Vajinismus

umutsuzg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
85
15
3
35
Ben 22-23 yasinda evlendim 1.5- 2yil sürdü çok ama çok sevdim yada sevdiğimi sandım rvlendijevl sonra iliskiye giremedim sorunun bende oldugunu söyledi ve cinsel konu hakkında da hiç konuşmadık şuan kafam çok karışık tekrar evlenmek istiyorum ama yine korkularim var yine ayni problemi yasarmiyim die bana fikir ve düşüncelerinizi soyler misiniz

Sorunun ne olduğunu daha açık yazar mısınız?

Eski eşim sorun sende dedi ve ayrilfij 4-5 sene oldu
Ayrıca boşanma sebebimde cinsel ilişki olmadı diye
Girememissin işte eşin haklı sorun sendeymis keşke boşanmadan önce ilk başlarda tedavi olsaydın
2. Evliliği aklından çıkar şimdilik önce git jinekologa tedavi ol hazır oldugunda evlen

Çevremde bundan boşanmış 2 kişi var
Ama erkek tarafını tanıştığı için durumları hakkında bilgim yok

Ama ben de vajinismus tüm. 6 yıllık evliyim. Ilk eklendiğinde buradaki yazıları okuyarak yendim. Inşallah sen de yenersin

Girememissin işte eşin haklı sorun sendeymis keşke boşanmadan önce ilk başlarda tedavi olsaydın
2. Evliliği aklından çıkar şimdilik önce git jinekologa tedavi ol hazır oldugunda evlen
Jinekologa gittim ve bir sorunun olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi psikolojik tedaviyede gittim onlarda aynısını söyledi ve ten uyumunun olmaua bilecegini , yada eşinin seni tam rahatlatmamis olabilir dediler

Çevremde bundan boşanmış 2 kişi var
Ama erkek tarafını tanıştığı için durumları hakkında bilgim yok

Ama ben de vajinismus tüm. 6 yıllık evliyim. Ilk eklendiğinde buradaki yazıları okuyarak yendim. Inşallah sen de yenersin
İnşallah peki ilk evlilik mi sizin

Neden tedavi olmadın da hemen ayrıldınız çok garip eğer evlenmek istiyorsan tedavi olman lazım

İlk eşimle yüzeysel iliski oldu ilerisi olmadı bana bir iki sefer sen bacağını açmıyorsn ki oluno die bağırmışti
Ondan önce kimseyle ilişkiye girmedum

Evlenmeyi düşünmeden önce tedavi olmayı düşünmelisiniz, ikinci evlilikte aynı sorunları yaşamamak için.

Neden tedavi olmadın da hemen ayrıldınız çok garip eğer evlenmek istiyorsan tedavi olman lazım
Doktora gitmek sonradan aklimiza geldi ve onunla cinsellik konusunda hiç konuşmuyorduk .o benden önce çok psukyapsik hapı kullanmış ben yine kullanmak istemiyorum sorun sende diyip duruyordu

Back