N Nin64737 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2020 1.799 788 73 14 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nin64737 #1 Kayganlaştırıcı jelim bitti birçok kişide zeytinyağı tavsiye ediyor ama acaba günahmıdır vajinaya sürmek diye kendime sormuyor değilim emin değilim
Kayganlaştırıcı jelim bitti birçok kişide zeytinyağı tavsiye ediyor ama acaba günahmıdır vajinaya sürmek diye kendime sormuyor değilim emin değilim
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.319 En iyi cevaplar 1 64.712 548 14 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nin64737 #2 Asenaasena96 .!.: Kayganlaştırıcı jelim bitti birçok kişide zeytinyağı tavsiye ediyor ama acaba günahmıdır vajinaya sürmek diye kendime sormuyor değilim emin değilim Genişletmek için tıkla... Gunah oldugunu sanmiyorum. Sifa icin her sey yapılır. Haram olanlar da helal sayilir. Ama vajina florasina zarari olur diye düşünüyorum.
Asenaasena96 .!.: Kayganlaştırıcı jelim bitti birçok kişide zeytinyağı tavsiye ediyor ama acaba günahmıdır vajinaya sürmek diye kendime sormuyor değilim emin değilim Genişletmek için tıkla... Gunah oldugunu sanmiyorum. Sifa icin her sey yapılır. Haram olanlar da helal sayilir. Ama vajina florasina zarari olur diye düşünüyorum.
Atesvarates Ne gelirse gelsin aklina Allah asla benzemez ona. Kayıtlı Üye 17 Şubat 2020 244 289 33 15 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nin64737 #3 Asenaasena96 .!.: Kayganlaştırıcı jelim bitti birçok kişide zeytinyağı tavsiye ediyor ama acaba günahmıdır vajinaya sürmek diye kendime sormuyor değilim emin değilim Genişletmek için tıkla... Haram değil, gönül rahatlığıyla kullan
Asenaasena96 .!.: Kayganlaştırıcı jelim bitti birçok kişide zeytinyağı tavsiye ediyor ama acaba günahmıdır vajinaya sürmek diye kendime sormuyor değilim emin değilim Genişletmek için tıkla... Haram değil, gönül rahatlığıyla kullan