Vajinismus

Evrim Demir90

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
10
7
16
34
Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar,üç senelik evliliğimde dördüncü seneye girmeden şükür ben de yendim vajinismus denen bu illeti.Daha çok yeni ama zamanla rayına oturacağına inanıyorum.Bu üç sene resmen yaşayan bir ölü olarak hayatımı idam ettim.Önce Rabbime sonra doktoruma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ama buradaki arkadaşların desteği moral vermesi resmen yeniden doğuşuma sebebiyet verdi.Bu sitedeki iki arkaşımdan Allah bin kere razı olsun.Umuyorum herkes en Kısa sürede kurtulur,yalnız değilsiniz arkadaşlar

Sen de iyi ki varsin canimm biz iyilestik. Iyilik bekleyenlere kosacagiz hep birlikte

Bana da yardım edin lütfen 3 ayy oldu evleneli eşimle farklı İllerdeyiz izne çıkıp yanına gidicem ve yine deniyecez
Canım inşallah sen de yeneceksin zaten bunun cehalet ile ilgisi asla yok ben eğitimciyim asla aklıma böyle bir şey yaşayacağım gelmezdi ama her şeyde bir Hikmet var.İstedğin zaman mesaj atabilirsin bana .Zaten özelden yazacağım ben sana şimdi fakat dilatör seti olmazsa olmazın olsun

Vajinismusu yenenler için o kadar seviniyorum ki...Ben yenemedim...Ancak çevre baskısı bizi çocuk yapmaya götürdü maalesef...Ve inanır mısınız karşınızda vajinismuslu bı hamile var...

Hangi doktora gittiniz kaç seansta çözdünüz tebrikler bu arada :)

Vajinismusu yenenler için o kadar seviniyorum ki...Ben yenemedim...Ancak çevre baskısı bizi çocuk yapmaya götürdü maalesef...Ve inanır mısınız karşınızda vajinismuslu bı hamile var...
Çok teşekkür ediyorum ben de öyle aman aman değil tabii yeni yendim ama üç sene evliliğim resmen kabus oldu .Çok güzel bir haber inşallah ben de o günleri görürüm elbette gönül isterdi ki yenip hamile kalmak ama olsun rızkı şimdi imiş Gittiğim doktorda iki tane çocuk doğuran hanfendiler geliyordu yani bebekten sonra tedavi olabilirsiniz

Vajinismus uzmanı bir doktora gitmiştim.Kişiye göre değişiyor seans sayıs 4 seansta yenmiştim yaklaşık dört ay ama süre benden kaynaklı uzadı.

Vajinismus uzmanı bir doktora gitmiştim.Kişiye göre değişiyor seans sayıs 4 seansta yenmiştim yaklaşık dört ay ama süre benden kaynaklı uzadı.

Merhaba mesajına denk geldim bende 2 yıldır evliyim ve vajinismus problemim var nasıl hamile kaldınız nasıl mümkün oluyor bende çok istiyorum ama biz hiç bi şekilde ilişki gerçekleştiremedik daha çok özür dilerim rahatsız ediyorum bana da bilgi verirseniz allah razı olsun bu hastalık çaresiz gibi

Merhaba nasıl yendiniz ben de 2 yıllık evliyim lütfen bana da yardımcı olabilirmisiniz bu siteye yeni üye oldum kimse anlatılamayan bir hastalık bu

merhabalar Vajinismus uzmanı bir doktora gittim ama en büyük faydayı buradaki yazılardan arkadaşlardan gördüm dilatör seti mutlaka temin etmelisin sevgili arkadaşım

Bana da yardım edin lütfen 3 ayy oldu evleneli eşimle farklı İllerdeyiz izne çıkıp yanına gidicem ve yine deniyecez
merhaba hiç tedirgin olmayın 1,5 aylık evliyim henüz ben yaptıysam herkes yapar :) balayına 7 günlüğüne gitmiştik ilk günler zehir oldu son günler de şahane :) çünkü eşimle beraber yendik bu sorunu :) çok uzun açıkçası :) merak eden varsa uzun uzun anlatırımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…