Vajinismus

Ylmzelif34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
57
24
18
28
1 aylık evliyim.. eşimle hep sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. vajinismus olduğumu öğrendim. kızlık zarımın canımı yakacağından çok korkuyorum. ne yapabilirim. nasıl tedavi yöntemleri var

Bende 5 aylık evliyim ve bende de aynı problem var hastanelerde tedavi ediliyor ama güvenilir hastaneler çok pahallı diğerlerinede insan güvenemiyor

Mrh arkadaşım bende 8.5 yıldır bu hastalığım pencesindeydim 2 ay önce kurtuldum. Denemediğim hicbir yöntem kalmadı kızlık zarı bile aldırdım ama doğru yöntem ve doğru yönlendirme çok önemliymiş tedavi oldum 4 seansta kurtuldum

1 aylık evliyim.. eşimle hep sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. vajinismus olduğumu öğrendim. kızlık zarımın canımı yakacağından çok korkuyorum. ne yapabilirim. nasıl tedavi yöntemleri var
canım daha çok yenisin bende ilk bir ay yapamamıştım ama ondan sonra bunu yapmam lazım ben vajinusmus değilim sonunda ölüm yok dedim ki balayını bile zehir etmiştim bu yüzden sonra eczaneden kayganlaştırıcı ve kas gevşetici aldım ve hiç birşey anlamadan baktım ki kan geldiğini söyledi eşim ondn sonra jel yardımıyla yavaş yavaş oldu öyle aman aman birşey yok kafanda büyütme

bende aynı durumu yaşıyorum 1 aylık evliyim devlet hastanesinden tut özel hastanelere kadar gittim ama pek ilgilenmediler. Sanırım bunlarla zaman kaybetmek yerine merkezlerine gitmek gerekiyor

bende aynı durumu yaşıyorum 1 aylık evliyim devlet hastanesinden tut özel hastanelere kadar gittim ama pek ilgilenmediler. Sanırım bunlarla zaman kaybetmek yerine merkezlerine gitmek gerekiyor
bence olay bizim beynimizde bitiyor. gayet basit bir olayı okadar büyütüyoruz ki o yüzden olmuyor zaten. sanada tavsiyem kayganlaştırıcı jel ve kas gevşetici hap bir tane

Tamamen kafada bitiriyor ilk zamanlar acaba ilişki olduğunda ertesi gün ise gidebilrimiyim ayağa kalkabilir miyim diyodum ne kadar buyutmusum kafamda oysa okadar Kolayki kurtulmak

Tamamen kafada bitiriyor ilk zamanlar acaba ilişki olduğunda ertesi gün ise gidebilrimiyim ayağa kalkabilir miyim diyodum ne kadar buyutmusum kafamda oysa okadar Kolayki kurtulmak
Bende aynı şeyleri düşünüyorum ve artık çok sıkıldım bu durumdan kendimden nefret eder hale geldim

Merhaba 8 aylik evliyim eşimle henüz hiç birliktelik yasamadik aparatla rahatca egzersiz yapıyorum ama esimle olmuyor lütfen bana yardımcı olur musunuz hiç iyi değilim eşimle ayrılık aşamasına geldik

Emla kremi kullan. Bu uyuşturucu bir kremdir. Hiç birşey hissetmeyeceksin. Ben başta bununla denedim. Ve 6 ayın sonunda oldu

Merhaba 8 aylik evliyim eşimle henüz hiç birliktelik yasamadik aparatla rahatca egzersiz yapıyorum ama esimle olmuyor lütfen bana yardımcı olur musunuz hiç iyi değilim eşimle ayrılık aşamasına geldik

Canım aparatla oluyorsa diğer türlüde olur. En büyük aparatla denedinmi? Aparatı önce yap bir kaç dakika, kasların o sırada gevşeyecektir. İstersen biraz kyganlaştırıcıda sür extradan. Ve aparatı çıkarır cıkarmaz eşin gelsin. Çünkü oranın acıldıgını göreceksin.

Merhaba canım en büyük.aparatla rahat bir şekilde yapıyorum ama eşimle olmamasını anlamıyorum bir turlu.kendimi rahat birakamiyorum

Siz nasil kurtuldunuz ben nerdeyse 1sene evliyim ve hala yapamadik. psikologa gidiyorum ama bir fark yok

Siz nasil kurtuldunuz ben nerdeyse 1sene evliyim ve hala yapamadik. psikologa gidiyorum ama bir fark yok
Psikolog ile olacak şey değil bu.
Bu hasyalığın tedavi merkezleri var tedavi ediliyor. Bende 6 aylık evliyim senin gibiyim. Burdan bir arkadaş ile tanıştık kendisi dr 7 ay öyle kalmış ve bayramdan önce bir kliniğe gitti baya güvenilir bir yerdi ve şu an atlattı inş banada yardımcı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…