K kara26 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2019 6 0 1 32 2 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kara26 #1 merhaba 2 aylik evliyim ama henuz bir bileşme olmadi foruma yeni üye oldum biraz yorumlari okudum deneyimli arkadaslardan yardim bekliyorum
merhaba 2 aylik evliyim ama henuz bir bileşme olmadi foruma yeni üye oldum biraz yorumlari okudum deneyimli arkadaslardan yardim bekliyorum
Y yasemin2145 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2018 851 709 23 42 2 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kara26 #2 kara26 .!.: merhaba 2 aylik evliyim ama henuz bir bileşme olmadi foruma yeni üye oldum biraz yorumlari okudum deneyimli arkadaslardan yardim bekliyorum Genişletmek için tıkla... Kasmayacan kendini ..tadını çıkarmaya çalış..
kara26 .!.: merhaba 2 aylik evliyim ama henuz bir bileşme olmadi foruma yeni üye oldum biraz yorumlari okudum deneyimli arkadaslardan yardim bekliyorum Genişletmek için tıkla... Kasmayacan kendini ..tadını çıkarmaya çalış..
_PANDA_ Hepinizi Yerim Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2019 322 341 18 29 2 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kara26 #3 Evliliğimin ilk zamanında yaşadım ilk bir haftada ve dr a gittim . Bu olay tamamen kafada bitiyor. Tamamen rahatla ve tadını çıkar . Eşinin yerine koy kendini. Ve hep şunu düşün evliliğin temeli sevgi saygı ve cinselliktir.
Evliliğimin ilk zamanında yaşadım ilk bir haftada ve dr a gittim . Bu olay tamamen kafada bitiyor. Tamamen rahatla ve tadını çıkar . Eşinin yerine koy kendini. Ve hep şunu düşün evliliğin temeli sevgi saygı ve cinselliktir.
_PANDA_ Hepinizi Yerim Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2019 322 341 18 29 2 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kara26 #4 Canım hiç birleşme olmadı derken denedin de mi olmadı ? Yoksa deneme dahi olmadı mı? Yanlıs anlama acı hissettiğin içinse kist te olabilir.
Canım hiç birleşme olmadı derken denedin de mi olmadı ? Yoksa deneme dahi olmadı mı? Yanlıs anlama acı hissettiğin içinse kist te olabilir.
L leylosvemecnun Son günüme kadar, kalp durana kadar❤ Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 5.114 6.884 398 2 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kara26 #5 kara26 .!.: merhaba 2 aylik evliyim ama henuz bir bileşme olmadi foruma yeni üye oldum biraz yorumlari okudum deneyimli arkadaslardan yardim bekliyorum Genişletmek için tıkla... Aylarını,belki senelerini kaybetme.Erteleme,doktora git tedavi ol yolun çok başındasın.
kara26 .!.: merhaba 2 aylik evliyim ama henuz bir bileşme olmadi foruma yeni üye oldum biraz yorumlari okudum deneyimli arkadaslardan yardim bekliyorum Genişletmek için tıkla... Aylarını,belki senelerini kaybetme.Erteleme,doktora git tedavi ol yolun çok başındasın.
K kara26 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2019 6 0 1 32 2 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kara26 #6 leylagittiabi .!.: Aylarını,belki senelerini kaybetme.Erteleme,doktora git tedavi ol yolun çok başındasın. Genişletmek için tıkla... durum onu gösteriyor tesekkur ederim :s
leylagittiabi .!.: Aylarını,belki senelerini kaybetme.Erteleme,doktora git tedavi ol yolun çok başındasın. Genişletmek için tıkla... durum onu gösteriyor tesekkur ederim :s