Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus ve tüp bebek?
- Konu Sahibi Gok yuzu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne bebek . tüp bebek 2020 vajinismus 2020
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Seni üzmek istemem ama alttan muayene gerekiyor canım. Eğer muayene olabiliyorsan tedavi olabilirsin. Ben de eski vajinusmus hastasıyım. Sana tavsiyem erteleme kuzum. Vajiden kurtuldum bu sefer de bebek tedavileri ile uğraşıyorum. Oysa öyle kolaymış kiİyi akşamlar kızlar vajinismus olup tüp bebek tedavisi gören varmı acaba ileri derece yada hafif vajinismus farketmez lütfen kimse duyar kasmasın sadece soru başına gelen varsa yazabilir mi?
2 kere tedavi oldum belirli bir yere kadar geliyo gerisi olmuyo alttan muayene oldum parmak egzersizleri eşli olarak yaptım kendin yapıyorum ilişki sırasında belirli yere kadar oluyo gerisi gelmiyo belki Ram yendiğinde bende senin gibi diycem ama kader diyip geçmeyide bilmem gerek yüzde yüz vajinismus değilim zaten eskiye göre daha da iyiyim ama elimde imkanım varken değerlendirmek istiyorum eşimle herşey yolunda bebeğim belki olur ondan sonra yine tedavim olurum pes etmiyorum ama bize bu çocuk gelecekse çok iyi gelecek eminim beni anlıyorsunSeni üzmek istemem ama alttan muayene gerekiyor canım. Eğer muayene olabiliyorsan tedavi olabilirsin. Ben de eski vajinusmus hastasıyım. Sana tavsiyem erteleme kuzum. Vajiden kurtuldum bu sefer de bebek tedavileri ile uğraşıyorum. Oysa öyle kolaymış ki
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Senin durumun iyi. İleri düzey değilsin canım. Ben kendim bile dokunamıyordum. Bir tüp bebek uzmanı ile görüş istersen. Belki bu sayede vajinusmusu da yenersin.2 kere tedavi oldum belirli bir yere kadar geliyo gerisi olmuyo alttan muayene oldum parmak egzersizleri eşli olarak yaptım kendin yapıyorum ilişki sırasında belirli yere kadar oluyo gerisi gelmiyo belki Ram yendiğinde bende senin gibi diycem ama kader diyip geçmeyide bilmem gerek yüzde yüz vajinismus değilim zaten eskiye göre daha da iyiyim ama elimde imkanım varken değerlendirmek istiyorum eşimle herşey yolunda bebeğim belki olur ondan sonra yine tedavim olurum pes etmiyorum ama bize bu çocuk gelecekse çok iyi gelecek eminim beni anlıyorsun
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.947
- 548
Gebelik süreci ardından lohusalık ve bebek olduktan sonra belli bir süre sağlıklı cinsel hayatlar bile sekteye uğrayabiliyor. Bunu da göz önünde bulundurun lütfen.2 kere tedavi oldum belirli bir yere kadar geliyo gerisi olmuyo alttan muayene oldum parmak egzersizleri eşli olarak yaptım kendin yapıyorum ilişki sırasında belirli yere kadar oluyo gerisi gelmiyo belki Ram yendiğinde bende senin gibi diycem ama kader diyip geçmeyide bilmem gerek yüzde yüz vajinismus değilim zaten eskiye göre daha da iyiyim ama elimde imkanım varken değerlendirmek istiyorum eşimle herşey yolunda bebeğim belki olur ondan sonra yine tedavim olurum pes etmiyorum ama bize bu çocuk gelecekse çok iyi gelecek eminim beni anlıyorsun
2 kere gittim zaten dediğin gibi ilişkide azda olsa oluyor ama bir yere kadar nasip kader tabi ama böyle bakalım sizde mi tüp bebek yapıyorsunuzSenin durumun iyi. İleri düzey değilsin canım. Ben kendim bile dokunamıyordum. Bir tüp bebek uzmanı ile görüş istersen. Belki bu sayede vajinusmusu da yenersin.
