Pembeyuvam Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2020 1.559 788 73 29 25 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi uzumlukek_96 #21 ayka96 .!.: Bana da yardim edin lutfen.Esim artik soyuyor benden.Kendim de artik biktim Genişletmek için tıkla... Canım sana özelden yazdım
ayka96 .!.: Bana da yardim edin lutfen.Esim artik soyuyor benden.Kendim de artik biktim Genişletmek için tıkla... Canım sana özelden yazdım
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü 20 Aralık 2020 17.170 En iyi cevaplar 2 76.535 548 25 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi uzumlukek_96 #22 ayka96 .!.: Bana da yardim edin lutfen.Esim artik soyuyor benden.Kendim de artik biktim Genişletmek için tıkla... Ayka sakin ol canım evet zor bir süreç bizlerde yaşadık ama tedavisi mümkün herşey senın elinde sana adım adım yazdım mesajda hatta seni burda konuşma grubumuza ekledim orasını mutlaka oku sende başaracaksın
ayka96 .!.: Bana da yardim edin lutfen.Esim artik soyuyor benden.Kendim de artik biktim Genişletmek için tıkla... Ayka sakin ol canım evet zor bir süreç bizlerde yaşadık ama tedavisi mümkün herşey senın elinde sana adım adım yazdım mesajda hatta seni burda konuşma grubumuza ekledim orasını mutlaka oku sende başaracaksın