- 9 Ocak 2018
- 72
- 27
- 88
- 31
- Konu Sahibi Betusskuruu
-
Canım devlet hastanelerin de de yardımcı olan pskiyatriler var bir araştır derim nerde yaşıyosunTedavi biz de düşünüyoruz ama suan maddi olarak durum yok ancak borçların bitmesini beklemek zorundayız maalesef
İstanbul da yasıyorum devlete de gittim fakat 6 ay tedavi süreci diyorlar ve seans basına 145 istiyorlar ayda 4 seans 6 ayda yine aynı paraya denk geliyor ki onlar parmak egzersizi veriyorlarmış onu zaten evde kaç kez denedim yapamıyorum
Ustune düşersen egzersizi düzenli yaparsan uc gün hatta bir gunİstanbul da yasıyorum devlete de gittim fakat 6 ay tedavi süreci diyorlar ve seans basına 145 istiyorlar ayda 4 seans 6 ayda yine aynı paraya denk geliyor ki onlar parmak egzersizi veriyorlarmış onu zaten evde kaç kez denedim yapamıyorum
Yasamammi ama ben parmak egz. Dayanamadım hatta kendim hiç yapmadım eşli denedik ve çok canım yandı hatta beni olumsuz etkiledi hatırlamak bile istemiyorum direk dilartor aldım son caremdi ve ilk denemede 4. Boya kadar geldim parmak tam daha rahatAnlıyorum ama yapamıyorum zaten ayna da mesela deliği göremiyorum bile Of bilmiyorum oraya parmak sokmak bana cok değişik geliyor tiksinme gibi mi diyeyim bilmiyorum garip zaten yaşadıysanız az cok anlarsınız
Anlıyorum ama yapamıyorum zaten ayna da mesela deliği göremiyorum bile Of bilmiyorum oraya parmak sokmak bana cok değişik geliyor tiksinme gibi mi diyeyim bilmiyorum garip zaten yaşadıysanız az cok anlarsınız
Egzersizler önemli ama tedaviye başlamak daha önemli. İmkansız bir şey yok. Bana ulaş ben yardımcı olurum.İstanbul da yasıyorum devlete de gittim fakat 6 ay tedavi süreci diyorlar ve seans basına 145 istiyorlar ayda 4 seans 6 ayda yine aynı paraya denk geliyor ki onlar parmak egzersizi veriyorlarmış onu zaten evde kaç kez denedim yapamıyorum
Çok doğru. olmama ihtimali yok..Kızlar hiç üzülmeyin inanın olmama ihtimali yok hemen biyerden başlayın
Anlıyorum ama yapamıyorum zaten ayna da mesela deliği göremiyorum bile Of bilmiyorum oraya parmak sokmak bana cok değişik geliyor tiksinme gibi mi diyeyim bilmiyorum garip zaten yaşadıysanız az cok anlarsınız
Bana kalırsa hiç geciktirme bi an önce tedaviye başla derim ben erteleye erteleye 1,5 yılı doldurdum ama su an tedavim bitti cok daha rahatım korkacak hiç bi şey yokmuş öyle acı kanama vs. Gözümüzde dag yaptıgımız hiç bi şey yok[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?