Vajinismus :(

zeyneeeggp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
12
3
27
Merhaba minnoşlar 😔
Ben 7 aylık evliyim vajinismus tanısı aldım. Zor bela para ayarlayıp doktora gittim dilatörle 4 aparat çalıştık 4 gün boyu daha sonra vajinismus bitti dendi eve döndüm. Aparatlarla çalışıp penise geçtik kasılmam falan hala devam etse de ilk ilişki çok acılı bir şekilde gerçekleşti. Geniş yapılı kızlık zarım varmış çok rahat gerçekleşirmiş ama ben ilkinden sonra yine yapamadım. Bana yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım. Kimseye söyleyemiyorum

Son düzenleme:
Merhaba minnoşlar 😔
Ben 7 aylık evliyim vajinismus tanısı aldım. Zor bela para ayarlayıp doktora gittim dilatörle 4 aparat çalıştık 4 gün boyu daha sonra vajinismus bitti dendi eve döndüm. Aparatlarla çalışıp penise geçtik kasılmam falan hala devam etse de ilk ilişki çok acılı bir şekilde gerçekleşti. Geniş yapılı kızlık zarım varmış çok rahat gerçekleşirmiş ama ben ilkinden sonra yine yapamadım. Bana yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım. Kimseye söyleyemiyorum

Merhaba minnoşlar 😔
Merhabalar yeni tedavi olmuş biri olaraktan yardımcı olmak isterim kendini kasma ve kafanda bitir inan hersey bizim elimizde

Merhaba minnoşlar 😔
Ben 7 aylık evliyim vajinismus tanısı aldım. Zor bela para ayarlayıp doktora gittim dilatörle 4 aparat çalıştık 4 gün boyu daha sonra vajinismus bitti dendi eve döndüm. Aparatlarla çalışıp penise geçtik kasılmam falan hala devam etse de ilk ilişki çok acılı bir şekilde gerçekleşti. Geniş yapılı kızlık zarım varmış çok rahat gerçekleşirmiş ama ben ilkinden sonra yine yapamadım. Bana yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım. Kimseye sben de tedavi

Merhaba minnoşlar 😔

Tedaviyle atlatanlardanım.. İlkinde öyle olması çok doğal . Kendinde kusur arama bunun için. Hafif bir kanama bende de olmuştu ilkinde sadece. O da kendimizi kastıgımız için oluyor . İlki olduysa gerisi inan çok, kolay. Kayganlastırıcı yı unutma ☺🙏🌸

Merhaba minnoşlar 😔
Ve bu zamanla deneye deneye gelişecek bir durum birden mükemmel olmasını bekleyerek kendinizi yıpratmayın denemeye devam edin 🌸

Merhabalar yeni tedavi olmuş biri olaraktan yardımcı olmak isterim kendini kasma ve kafanda bitir inan hersey bizim elimizo ka

Merhabalar yeni tedavi olmuş biri olaraktan yardımcı olmak isterim kendini kasma ve kafanda bitir inan hersey bizim elimizde
O kadar çok istiyorum ki bende yendim demeyi ama yapamıyorum. Canım da tatlı değil aslında ama her yolu denedim 😔 kafamı rahatlatıyorum tam o ana gelince bacaklarım kitlenip titremeye başlıyo :KK43:

Tedaviyle atlatanlardanım.. İlkinde öyle olması çok doğal . Kendinde kusur arama bunun için. Hafif bir kanama bende de olmuştu ilkinde sadece. O da kendimizi kastıgımız için oluyor . İlki olduysa gerisi inan çok, kolay. Kayganlastırıcı yı unutma ☺🙏🌸
Kullanıyorum kuzum kayganlaştırıcı ama 2.ye hiç geçemedim bile korkum daha fazla arttı neden böyle bilmiyorum. Senin adına o kadar sevindim ki Allah bu sıkıntıyı yaşayan her kadına yardım etsin çok çok zormuş :KK43:

Ben de vajinusmus tedavisi gördüm anında yendim. O hissettiğin şey acı değil basınç. Zaman gelecek o giriş anından zevk alacaksın. Sadece alışman gerekiyor. Sakin ol ve eşinin kollarına kendini rahat bırak..
Ah kuzum keşke bırakabilsem o ana kadar hiç bir sıkıntı çekmiyorum ama o an bütün vücudum kilitlenip kalıyo sanki bir sürü kad gevşeticiler içtim uyuşturucu kremler aldım hiç fayda etmedi

O kadar çok istiyorum ki bende yendim demeyi ama yapamıyorum. Canım da tatlı değil aslında ama her yolu denedim 😔 kafamı rahatlatıyorum tam o ana gelince bacaklarım kitlenip titremeye başlıyo :KK43:
İnsalh yendim de diceksin mektubunda yazacaksın Allahın izniyle.benim gbi biri yaptıysa inan sende başaracaksın 11 yıllık kabus 3 seansta bitti hayaldi benim için tabii doktorda önemli.kasma kendini nefes al ver olurmu yapabilirisn bi nebzede yardımım dokunsa ne mutlu bana bizi bizden başka kimse anlayamaz...

İnsalh yendim de diceksin mektubunda yazacaksın Allahın izniyle.benim gbi biri yaptıysa inan sende başaracaksın 11 yıllık kabus 3 seansta bitti hayaldi benim için tabii doktorda önemli.kasma kendini nefes al ver olurmu yapabilirisn bi nebzede yardımım dokunsa ne mutlu bana bizi bizden başka kimse anlayamaz...
Rabbimden tek dileğim yendim mesajını atabilmek. Çok teşekkür ederim beni duanda eksik etme olur mu ? ❤

Rabbimden tek dileğim yendim mesajını atabilmek. Çok teşekkür ederim beni duanda eksik etme olur mu ? ❤
Ederimm tabikide ben bu hastalığı yendiğim gün aylıya aylıya Allaha yalvardım herkesi kurtar allahim dedim

X