Oncelikle çok geçmiş olsun Şimdi lütfen bu yazacaklarimi iyi okuyun ve en baştan söylüyorum amacım reklam değil buna yemin ederim asla reklam değil. Ben 6 yıldır vajinismus hastasiydim gitmediğim terapist dokttor hoca kalmadi her yolu denedim hep hüsran oldu. Arttık cinselliğide geçtim evlat için yanıp tutuşuyordum baktım iyilesemiyorum dedim bari aşılama olayım ve oldum şuan 3 yaşında oğlum var. Bununlada bitmedi günden güne kendimi sadece evin hizmetçisi olarak goruyordum anneydim belki ama kadın değildim kocamla sadece kağıt üzerinde evliydim 6 yıldır hep gözyaşı hep üzüntü ve hep bir eksiklik duygusu kocam beni aldatacak şüphesi yıllarca beni yedi bitirdi ve sonundaaaa bu yılın basında mucize bir doktorla yolum kesişti adı MAZHAR ESERDAG VE ONUN MELEGI OMUR ABLAM... gittim konustum beni sabırla dinledi 3 saatt boyunca konuştuk dertlestik ben ağladım o beni teselli etti ggüvenmiştim ona tamam dedim ben burda kurtulucam ve 3 gün önce yola koyulduk eşimle tedavi için gittik giderken çokta umutlu değildim aşırı stresli ve kaygiliydim yaklaşık 1 saat sonra hastalığımdan yüzde 80 kurtulmustum Doktorumun ellerini optum mutluluktan ağladım şaka gibiydi imkansızdı ama oldu ttedavim harika gidiyordu yüzüm gülüyordu parmak egzersizi ASSLAAA YOKTTU ASLA CANIM YANMADI TOPLAMDA 3GUN TEDAVI OLDUM VEEE BUGUNUN SONUNDA HASTALIGIMIN 6. YILINDA ESIMLE BIRLIKTE OLDUM ÇOK KOLAY ÇOK KONFORLU OLDU IMKANSIZIM GERCEK OLDU..
HAYALDI IMKANSIZDI BENIM ICIN DUSUNEBILIYOR MUSUNUZ 6 YILLIK HASTALIK SONA ERDI HEMDE HIC ZORLANMADAN
BUNU YAŞAMAYAN BILEMEZ EGER VAJINISMUSSANIZ lütfen hiç beklemeden hera klinigin yoluna gidin mazhar hocamın ve omUr ablamin elini tutun kendinizi çok güvende hissediceksiniz yeterki inanın
tekrar tekrar teşekkürler HERA AILESI HAKKINIZ ASLA ÖDENMEZ