herkes ki yaşımızda var 34 yaşındayım bana bu hastalığı yenenler yazabilirse yardımcı olursa çok sevinirim çok zor durumdayım.
Doktora utandığınız için mi gitmek istemiyorsunuz ?doktora gitmek istesem buraya yazmazdım zaten burdaki arkadaşlardan yardım almak istiyorum
Doktor yardımı lazım burdan alacagın bir tedavi olmazdoktora gitmek istesem buraya yazmazdım zaten burdaki arkadaşlardan yardım almak istiyorum
Ondan sonra kocam beni niye boşuyor diye gelirsiniz 1 yıl sonra, devam edin böyle.doktora gitmek istesem buraya yazmazdım zaten burdaki arkadaşlardan yardım almak istiyorum