- 11 Aralık 2019
- 1
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Esmer_birisi
1 yıldır çektiğim bu sorunu sonunda yeşim yerçok sayesinde yendim bir yıldır hayatımı karartan psikolojimi bozan bu sorunu yendim. Ben bile hala inanamiyorum. Evlendigim ilk zamanlar olur olur diye bekledim 3-4 ay geçtikten sonra bu sorunu kabullenmeye başladım aylarca araştırmalar yaptım ve eşimi doktor konusunda kabullendirmeye çalıştım. Araştırmalarının sonunda yeşim hanımı aramaya karar verdim telefonu asistanı hülya hanım açtı biraz bilgilendirmeden sonra içimi o kadar rahatlattı ki ertesi günü hemen muayneye gittim. Tabi bunun öncesinde anotomik bir sorun mu var diye kadın doğum uzmanına gitmiştim sıkıntımı anlatmama rağmen spekulumla muayne etmeye çalıştı engel olmaya çalıştım bu bende ayrı bir travma daha oluşturmuştu. Yeşim hanıma gittiğimde bu korku vardı tabi bide umutsuzluk.. olmayacak diyordum kapıdan girerken o kadar umutsuzum ki.. yeşim hanim muayne oncesinde ön bilgi verdi içmi o kadar rahatlattı bı umut doğdu. Sıra gelmişti muayeneye bir korkuyla bir titremeyle gittiğim o muayene odasından o kadar içim rahat çıktım ki.. sadece gözlemleyerek kaçıncı derece olduğumu söyledi ve o kadar güler yüzlü o kadar anlayışlı bir doktordu. Tedavinin günlerce haftalarca süreceğini düşünürken sadece 4 gün içinde yendim bu sorunumu sadece 4 gun.. ve hiç bir acı ve ağrı duymadan ben bile sonuca inanmamıştım. Boyle bir sorunu olanlara kesinlikle yeşim yerçok'u oneririm.