• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Yaya2019

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2020
36
-19
1
22
Merheba.
2 yıldır evliyim, vajinismus illeti ile mucadele ediyorum. 1 hafta once tedaviye basladim, doktor 3 güne bitecek dedi ama olmuyor yine.
Doktor once kucuk bi alet verdi ama sert onu alabildim, orta parmagimida sona kadar aliyordum, sonra penis kadar bi sey var onu kendim sokuyorum ama birliktelige gelince yapamiyorum esimin penisini alamiyorum..
Bi onerisi olan varmi neden boyleyim??

Bir kaç kez birliktelik olmuşsa bence de vajinusmus değilsiniz. Belki eşinizi istemiyorsunuz psikolojik bir reddediş olabilir bilemedim.

Yok valla fake degilim, eşimden şiddet gördüm evet bunun etkisi ola bilir bekli. Doktora söyleyemedim. Zaten tedavi sürecinde de şiddet gösterdi bana.

Yok valla fake degilim, eşimden şiddet gördüm evet bunun etkisi ola bilir bekli. Doktora söyleyemedim. Zaten tedavi sürecinde de şiddet gösterdi bana.
Tedavi olması gereken kişi eşiniz o zaman. Size şiddet gösteren biri için niye uğraşıyorsunuz? Ayrilmaniz gerekmez mi?

İyi de kadın doğum doktoru veya cinsel terapiste söyleseniz ne yapsın ? Gidin hastahane aciline darp raporu alın..eşinize uzaklaştırma kararı çıkartın bakın yolunuza

Herkesle olur olmaz dalga geçmeyin, izliyordum konulari benimgibi aynı dertten muzdarip olanlari gorunce bende üye oldum paylaşayım dedim.
3 cm aldım 5 cm alamadım aslında 3,5dan 4ü de alıyorum... bu mu derdiniz? Ne bekliyorsunuz ha gayret mi diyelim?

Bugün 3 oldu.Hepsi de böyle konular.Girmeden önce eminim yeni üye diyorum öyle çıkıyor
Yeni üye olması bana pek bişey ifade etmiyor ama anlatış şeklinin basitliği.. gerçekten böyle problemi olan bir kişi böyle laflar diyemez bence. Hatta erkek olduğunu düşünüyorum.

Peki doktor ne dedi ve doğumu nasıl yaptın
Doktor vajinismussun dedi, sezeryanla doğurdum.
Tedavi olması gereken kişi eşiniz o zaman. Size şiddet gösteren biri için niye uğraşıyorsunuz? Ayrilmaniz gerekmez mi?
Ayrilamiyorum cunki yaşım küçük ve resmi nikah yok bebegi sana vermezlee diyor.
3 cm aldım 5 cm alamadım aslında 3,5dan 4ü de alıyorum... bu mu derdiniz? Ne bekliyorsunuz ha gayret mi diyelim?
Eşime karşı bi problem olduğunu düşünerek yazdim, bekledigim cevabi da aldim.
Mune Mune konunun kapatilmasini talep ediyorum.. kavka çıkacak.

Doktor vajinismussun dedi, sezeryanla doğurdum.

Ayrilamiyorum cunki yaşım küçük ve resmi nikah yok bebegi sana vermezlee diyor.

Eşime karşı bi problem olduğunu düşünerek yazdim, bekledigim cevabi da aldim.
Mune Mune konunun kapatilmasini talep ediyorum.. kavka çıkacak.

Siz kaç yaşındasınız bebek kaç yasinda

Ben de fake ve erkek olduğunu düşünüyorum, hissiyatım bu yönde.

Eşin seni tahrik edemiyorsa sen artık isteksizsen ona karşı psikolojik olarak kendini sıkıyosundur

Back