• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Himosm

ᦋö᭢ꪶü᭢ü, ᦋö᭢ꪶüꪑꫀ🤍♾️
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
255
113
33
Kendi başına bu sorunu yenenlere yardımcı olabilir mi nasıl başlıyıp napmalıyım yada yapamayanlar hangi doktora gidip başardınız lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Canim bi yerde okumuştum eczanede satılan küçük ince cinsel organa benzer şeyler satılıyor onlarla bunu çözen insanlar var bi araştır istersen

merhaba öncelikle eğer hiç gitmediysen bir kadın doğum doktoruna gidip muayene olman canım. bende uzun süre bu konuda sorun yaşadım. burada bazı arkadaşlar anestezi spreyi ve kayganlaştırıcı ile yendiklerini yazmış bende denedim. ama aslında gerek olmadığını anladım. burada en büyük sorun rahatlamayı bilmiyor olmamız. biraz açık olacak ama ön sevişmeyi uzun tutup öyle denemenizi öneririm. yani isteğinizin uyanması lazım. istekli olduğunuzda daha kolay olacağına inanın. ben doktora gittiğimde parmak egzersizi önerdi fakat birkaç kez yaptım devam etmedim. önemli olan rahatlamanız istekli olmanız. sonuçta doğal bir şey ve vücudunuz hazır hissettiğinde kolaylıkla olan bir şey.

Back
X