Vajinismus

Meryeemmm_

Küçük civcivimmm 🐣🐣👼💕 Oğlum 🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.272
6.837
108
Hanımlar merhaba. Bugün emla kremi aldım inşAllah vajinismusu bu şekilde yeneceğim. Siz yendiniz mi bu şekilde tavsiyeleriniz var mı. Lütfen yardım

Bende aynı durumdan müzdabirim malesef. İse yararsa söylersen sevinirim

Ben Cumartesi günü denicem Allahtan hastalığım ileri derecede değil

Bende 1 yillik evliyim vajinusmus hastasydim esimle birlikte aştık cok ılımlı ve sabırlı davrandi o sekilde aştım jinekolojik muayenelerde artik asiri tepki vermiyorm kafanızda olacak bu is yapabilirim diye motive edin bnce kendinizi

O krem bende işe yaramamıştı inşallah cesaret verir yaparsın. Oranın esnek olduğunu unutma bebek çıkıyor ordan

Hanımlar merhaba. Bugün emla kremi aldım inşAllah vajinismusu bu şekilde yeneceğim. Siz yendiniz mi bu şekilde tavsiyeleriniz var mı. Lütfen yardım
Bana göre tek çözüm doktor ankaradaysan Esra Çabuk Cömert bu ismi bir araştır.Ben 4 yıllık evliyim ağlamadığım gün yoktu nerdeyse adam dayanamadı zaten gidiyordu son dönem.Kremler spreyler hiç bir işe yaramadı burda yazanlar var aştım diye imreniyorum inan ama ben başaramadım destek şartmış.

Evet canım bende 4 senelik hastayım vajinismus hastasıydım temmuzda tedavi oldum çok şükür 5 günde bitti

Doktor seansları çok pahalı maddi durumu olmayan gidemez.Kremin faydası olursa yazın lütfen

Sizin sorununuz geçti mi?

Ben nişanlıyım 7 senedir bu durumla uğraşıyoruz çok yakında evlenicez. Nasıl olacak bilmiyorum
7 sene cok degil mi yaa boyle seyleri duyumca cok korkuyorum ben de 8 aylik evliyim ve hala basaramadik

Doktor seansları çok pahalı maddi durumu olmayan gidemez.Kremin faydası olursa yazın lütfen
Parmak ya da dilator bunlara ek olarak bolca yağ. Ilk basta girerken yanacak bunu kabul ederek başlasak iyi olur. Yandığında çıkmayıp beklemek önemli. Insallah tam manasiyla başarmış oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…