Vajinismus

Valla eşim ilkbgunden annesine söyledi birlikte olamıyoruz dedi sürekli uzerimde psikolojik bir baskı ailesi sürekli sorup duruyor du esim huzursuz oluyordu o olduğu için beni de huzursuz ediyordu.surekli saçma sapan şeyler yüzünden tartışıyor du benimle artık kopma noktasına geldk ve kirk gündür hiç görüşmüyoruz konuşmuyoruz

İstersen sen adım at yüzyüze konuşun bı otur dedini anlat evet olmuyor olabilir gel doktora birlikte gidelim de bakalım sorun ne olduğuna die ikna et bu yuva bizim yuvamizda konuş istersen bi
Ben mesela böyle konularda duygularımla hareket ediyorum sende otur düşün doktorlar var git Danış araştır sor
Peki özel değilse ailen nediyor nasıl karsiliyor bu durumu

Benim ailem kesinlikle barismami istemiyor seni ailesine.karsi koruyamadı ozelinizi anlattigi için istemiyorlar bende arada kaldım şaşırdım ne yapacağımı

Dün Akşam Eşimle Denedik Sonuç Gene Hüsran. Üstte de denedim altta da. Anlamıyorum Ikiniyorum kayganlastiricida sürdük. Ama canim hala çok yandı başını hafif alabildim gerisi yok. Artık esiminde sabri tükendi ben galiba tek basima yapamicam bunu. Ama bunu tedavi eden doktorlarda çok ücret istiyo napicam bilmiyorum artık. Eşim le tartıştık artk oda haklı. Beni başka şeylere sevkediyosun dedi. Ağır konuştu iyice koptum. Psikolojik olarak da istemiyorum sanki imkansiz bişey gibi gözümde. ikindim sıkındim yok ya yok aciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…