Vajinismus

alsem78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
3
0
26
Merhaba ben 4 5 aylık yeni evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum doktorlara gittim psikolojik oldugunu söylediler bu sayfada konuyla alakalı bir çok yazı gördğm bana lütfen sizde aynı sorunu yaşadıysanız neler yapmam nasıl ilerlemem gerektiğini söylermisiniz çok zoruma gidiyor artık her gün ağlıyorum çok korkuyorum herkes üzerime geliyor ilişkiye giremediğimi herkes bilir durumda oldu rezil rüsvan durumdayım

Neden ve nasil herkes ogrendi? Bu sizin ozeliniz kimseyi ilgilendirmez ve boyle bir cok kadin var kendinizi uzmeyin. Rahat birakin kendinizi,parmak egzersizleri yapin kayganlastirci surup. Rahatlayin aciyacak mi diye dusunmeyin. Parmak egzersızlerini esinizle birlikte yapabilirsiniz utanma duygunuz varsa bu sayede yenebilirsiniz.

Neden ve nasil herkes ogrendi. Bu sizin ozeliniz kimseyi ilgilendirmez ve boyle bir cok kadin var kendinizi uzmeyin. Rahat birakin kendinizi,parmak egzersizleri yapin kayganlastirci surup. Kafani rahat birak aciyacak mi diye dusunme.
İlk olarak kaynanam eşime sormuş işk haftadan eşimde zorlandıgı için olmuyo demiş kaynanam bu şekilde öğrendi onun dışında eşimin tarafından bir akrabası benim yakın arkadaşım oluyo ilk haftadan o da bana sprdu bende pek öenmsemediğimden illaki olur dediğimden olmadı daha dedim ona o da tüm herkese yetiştirmiş böyle böyle diye diye herkes bir şekilde sorunumuzu biliyor eşimle ben herkese oldu diyelim diyoruz ama kaynanam sürekli irdelediği için o bildiğinden olmuyor malesef eşimde annesine ne yazıkki yalan söylemek istemiypr bu durum beni daha da geriypr üzüyor sonuçta eşimde istese annesine yalan söyleyebilir ama bu ona ters gelirmiş

Sizin esiniz kusura bakmayin ama adam degilmis sizde cok safsiniz. Kime ne canim neden boyle bir bilgi veriyorsunuz? Cok buyuk yanlis yapmissiniz ikinizde. Anne neden boyle bir soru soruyor es niye bunu cevapliyor boyle sacmalik gormedim. Siz kendinizi uzmeyin herkese cevabini yapistirip agizlarini kapatin ve takmayin. Esiniz yardimci oluyor mu? Vajinismus icin ozel uzmanlar var onlarla gorusun uc gunde hallolan bile oluyor. Aparatlar var onlardan alin.

Kv de ile gerekmedikçe görüşmeyin. Ona ne sizin ozelinizden. Birçok kadın var sizinle aynı durumu yaşayan. Kasmayın kendinizi. Zamanı geldiğinde olur. Yardım alabilirsin. Çok sinirlendim kvnize

Senin o eşin ne biçim adam da meraklı anasına yerini haddini bildirmeyip yatak odasını anlatıyor. Ana oğul hadsizler bir de evlenmişsin bu adamla. Geçmiş olsun

Eşiniz tam dayaklık. Ne hakla sizin özelinizi söyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…