- 12 Mart 2020
- 55
- 82
- 38
- Konu Sahibi Kenzi Mahfi
Merhaba ben 7 aylık evliyim ve vajinismusum bu platformda bu durumla ilgili birçok yazı ve tecrübeler okudum ve yazmaya karar verdim tecrübelerinize açığım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne derecede vajinismussun? Mesela kimiso vajinasina dokunamiyor kimisi aynadan bile bakamiyor kimisi ise parmağını ıceriye alabiliyor...bunlar önemli...eğer ağır bi vaka isen imkanin varsa hemen vajinismusla ilgilenen bi doktora git derim...ben orta derecede bi hastaydım..parmağımın sadece ucunu alabiliyordum..ittirince orda duvar var hissine kapiliyordum...baktim yapamiycam doktora gittim ve 3 seansta kurtuldum cok şükürMerhaba ben 7 aylık evliyim ve vajinismusum bu platformda bu durumla ilgili birçok yazı ve tecrübeler okudum ve yazmaya karar verdim tecrübelerinize açığım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
BanadaaaCanım sana özelden yazcam birebir yenen biri olarak
Merhaba bana d ayardımcı olabilir misin acabaCanım sana özelden yazcam birebir yenen biri olarak
seni bir topiğe etiketlicen cnm inş yararı olur sanaMerhaba ben de aynı dertten muzdaribim. Tedavi gördüm, parmak egzersizlerini denedim hatta ilişki denemesi de yaptık bir kısmıyla ama tamamını gerçekleştiremedim bir yerden sonra ilerleme kaydedemiyorum, aynı şekilde çözebilen var mı?
Merhaba nasil yendiniz acaba?Canım sana özelden yazcam birebir yenen biri olarak
Bana da yardımcı olur musun nasıl yendin aynı durum bende de varCanım sana özelden yazcam birebir yenen biri olarak
Yardimci olurmusunuz lutfenHatta açtığım konu var orayada gelebilirsiniz