Tedavi olmam için evlenmem gerek yada evleneceğim kişiyle birlikte gitmek gerekir doktoraÖnce tedavi olun fikrim bu
Sorun birlikte olamamamSorunun ne olduğunu daha açık yazar mısınız?
Girememissin işte eşin haklı sorun sendeymis keşke boşanmadan önce ilk başlarda tedavi olsaydınEski eşim sorun sende dedi ve ayrilfij 4-5 sene oldu
Ayrıca boşanma sebebimde cinsel ilişki olmadı diye
Sorun birlikte olamamam
Jinekologa gittim ve bir sorunun olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi psikolojik tedaviyede gittim onlarda aynısını söyledi ve ten uyumunun olmaua bilecegini , yada eşinin seni tam rahatlatmamis olabilir dedilerGirememissin işte eşin haklı sorun sendeymis keşke boşanmadan önce ilk başlarda tedavi olsaydın
2. Evliliği aklından çıkar şimdilik önce git jinekologa tedavi ol hazır oldugunda evlen
İnşallah peki ilk evlilik mi sizinÇevremde bundan boşanmış 2 kişi var
Ama erkek tarafını tanıştığı için durumları hakkında bilgim yok
Ama ben de vajinismus tüm. 6 yıllık evliyim. Ilk eklendiğinde buradaki yazıları okuyarak yendim. Inşallah sen de yenersin
İlk eşimle yüzeysel iliski oldu ilerisi olmadı bana bir iki sefer sen bacağını açmıyorsn ki oluno die bağırmıştiİlk eşinizle hiç ilişki yaşamadınız mı ?
Yada daha önce hiç kimseyle?
İlk eşimle yüzeysel iliski oldu ilerisi olmadı bana bir iki sefer sen bacağını açmıyorsn ki oluno die bağırmışti
Ondan önce kimseyle ilişkiye girmedum
Adamda bence sorun. Hastaneye gidelim deseymişGirememissin işte eşin haklı sorun sendeymis keşke boşanmadan önce ilk başlarda tedavi olsaydın
2. Evliliği aklından çıkar şimdilik önce git jinekologa tedavi ol hazır oldugunda evlen
Doktora gitmek sonradan aklimiza geldi ve onunla cinsellik konusunda hiç konuşmuyorduk .o benden önce çok psukyapsik hapı kullanmış ben yine kullanmak istemiyorum sorun sende diyip duruyorduNeden tedavi olmadın da hemen ayrıldınız çok garip eğer evlenmek istiyorsan tedavi olman lazım
Pardon psikiyatri hapı kullanmışDoktora gitmek sonradan aklimiza geldi ve onunla cinsellik konusunda hiç konuşmuyorduk .o benden önce çok psukyapsik hapı kullanmış ben yine kullanmak istemiyorum sorun sende diyip duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?