- Konu Sahibi Betusskuruu
-
Tamam ama uyuşturucu krem almasında olur bence gene sen bilirsinKayganlaştırıcı jel var bende bir doktor vermisti olur sanirim onlar uyusturucu krem alirim dilatorude hemen alicam bu aksam insallah
İns asla vazgeçme burdaki bütün arkadaşlara herzaman şunu diyorum en muhteşem doktora da gitseniz olay sizde bitiyor sihirli değnek yok sabır cesaretle çözülüyor tamamen psikolojikTamam canim.aldigimda tekrar yazar.ben sana insallah olacak
Zaten bu yola girdiysen yani çözüm arayışına kurtuldun say çünkü bu erteleme hastalığı ben iki sene hep yok saydım erteledim son sene artık başladım arayışa çok geç kaldimAynem psikojik canim.cok.dogru insallah kirtulacagim yaa cok istiyorum
Malesef yıllarım gittiAynen erteleme hastaligi cok dogru aylar yıllar gecio cok kotu birseyy
1 den 4 de kadar egz yap dorduncuye çıkarınca hemen penisi deneyin heyecandan biraz zor oluyor ama bı iki hamlede giriyor kendini ne kadar az kasarsan. Okadar çabuk girer biraz dayanman lazjmKızlar mrb aparatlarin hepsini çok rahat yapıyorum penise gelince acayip bi baskı hissediyorum ne yapmam lazim
Vemcaine spreyi girişin içine sıksam bi sorun olur mu acaba1 den 4 de kadar egz yap dorduncuye çıkarınca hemen penisi deneyin heyecandan biraz zor oluyor ama bı iki hamlede giriyor kendini ne kadar az kasarsan. Okadar çabuk girer biraz dayanman lazjm
O ne uyuşturucu spreymiVemcaine spreyi girişin içine sıksam bi sorun olur mu acaba
EvetO ne uyuşturucu spreymi
Ben biolyn kullandım biraz girişe birazda dilatirun ucuna suruyodum kullanımı böyle eğer bu tedavi için uygun spreyse kullanışı bu sekilde
Lütfen güçlü ol arkadaşım ben yeneli bir ay oldu hiçte korkulacak bir şey yokmuş. Hipnozla tedavi oldum bir gün sürdü.(istersen doktorumu tavsiye edebilirim) Ama sana aparatlari veya parmağını kullanırken yapman için teknik bir şeyler tavsiye edebilirim. Yanında mutlaka Kayganlastirici olsun önce en küçük parmak ya da en küçük aparat ile başla. Kayganlastirici sür ve içeri iterken derin nefes al ağzın açık olarak nefesini ver tam o sırada aparatı itmeye başla. Nefes kısmı çok önemli. Acı hisseder gibi olursan o acı değil baskı devam et. Bir de burdan ileri gitmiyor diye düşündüğün zaman da bırakma gidiyor ileri durma itmeye devam et nefesi unutma. İnşallah başarırsın. Kendin yenemezsen mutlaka destek al. Başarılar ben inanıyorum yapabilirsin.arkadaşlar selam
Ben sekiz aylık evliyim ve vajinismusum. Az önce form da parmak egzersizi ile yenen kişilerin hikayelerini okudum sonra da üye olup bende sizinle paylasmak istedim. Ben cok kasıyorum gıdıklanıyorum sıkıyorum itiyorum eşimi. Aslında jinekoloğa gittim beni muayene etti orda parmağını soktu hafif sıkıntı olmadığını söyledi. Orda da zor tuttum kendimi. Doktor bana vajinismussan bile cok ileri derecede olmadığını söyledi. Cünkü cok ileri derecede olsa benim parmağımı sokmama müsade etmezdin dedi. Ama ben kendim nasıl sokucam nasıl dokunulacm bilmiyorum bende biraz da tiksinti var sanırım. Bu durumu yaşayan çözen arkadaşlar varsa ne olur cevap yazın bana yardımcı olun. Geceleri eşim uyuduktan sonra onun yanında sessiz sessiz sabahlara kadar ağlamaktan bıktım artık. Bir Allah’ın kulu yardım etsin...
Aslında doktorumun dediği kendi cabalarinizla yapamadığınız zaman tedavi daha da zorlaşıyormus en iyisi profesyonel destek almakLütfen güçlü ol arkadaşım ben yeneli bir ay oldu hiçte korkulacak bir şey yokmuş. Hipnozla tedavi oldum bir gün sürdü.(istersen doktorumu tavsiye edebilirim) Ama sana aparatlari veya parmağını kullanırken yapman için teknik bir şeyler tavsiye edebilirim. Yanında mutlaka Kayganlastirici olsun önce en küçük parmak ya da en küçük aparat ile başla. Kayganlastirici sür ve içeri iterken derin nefes al ağzın açık olarak nefesini ver tam o sırada aparatı itmeye başla. Nefes kısmı çok önemli. Acı hisseder gibi olursan o acı değil baskı devam et. Bir de burdan ileri gitmiyor diye düşündüğün zaman da bırakma gidiyor ileri durma itmeye devam et nefesi unutma. İnşallah başarırsın. Kendin yenemezsen mutlaka destek al. Başarılar ben inanıyorum yapabilirsin.
Ben hipnozla tedavi oldum bunları rahatlıkla doktor kontrolünde yaptım kendinize güveniyorsanız deneyin yoksa olumsuz bir tecrübe daha edinmeyin derimAslında doktorumun dediği kendi cabalarinizla yapamadığınız zaman tedavi daha da zorlaşıyormus en iyisi profesyonel destek almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?