Vajinismus :(

zeyneeeggp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
12
3
27
Merhaba minnoşlar 😔
Ben 7 aylık evliyim vajinismus tanısı aldım. Zor bela para ayarlayıp doktora gittim dilatörle 4 aparat çalıştık 4 gün boyu daha sonra vajinismus bitti dendi eve döndüm. Aparatlarla çalışıp penise geçtik kasılmam falan hala devam etse de ilk ilişki çok acılı bir şekilde gerçekleşti. Geniş yapılı kızlık zarım varmış çok rahat gerçekleşirmiş ama ben ilkinden sonra yine yapamadım. Bana yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım. Kimseye söyleyemiyorum

Son düzenleme:
Merhabalar yeni tedavi olmuş biri olaraktan yardımcı olmak isterim kendini kasma ve kafanda bitir inan hersey bizim elimizde
Merhabalar, ben 1,5 yıldır evliyim eşim hiçbir sekilde tedaviyi kabul etmiyor. Parmak yada dilatör giriyorsa oraya ben girerim diyor, benim hayalim bu anı yasamak diyor bunu doktora parmaga dilatöre yaptırmak olmaz diyor. Herkes yapıyor sen neden yapamıyorsun diyor, ben erkeğim benim erkeklik gururum var dedi ve boşanma kararı aldık..

Merhabalar, ben 1,5 yıldır evliyim eşim hiçbir sekilde tedaviyi kabul etmiyor. Parmak yada dilatör giriyorsa oraya ben girerim diyor, benim hayalim bu anı yasamak diyor bunu doktora parmaga dilatöre yaptırmak olmaz diyor. Herkes yapıyor sen neden yapamıyorsun diyor, ben erkeğim benim erkeklik gururum var dedi ve boşanma kararı aldık..
Merhabalar eşinizin düşüncesi tamamen yanlış bizde böyle bir hastalığımız olsun istemezdik degilmi bunun erkeklikle ne alakası var.bn bu piskolijik savaşla 11 sene uğraştım ama destek almadan olmuyor...çünkü elimizde olan birsey değil istemsizce insan kasılıyor kitleniyor yaşayan bilir.....

Merhabalar eşinizin düşüncesi tamamen yanlış bizde böyle bir hastalığımız olsun istemezdik degilmi bunun erkeklikle ne alakası var.bn bu piskolijik savaşla 11 sene uğraştım ama destek almadan olmuyor...çünkü elimizde olan birsey değil istemsizce insan kasılıyor kitleniyor yaşayan bilir.....
Doktoru hiçbir seyi kabul etmiyor benim bir gururum var ben doktora yapamadım al sen mi yap dicem diyor bende çaresiz kaldım, bunu bir hastalık olarak görmüyor. Herkes yapabiliyor sen yapamıyprsun diyor bana, bu benim değil senin sprunun nasıl çözüyorsan çöz diyor

Şuan sana çok üzüldüm herkes yapamıyor işte çoğu kadın yaşıyor bu sorunu bunu lütfen gurur yapmasın evliliğine yazık etmesin biraz anlayışlı olsun sana destek olsunki sende tadavini ol benim 11 sene karanlık dünyam 3 seansta bitti gitti bu piskolik birsey lütfen seninle böyle konuşarak daha cok seni yipratmasin...

Merhaba minnoşlar 😔
Ben 7 aylık evliyim vajinismus tanısı aldım. Zor bela para ayarlayıp doktora gittim dilatörle 4 aparat çalıştık 4 gün boyu daha sonra vajinismus bitti dendi eve döndüm. Aparatlarla çalışıp penise geçtik kasılmam falan hala devam etse de ilk ilişki çok acılı bir şekilde gerçekleşti. Geniş yapılı kızlık zarım varmış çok rahat gerçekleşirmiş ama ben ilkinden sonra yine yapamadım. Bana yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım. Kimseye söyleyemiyorum
Psikologa gidin

İnsalh yendim de diceksin mektubunda yazacaksın Allahın izniyle.benim gbi biri yaptıysa inan sende başaracaksın 11 yıllık kabus 3 seansta bitti hayaldi benim için tabii doktorda önemli.kasma kendini nefes al ver olurmu yapabilirisn bi nebzede yardımım dokunsa ne mutlu bana bizi bizden başka kimse anlayamaz...
11 yıllık mı 😳.

Çok özür dilerim ama sittirsin gitsin. Konuda yorumum yoktu rastgele girdim kafam attı. Ruh hastası mıymış eşiniz onu da sorsaydınız

Şuan sana çok üzüldüm herkes yapamıyor işte çoğu kadın yaşıyor bu sorunu bunu lütfen gurur yapmasın evliliğine yazık etmesin biraz anlayışlı olsun sana destek olsunki sende tadavini ol benim 11 sene karanlık dünyam 3 seansta bitti gitti bu piskolik birsey lütfen seninle böyle konuşarak daha cok seni yipratmasin...
Onun derdi kendisinin bozması ille ben girecem ilk, ben doktora gidip buyrun doktor ben yapamadım bu işi siz mi yapın dicem diyor

Tedavisi oldugu için zor bosanir.
Cahil oldugu besbelli aparatlar ile calismada kanama vs olmaz parmak da da öyle o esnada kegel yapıldığı ve orasını isteyerek gevsettigin icin kanama olmaz normalde bu iliskide de kanama olmaz kanama zorlama ve kasma oldugu için oluyor.

Merhaba minnoşlar 😔
Merhaba, oyle hemen gececek bir sey degıl, yapmanız gereken en onemlı sey o an baksa seyler dusunun ıkıncı kez acı hısettmezsınız, ayrıca yavasca yapabılırsınız (hızlı olması korkutur cunku) rahat olmaya bakın ıkıncısıne cesaret edersenız arkası da gelecektır

Erkeklık gururuyla ne alakası var bazı erkekler cıdden öküz, anlayıs saglayabılırler sonucta o sey onlara degıl bıze giriyor tobe tobee

Merhaba, oyle hemen gececek bir sey degıl, yapmanız gereken en onemlı sey o an baksa seyler dusunun ıkıncı kez acı hısettmezsınız, ayrıca yavasca yapabılırsınız (hızlı olması korkutur cunku) rahat olmaya bakın ıkıncısıne cesaret edersenız arkası da gelecektır
Cesaret ediyorum her yolu her pozisyonu deniyorum ama o acı hissi bir türlü beynimden gitmiyor. O kadar zorlanıyorum ki artık 😔

merhabalar
bende de bu sorun olduğunu burada okuduğum yazılarda fark ettim. Parmak egzersizi deniyorum ama bunu yaparken resmen içim çekiliyor kendim yaparken bile panik halindeyim. Orası tamamen kapalı gibi hissediyorum. Dilatör setinin gelmesini bekliyorum bir an önce bundan kurtulmam gerekiyor. henüz evli değilim ama önüme bu sorun çıksın istemiyoru. başka tavsiyeleri olan varsa lütfen yazsın teşekkürler

X