- 19 Eylül 2019
- 1.559
- 2.647
- 83
- Konu Sahibi Kiraz cicegi5388
-
Kendi kendine yenebilirsin herşey kafada bitiyor ben kendi kendime aştım bu sorunu 9 ay sonunda . Ama bahsettiğiniz doktorda tedavi olan biri ile görüşmüştüm bende çok iyi olduğunu söylüyor İstanbul Hera Klinik . Bu işin uzmanı diyorlar.merhaba arkadaşlar. aranızda dr şenay eserdağa vajinismus tedavisi olan var mı?
2 senedir deniyorum kendi kendime aşmayı ama başaramadım. Şenay hanıma muayneye gittim ama tedavi ücreti 5000 6000 civarı. Hani giden varsa ne tür tedavi yapıyor diye soracaktım. ben yapabilir miyim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. o parayı vermeye de durumum hiç yok. Beklemedeyim şu an ne yapacağımı düşünürek..Kendi kendine yenebilirsin herşey kafada bitiyor ben kendi kendime aştım bu sorunu 9 ay sonunda . Ama bahsettiğiniz doktorda tedavi olan biri ile görüşmüştüm bende çok iyi olduğunu söylüyor İstanbul Hera Klinik . Bu işin uzmanı diyorlar.
Sen kendi kendine nasıl aştın paylaşır mısın benimle tecrübeniKendi kendine yenebilirsin herşey kafada bitiyor ben kendi kendime aştım bu sorunu 9 ay sonunda . Ama bahsettiğiniz doktorda tedavi olan biri ile görüşmüştüm bende çok iyi olduğunu söylüyor İstanbul Hera Klinik . Bu işin uzmanı diyorlar.
Ben gecen hafta tedavi oldum Hera Klinik Istanbul da 6 bucuk yillik evliyim pen.sten bile korkan ben yendim bunu ilk gorusmeye cok.korkarak cekinerek gittim ilk muaynemi Dr.Senay Eserdag hanım yapti hic korkutmadan acitmadan beni rahatlatarak icimi ferahlatarak zaten korkulacak bisey olsa emin ol tedaviye gitmezdim sonraki tedavi surecimde Safinaz hocam melegim ablam annem 4 gunde beni ben yapan korkularimin ustesinden gelmemi saglayan o melek kadin vardi yanimda kesinlikle ben yaptiysam herkes yapar kim varsa bu sorunu olan nolur gidin gecen sadece bombos zaman ertelemek ertelemek baska hic bisey yok nolur bi adım atın sonra inanamayacaksiniz olanlara ben 4 gun sonunda yapabildim belki siz 3 gunde yapabileceksiniz cok kolay herkadinin yapabilecegi seyler Allah kimin bu derdi varsa bitirsin insallah inananilmaz rahatim artik kafam bomboş ve en onemlisi esimle cok.mutluyuz cokmerhaba arkadaşlar. aranızda dr şenay eserdağa vajinismus tedavisi olan var mı?
tedavi aşamalarını paylaşır mısın benimle rica etsem. inanın o ücreti ödeyecek imkanım olsa direk giderdim. Ama maalesef toparlayamadım bir türlü ücreti.Ben gecen hafta tedavi oldum Hera Klinik Istanbul da 6 bucuk yillik evliyim pen.sten bile korkan ben yendim bunu ilk gorusmeye cok.korkarak cekinerek gittim ilk muaynemi Dr.Senay Eserdag hanım yapti hic korkutmadan acitmadan beni rahatlatarak icimi ferahlatarak zaten korkulacak bisey olsa emin ol tedaviye gitmezdim sonraki tedavi surecimde Safinaz hocam melegim ablam annem 4 gunde beni ben yapan korkularimin ustesinden gelmemi saglayan o melek kadin vardi yanimda kesinlikle ben yaptiysam herkes yapar kim varsa bu sorunu olan nolur gidin gecen sadece bombos zaman ertelemek ertelemek baska hic bisey yok nolur bi adım atın sonra inanamayacaksiniz olanlara ben 4 gun sonunda yapabildim belki siz 3 gunde yapabileceksiniz cok kolay herkadinin yapabilecegi seyler Allah kimin bu derdi varsa bitirsin insallah inananilmaz rahatim artik kafam bomboş ve en onemlisi esimle cok.mutluyuz cok
Canım tedavi asamalarini gitmeden bence yapamazsin tadevi olmus biri olarak soyluyorum bul bulustur mutlaka git belki fiyatta yardimci olurlar inan verdigin paraya degicek hayatin en onemli seyi butedavi aşamalarını paylaşır mısın benimle rica etsem. inanın o ücreti ödeyecek imkanım olsa direk giderdim. Ama maalesef toparlayamadım bir türlü ücreti.
