• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJINISMUS

aysegultnc

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
2
0
16
26
Merhaba herkese iyi geceler ☺ eşimle 13 yaşından beri tanışıyoruz 7 yıllık birlikteliğimiz var 4 senedir evliyiz ama ben ilişkiye giremiyorum Bunun için vajinismus doktoruna da gittim 2 seansını tamamladım güzel bir şekilde ama gerisi gelmedi eve gelince aynıydım yapamıyordum orama elleyemiyorum bile aranızda böyle sorun yaşayan var mı yaşadıysanız Ne yaptınız neler yaptınız çok zor durumdayım evliliğin bitme aşamasında benim onu yapabilmem için Beynimin tamamen devre dışı kalması gerekiyor gibi bilemiyorum kafam çok karışık psikolojikmen çok yıprandım

Merhaba herkese iyi geceler ☺ eşimle 13 yaşından beri tanışıyoruz 7 yıllık birlikteliğimiz var 4 senedir evliyiz ama ben ilişkiye giremiyorum Bunun için vajinismus doktoruna da gittim 2 seansını tamamladım güzel bir şekilde ama gerisi gelmedi eve gelince aynıydım yapamıyordum orama elleyemiyorum bile aranızda böyle sorun yaşayan var mı yaşadıysanız Ne yaptınız neler yaptınız çok zor durumdayım evliliğin bitme aşamasında benim onu yapabilmem için Beynimin tamamen devre dışı kalması gerekiyor gibi bilemiyorum kafam çok karışık psikolojikmen çok yıprandım
Ayşegülcüm şimdi yazıcam sana adım adım mesaj kutunu kontrol eder misin🤗

bende 2yıllık evliyim ve hiç ilişkiye giremedim kimsetede söyleyemiyorum şimdi herkes bebek vs yokmu diye irdeliyo yardım edin lütfen yaşımda 35 çocuğum oldun istyrum yaşım geçmeden
Canım mesaj atıyorum sana inşallah sende yenenlerden olacaksın.🌸

mrb bide emla krem var bi iki kere denemeye çlıştım sürdüm his yoktu ama tam girmeye çlışırken eşim yine olmadı nasıl kullanılır bu emla bendemi bi terslik varr
Psikolojik olarak kendini rahatlarak kullanmalısın ben bunun sayesinde yeneceğim bitecek gibi telkinler çok işe yarıyor ben aynısını aparatlar için yaptım. Kasılmaların olduğu için bunu yapamıyorsun nefes ve kegel yapmalısın canımm

Canım bende 4yıl sonra yendim ama benim bölmeli kızlık zarım varmış meğerse ondan yapamıyormusum cesaret ve güvene ihtiyacın var kendine güven ve güçlü ol üstüne git hergun yarım saat bir saat nefes egzersizi parmak egzersizi yap bir tane kitap var on adımda vajinusmus okumanı tavsiye ederim ve vibrator al yaparsın kimse senden farklı değil inan

bende 2yıllık evliyim ve hiç ilişkiye giremedim kimsetede söyleyemiyorum şimdi herkes bebek vs yokmu diye irdeliyo yardım edin lütfen yaşımda 35 çocuğum oldun istyrum yaşım geçmeden
Canım seni öyle iyi anlıyor ki benimde yaşım 35 4 yıllık evliyim vajinusmusu yendim ama jinekolojik muayene oldunmu benimki bölmeli kızlık zarmis ondan çok daha zorlandım ama bitti şükür şimdi çocuk için uğraşıyoruz, on adımda vajinusmus kitabını okumanı sanada tavsiye ederim güçlü ol yaparsın 🙏

mrb bide emla krem var bi iki kere denemeye çlıştım sürdüm his yoktu ama tam girmeye çlışırken eşim yine olmadı nasıl kullanılır bu emla bendemi bi ters
Canım seni öyle iyi anlıyor ki benimde yaşım 35 4 yıllık evliyim vajinusmusu yendim ama jinekolojik muayene oldunmu benimki bölmeli kızlık zarmis ondan çok daha zorlandım ama bitti şükür şimdi çocuk için uğraşıyoruz, on adımda vajinusmus kitabını okumanı sanada tavsiye ederim güçlü ol yaparsın 🙏
yok canım ben hiç muayenede olmadım 2yıldr kimseyle paylaşamadımda ne güzel şükür kurtulmuşsun darısı bizim başımıza inşAllah.Allah çocukta nasip etsin hayırlısıyla

mrb bide emla krem var bi iki kere denemeye çlıştım sürdüm his yoktu ama tam girmeye çlışırken eşim yine olmadı nasıl kullanılır bu emla bendemi bi ters

yok canım ben hiç muayenede olmadım 2yıldr kimseyle paylaşamadımda ne güzel şükür kurtulmuşsun darısı bizim başımıza inşAllah.Allah çocukta nasip etsin hayırlısıyla
Ozaman zaman hiç kaybetmeden muayene ol beklemekle çözülecek birşey.degil Allah'ım inşallah isteyenlere nasip etsin🙏

Merhaba, dr. Cem keçe'nin 10 adımda vajinismus tedavisi diye bir kitabı var alıp okumanı tavsiye ederim. Tabi sadece okumakla değil içeride yazanları da uygulayıp sonuç alan insan çok fazla var bence denemelisin

Back