Vajinismus

Betusskuruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
72
27
88
31
arkadaşlar selam
Ben sekiz aylık evliyim ve vajinismusum. Az önce form da parmak egzersizi ile yenen kişilerin hikayelerini okudum sonra da üye olup bende sizinle paylasmak istedim. Ben cok kasıyorum gıdıklanıyorum sıkıyorum itiyorum eşimi. Aslında jinekoloğa gittim beni muayene etti orda parmağını soktu hafif sıkıntı olmadığını söyledi. Orda da zor tuttum kendimi. Doktor bana vajinismussan bile cok ileri derecede olmadığını söyledi. Cünkü cok ileri derecede olsa benim parmağımı sokmama müsade etmezdin dedi. Ama ben kendim nasıl sokucam nasıl dokunulacm bilmiyorum bende biraz da tiksinti var sanırım. Bu durumu yaşayan çözen arkadaşlar varsa ne olur cevap yazın bana yardımcı olun. Geceleri eşim uyuduktan sonra onun yanında sessiz sessiz sabahlara kadar ağlamaktan bıktım artık. Bir Allah’ın kulu yardım etsin...

Bana kalırsa hiç geciktirme bi an önce tedaviye başla derim ben erteleye erteleye 1,5 yılı doldurdum ama su an tedavim bitti cok daha rahatım korkacak hiç bi şey yokmuş öyle acı kanama vs. Gözümüzde dag yaptıgımız hiç bi şey yok

Tedavi biz de düşünüyoruz ama suan maddi olarak durum yok ancak borçların bitmesini beklemek zorundayız maalesef

İstanbul da yasıyorum devlete de gittim fakat 6 ay tedavi süreci diyorlar ve seans basına 145 istiyorlar ayda 4 seans 6 ayda yine aynı paraya denk geliyor ki onlar parmak egzersizi veriyorlarmış onu zaten evde kaç kez denedim yapamıyorum

Evet genelde parmak egzersizi emin ol onu yapmadan sorunu çözemiyosun tatlım ama devlet hastanelrrinde nasıl ücret alıyorlar onu anlamadım bende her ne kadar tedaviyi tamamlamasam da gittim beyoğlunda bi hastaneydi ama herhangi bir ücret almadılar canım bak ilgilenirsen bana özelden mesaj at ben sana link vereyim orda doktor listeleri var ve onlar ücretsiz yardımcı oluyolar tedavi sürecinde sana bağlı ne kadar azimli olursan o kadar çabuk sonlanıyor mutlaka git erteleme derim erteledikce yük oluyo git ne derlerse yap ne kadar zorlansan da ağlasanda ama sonunda bu yükten kurtulursun

Kızlar hepinize merhaba bende sizin gibiydim iki yilim çöp oldu çok umutsuzdum. Allahimabin şükür artık kurtuldum hiç vakit kaybetneyin hemen egzersizlere başlayın bakın bende evde kendim yendim eşimin desteğiyle hiç üzülmeyin isteyen olursa ben seve seve yardımcı olurum asla ertelemeyin

Ustune düşersen egzersizi düzenli yaparsan uc gün hatta bir gun

Anlıyorum ama yapamıyorum zaten ayna da mesela deliği göremiyorum bile Of bilmiyorum oraya parmak sokmak bana cok değişik geliyor tiksinme gibi mi diyeyim bilmiyorum garip zaten yaşadıysanız az cok anlarsınız

Anlıyorum ama yapamıyorum zaten ayna da mesela deliği göremiyorum bile Of bilmiyorum oraya parmak sokmak bana cok değişik geliyor tiksinme gibi mi diyeyim bilmiyorum garip zaten yaşadıysanız az cok anlarsınız
Yasamammi ama ben parmak egz. Dayanamadım hatta kendim hiç yapmadım eşli denedik ve çok canım yandı hatta beni olumsuz etkiledi hatırlamak bile istemiyorum direk dilartor aldım son caremdi ve ilk denemede 4. Boya kadar geldim parmak tam daha rahat

Sicak dus aldiktan sonra ikinarak bak canim o zaman gorebilirsin

Egzersizler önemli ama tedaviye başlamak daha önemli. İmkansız bir şey yok. Bana ulaş ben yardımcı olurum.

Canım zaten doktor bile ilk olarak ayna egzersizi veriyor sonucta elin kolun nasıl senin organınsa oda bi vucudunun parçası öyle düşün geç ayna karşısına ve orayı incele hafif bi ıkınmada deliği görüyorsun zaten bebe yağı vs gibi kayganlaştırıcılarla daha kolay yapabilirsin parmak egzersizini bi kere yapmaya başlasan devamı gelir zaten erteleme bian önce basla ve kurtul insallah canım

2 yıl olacak evliyim bende de aynı durum var geçen yıl terapiste gittim her seansa 180 tl para verdim 5 yada 6 seans gittim baktım olmuyor maddi olarak da sıkıştım bıraktım artık gitmeyi napacağimi bilmiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…