• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Kenzi Mahfi

Ne için varsan onun için yaşa 🍃
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
55
82
38
Merhaba ben 7 aylık evliyim ve vajinismusum bu platformda bu durumla ilgili birçok yazı ve tecrübeler okudum ve yazmaya karar verdim tecrübelerinize açığım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler :olamaz::olamaz:

Aramiza hoşgeldin umarim en kisa zamanda kurtulursun forumda bir cok yazi var iyice incelemeni tavsiye ediyorum.
Ben buradaki ilac vs tavsiyeleri sayesinde 4. Boyutta dilatoru basardim 10 aylik evliyim cok az kaldi basarmama. Forumdaki yazilari incele bol bol 🙂

Merhaba ben 7 aylık evliyim ve vajinismusum bu platformda bu durumla ilgili birçok yazı ve tecrübeler okudum ve yazmaya karar verdim tecrübelerinize açığım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler :olamaz::olamaz:
Ne derecede vajinismussun? Mesela kimiso vajinasina dokunamiyor kimisi aynadan bile bakamiyor kimisi ise parmağını ıceriye alabiliyor...bunlar önemli...eğer ağır bi vaka isen imkanin varsa hemen vajinismusla ilgilenen bi doktora git derim...ben orta derecede bi hastaydım..parmağımın sadece ucunu alabiliyordum..ittirince orda duvar var hissine kapiliyordum...baktim yapamiycam doktora gittim ve 3 seansta kurtuldum cok şükür

Ben de vajinismusum. Güncel bir sohbet görünce yorum yazmak istedim. Olumlu seyler okumaya cok ihtiyacim var. Ben de olumlu seyler söyleyebilirim. Kendi deneyimimde de olumlu seyler yasiyorum. Paylasalim iyi hissedelim. Olumlu düşünelim. Biz cok güçlüyüz 🌸

Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. Tedavi gördüm, parmak egzersizlerini denedim hatta ilişki denemesi de yaptık bir kısmıyla ama tamamını gerçekleştiremedim bir yerden sonra ilerleme kaydedemiyorum, aynı şekilde çözebilen var mı?

Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. Tedavi gördüm, parmak egzersizlerini denedim hatta ilişki denemesi de yaptık bir kısmıyla ama tamamını gerçekleştiremedim bir yerden sonra ilerleme kaydedemiyorum, aynı şekilde çözebilen var mı?
seni bir topiğe etiketlicen cnm inş yararı olur sana ☺️

Bende daha yeni bu illeti yenen biri olarak yardımcı olurum kızlar her zaman ❣️

Ne çok kişi çıktı yardımcı olunmasını isteyen en iyisi özelden değilde buradan yazın hepimiz faydalanalım. Bu arada bende 7 aylık vajinismuslu bir kadınım tabi yendiğimi /yenemediğimi hala bilmiyorum. 48 takla atarsam penisi içeri alıyorum ama canım yanıyor sonra da hissizleşiyor.
Çok farklı vajinismus tipleri var. Bence benimki de orta seviye.

E Eylulss95 konum burada canım gel oku sonuna kadar 🎀

Back
X