Ben sana yardımcı olurum canım hiç gitmene gerek yok o kadar para vermene gerek yok insanlar biraz senin gibi benim gibi araştırsa onlara gerek kalmaz zaten insanlar anca para verince irade gösteriyolar o yüzden önce kararlı ve iradeli olcaksın ben muayeneye gitmiştim ve çıktığımda asla bunlara para vermem dedim ve nette araştırdım buldum aşama aşama yol katettim ve şu an sorunsuz ilişki yaşıyorum şükür ilk işin netten dilatör sipariş etmek olsun hemen kliniktede dilatörle tedavi ediyolar ve bunu parayı vermeden kimseye sölemiyolar orda okuduğum mektuplarda hep 3 günde geçtiğini ama en ufak nasıl egzersiz olduğunu söylemiyolar allahtan bu sitede giden vicdanlı arkadaşlar açıklamış ben para verdim veremeyen insanlar vardır diye neden anlatmak bu kadar zorlarına gidiyor durumu olmayanlar var sonuçta görüşmeye gittiğimde bu sayfadan haberim yoktu ve bi kadın önce ön görüşme gibi bişey yapmıştı hera klinikte kadınlar kulübü sayfasında araştırdın mı bizi bu hastalığı demişti neden sorduğunda şimdi anlıyorummerhaba arkadaşlar. aranızda dr şenay eserdağa vajinismus tedavisi olan var mı?
Banada yardımcı olurmusun bir senelik evliyim ve bu hastalık yüzünden neredeyse sevdiğim adamdan vazgeçmek üzere yim lütfen allah rızası için asama asama bana da yazarmisinBen sana yardımcı olurum canım hiç gitmene gerek yok o kadar para vermene gerek yok insanlar biraz senin gibi benim gibi araştırsa onlara gerek kalmaz zaten insanlar anca para verince irade gösteriyolar o yüzden önce kararlı ve iradeli olcaksın ben muayeneye gitmiştim ve çıktığımda asla bunlara para vermem dedim ve nette araştırdım buldum aşama aşama yol katettim ve şu an sorunsuz ilişki yaşıyorum şükür ilk işin netten dilatör sipariş etmek olsun hemen kliniktede dilatörle tedavi ediyolar ve bunu parayı vermeden kimseye sölemiyolar orda okuduğum mektuplarda hep 3 günde geçtiğini ama en ufak nasıl egzersiz olduğunu söylemiyolar allahtan bu sitede giden vicdanlı arkadaşlar açıklamış ben para verdim veremeyen insanlar vardır diye neden anlatmak bu kadar zorlarına gidiyor durumu olmayanlar var sonuçta görüşmeye gittiğimde bu sayfadan haberim yoktu ve bi kadın önce ön görüşme gibi bişey yapmıştı hera klinikte kadınlar kulübü sayfasında araştırdın mı bizi bu hastalığı demişti neden sorduğunda şimdi anlıyorum
Arkadaşlar çok kişi yardımcı olmamı istiyor anlatıyorum ama yapmıyolar illa 5000 mi vermeniz gerekiyor yapmak için anlamıyorum eğer gerçekten kararlıysanız ve yapacaksınız yardımcı olacağım o kadar yazıyorum boşa gidiyor hep önce şunu yapayım sonra senin dediğini yapayım diyolar zamanı uzatmaktan başka bişey değil buBanada yardımcı olurmusun bir senelik evliyim ve bu hastalık yüzünden neredeyse sevdiğim adamdan vazgeçmek üzere yim lütfen allah rızası için asama asama bana da yazarmisin
Bakın gerçekten yardıma ihtiyacım var ve başka bi yolum yok o yüzden lütfen son kez bana yazar misiniz asama asamaArkadaşlar çok kişi yardımcı olmamı istiyor anlatıyorum ama yapmıyolar illa 5000 mi vermeniz gerekiyor yapmak için anlamıyorum eğer gerçekten kararlıysanız ve yapacaksınız yardımcı olacağım o kadar yazıyorum boşa gidiyor hep önce şunu yapayım sonra senin dediğini yapayım diyolar zamanı uzatmaktan başka bişey değil bu
Bana özelden yazarmısınBende okadar para veremem tam 14 ay sonra yendim kendi kendime kararlı olmak gerekiyor
Ben varımmerhaba arkadaşlar. aranızda dr şenay eserdağa vajinismus tedavisi olan var mı?
Ben gittim tedavi oldum canım2 senedir deniyorum kendi kendime aşmayı ama başaramadım. Şenay hanıma muayneye gittim ama tedavi ücreti 5000 6000 civarı. Hani giden varsa ne tür tedavi yapıyor diye soracaktım. ben yapabilir miyim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. o parayı vermeye de durumum hiç yok. Beklemedeyim şu an ne yapacağımı düşünürek..
Merhabamerhaba arkadaşlar. aranızda dr şenay eserdağa vajinismus tedavisi olan var mı?
Merhaba hangi asamadasınız bilmiyorum ama bnce zeytinyağı ile deneyin birdeBanada yardımcı olurmusun bir senelik evliyim ve bu hastalık yüzünden neredeyse sevdiğim adamdan vazgeçmek üzere yim lütfen allah rızası için asama asama bana da yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?