• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus yardım :(

kelebek28M

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
4
0
1
24
Merhaba. 10 aydır evliyim. İlişkiye giremiyorum. Bu sorunu yenen kişiler Yardımcı olur musunuz 🥺

Merhaba canım öncelikle yanlız değilsin kendini kötü hisetme asla basaracaksın insllah bende vajinismustim 2.5 ay ilişkiye girmedik ben sana yardımcı olmak adına kendi deneyimlerimi anlatayım denersin olur inşallah öncelikle parmak egzersizleri var onları mutla dene canım korkulacak bişey olmadığıni o zaman anlarsın ikinci ilişki sırasında ıkınirsan vajina kendiliğinden bı tık açılıyor ve daha rahat edersin bide zeytin yagi kullan sende eşinde o zaman çok iyi olur ve bı de basardiginda sende göreceksin ki hiç de kortugumuz gibi bişey değilmiş emin bunu kendine soylceksin neden bu kadar korktum ki

Merhaba. 10 aydır evliyim. İlişkiye giremiyorum. Bu sorunu yenen kişiler Yardımcı olur musunuz 🥺
ne cok bu durumu yaşayan varmıs burdaki başlıklara bakarak anladım ve bence bu durum cevremizden ailemizden kaynaklanıyor en cok cünkü bizim büyüklerimiz erkeği cinsellik konusunda desteklerken kadını aksine icine kapanık yapıyor aman sakın aman cok acıyor aman cok kan akıyor kadında en sonunda korku olusuyor haliyle. bence asılması zor birşey değil sevdiğiniz adamla birlikle olacaksınız ve bu güzel bir duygu evde kendi kendine yenmeyi deneyebilirsin yada terapiste gidebilirsiniz bi alet varmıs sanırım dilatör mü ne onu alıp kendinde alıstırma yapabilirsin

Merhaba canım öncelikle yanlız değilsin kendini kötü hisetme asla basaracaksın insllah bende vajinismustim 2.5 ay ilişkiye girmedik ben sana yardımcı olmak adına kendi deneyimlerimi anlatayım denersin olur inşallah öncelikle parmak egzersizleri var onları mutla dene canım korkulacak bişey olmadığıni o zaman anlarsın ikinci ilişki sırasında ıkınirsan vajina kendiliğinden bı tık açılıyor ve daha rahat edersin bide zeytin yagi kullan sende eşinde o zaman çok iyi olur ve bı de basardiginda sende göreceksin ki hiç de kortugumuz gibi bişey değilmiş emin bunu kendine soylceksin neden bu kadar korktum ki
Hangi pozisyon da olmalıyım. Üstte olmayı yapamıyorum. Altta kalmam gerekiyor 😔

Back
X