vajinismus

Kızlar ben şunu anlamıyorum yani penistenkorkuyorsan niye evlendin? Bana çok saçma geliyor önceden hic mi anlamadin böyle bi sorunun olduğunu? Cinsel ilişkiden korkmak için tramva vs yaşaman
O geceye kadar böyle bişey olacağını bilmiyorduk nişanlısındır özgür iradene göre yA o ilk geceyi beklersin yada yüzeysel birlikte olursun ama birleşme olmayacağını bildiğin içinde rahatsınız nerden bileceğiz bu durumda p..korkusunu
Bu durum hiç ilişki olmadan ben korkuyorum yaklaşma değil ki
2 deneyimsiz insan deniyorsun ve bi kaç deneme canın acıyor sonrası korku başlıyor lütfen bizlerin en kırıldığı nokta korkuyorsan neden evlendin gibi bir cümle yendikten sonra bu muymuş diyorsun fakat o süreç psikolojik olarak zor ..

Arkadaşlar bana özelden destek olur musunuz bir buçuk senedır evlıyım artık yenmek ıstıyorum nasıl yapayım lütfen özelden yazar mısınjz

Çok geçmiş olsun umarım atlatırsınız

Arkadaşlar bana özelden destek olur musunuz bir buçuk senedır evlıyım artık yenmek ıstıyorum nasıl yapayım lütfen özelden yazar mısınjz

Merhaba ben dr. süleyman eserdag ile tedavi sureci gecirdim mükemmel insan öncelikle 7 yillik vajinismus hastaligimi 3 günün sonunda yendim minnettarım hepsine ekibine canlar hepsi allah binkere razi olsun suan ise 4 haftalik hamileyim .... hayaldi gercek oldu
Asla yenemem diyordum aylarca düşündüm
Umutsuzlukla gittim diyorumya sadece 3 gün 7 yillik korkumu yendim Iyiki iyiki tanımışım meleklerimi cok gec kalmadan dusunmeden hemen randevunuzu alin umutlariniza hayallerinize kavusabilmenizin tek adresi
Hera klinik ailesi kesinlikle
Keske diyorum neden daha once tanismadik bunca sene beni yönlendiren olmadi
Gitmedigimiz piskologlar jinekologlar kalmadi umarim sizlerede yararli olur yazim ben umut ışığı cok aradim gec buldum bende bulmuşken benim gibi kac kisi varsa artik adresi biliyorsunuz

Son düzenleme:
Merhaba ben senay hanimin eşi süleyman eserdag ile tedavi sureci gecirdim ikiside mükemmel insanlar öncelikle 7 yillik vajinismus hastaligimi 3 günün sonunda yendim minnettarım hepsine ekibine canlar hepsi allah binkere razi olsun suan ise 4 haftalik hamileyim .... hayaldi gercek oldu
Umutsuzlukla gittim diyorumya sadece 3 gün 7 yillik korkumu yendim Iyiki iyiki tanımışım meleklerimi cok gec kalmadan dusunmeden hemen randevunuzu alin umutlariniza hayallerinize kavusabilmenizin tek adresi
Gitmedigimiz piskologlar jinekologlar kalmadi umarim sizlerede yararli olur yazim ben umut ışığı cok aradim gec buldum bende bulmuşken benim gibi kac kisi varsa artik adresi biliyorsunuz

Merhaba ben senay hanimin eşi süleyman eserdag ile tedavi sureci gecirdim ikiside mükemmel insanlar öncelikle 7 yillik vajinismus hastaligimi 3 günün sonunda yendim minnettarım hepsine ekibine canlar hepsi allah binkere razi olsun suan ise 4 haftalik hamileyim .... hayaldi gercek oldu

merhaba arkadaşlar. aranızda dr şenay eserdağa vajinismus tedavisi olan var mı?

Sonunda bende başardım :) üzerimden bir yük kalktı sanki :)
Tebrik ederimmm şu an bulutların üzerinde gibisin değil mi hissettiğin her şeyi yakın bir zamanda ben de hissettim. Çok çok güzel bir duygu Rabbim herkesin imtihanını kolaylaştırsın İnşallah

Bana yardımcı olur musunuz isin icinden sıyrılamıyorum artık. lütfen

Bende kendim yendim tam 1sene sonra

Tebrik ederimmm şu an bulutların üzerinde gibisin değil mi hissettiğin her şeyi yakın bir zamanda ben de hissettim. Çok çok güzel bir duygu Rabbim herkesin imtihanını kolaylaştırsın İnşallah
aynen öyle canım.Kuş gibi hafifledim. Amin inşallah..

Bende hera klinikte tedavi oldjm cnm safinaz hanm bizim kurtaricimiz senaybhanim ki ccanimmmm o benm

Merhaba nasıl tedavi yöntemi izliyorlar acaba? Bugün bende görüşmeye gideceğim ama eşli tedavi yapıyorlar diye birşey okudum az önce. Eşli mi oluyor
ön muayne yapıyorlar öncelikle. Sonra rahatlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. dilatör seti var her gün biri ile çalışma yapılıyor. İlk denemeyi orda gösteriyorlar nasıl yapılacağını, nelere dikkat edileceğini falan anlatıyorlar. Sonra senin denemeni istiyorlar orda daha sonra da eşinin dilatör ile yapmasını istiyor. Sonra eve gönderip evde de egzersizleri yapmanızı istiyorlar..

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :) umarım bende atlatırım şuan görüşmeye gidiyorum aşırı heyecanlıyım :)

Kızlar ben şunu anlamıyorum yani penistenkorkuyorsan niye evlendin? Bana çok saçma geliyor önceden hic mi anlamadin böyle bi sorunun olduğunu? Cinsel ilişkiden korkmak için tramva vs yaşaman lazım
Yaşamayan anlayamaz zaten. Cinsel bir birleşme yaşamadığımız için evlenmeden anlayamayabiliyoruz normal olarak. Rica ediyorum bu sorunu yaşayan arkadaşları üzmeyin. Bu hastalığı yaşayanlar kendini yeterince yıpratıyolar bu kelimelerle daha çok yıpranabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…