Bunlarıda biliyorum tabikide ondan sonra belki başka bir türlü öz güvenim olur ve yapabilirim yada zaten yine tedavi olurum sadece elimde imkanım varken değerlendirmek istiyorumGebelik süreci ardından lohusalık ve bebek olduktan sonra belli bir süre sağlıklı cinsel hayatlar bile sekteye uğrayabiliyor. Bunu da göz önünde bulundurun lütfen.
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Öncelikle kader değil canım, hastalık. Çabayla üstesinden gelinecek bir hastalık. 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif. Hala çabalıyorum.2 kere gittim zaten dediğin gibi ilişkide azda olsa oluyor ama bir yere kadar nasip kader tabi ama böyle bakalım sizde mi tüp bebek yapıyorsunuz
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.947
- 548
Söyleyeceklerimi lütfen yanlış anlamayın vajinismus yolundan geçmiş yıpranmış biri olarak yazıyorum bunları. Tüp bebekle sadece çocuk sahibi olursunuz sağlıklı bir cinsel yaşama ulaşamazsınız. Hamilelik ve doğumdan sonra özgüveniniz artmayacak hatta belki vücut deformasyonlarına bağlı olarak azalacak.Bunlarıda biliyorum tabikide ondan sonra belki başka bir türlü öz güvenim olur ve yapabilirim yada zaten yine tedavi olurum sadece elimde imkanım varken değerlendirmek istiyorum
Belkide daha iyi olacak ama bilemiyoruz işte neden imkanım varken denemeyim ilerde imkanım olmasa deneyemesem daha mı iyi bence değil. Kızlar zaten yüzde yüz hasta değilim yüzde seksen yendim ama yüzde otuz kaldı oda bebeğim olduktan sonra eşinle ilişkimiz kendimize göre var tabikide hiç yaşamıyor değilimSöyleyeceklerimi lütfen yanlış anlamayın vajinismus yolundan geçmiş yıpranmış biri olarak yazıyorum bunları. Tüp bebekle sadece çocuk sahibi olursunuz sağlıklı bir cinsel yaşama ulaşamazsınız. Hamilelik ve doğumdan sonra özgüveniniz artmayacak hatta belki vücut deformasyonlarına bağlı olarak azalacak.
Kader ne yazıkki kaderimde bu hastalık varmış yaşamışım daha 22 yaşındayım 2 senelik evliyim bu zamana kadar bilmiyodum evlendikten sonra başıma geldi alnımda yazıyormuş bu hastalık yaşadım Allaha şükür yinede kurtuldum eskiye göreÖncelikle kader değil canım, hastalık. Çabayla üstesinden gelinecek bir hastalık. 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif. Hala çabalıyorum.
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Yaşın küçük doktorlar yapmayabilir tüp bebek.Kader ne yazıkki kaderimde bu hastalık varmış yaşamışım daha 22 yaşındayım 2 senelik evliyim bu zamana kadar bilmiyodum evlendikten sonra başıma geldi alnımda yazıyormuş bu hastalık yaşadım Allaha şükür yinede kurtuldum eskiye göre
Kaç yaşında olmam gerek bir tanıdığım 23 yaşında yaptılar amaYaşın küçük doktorlar yapmayabilir tüp bebek.
Şimdi araştırdım 23 diyo doğruysa eğer doğruysa 2021 olarak hesağladıpumda 23 yaşında oluyorum zaten kendimize 2 3 ay zaman koyduk en geç şubatta denemeye karar verdikYaşın küçük doktorlar yapmayabilir tüp bebek.
Eklentiler
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Özelde yaptıracaksınız bu durumda. Devlette aşılama yapmadan raporlu yapılmıyorŞimdi araştırdım 23 diyo doğruysa eğer doğruysa 2021 olarak hesağladıpumda 23 yaşında oluyorum zaten kendimize 2 3 ay zaman koyduk en geç şubatta denemeye karar verdik
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Evet devlette şartları var. Ya erkek infertilitesi olacak, ya da kadın da ileri düzey yumurta sorunu olacak. Bunlar olmayınca 2 aşılama zorunlu. Onlar tutmazsa tüp bebeğe geçiyorlar. 23 yaşını doldurmuş olmak da zorunluÖzelde yaptırıcaz zaten. Yani bende tam araştırmadım tüp bebek dönemini nasıl oluyo devlette atıyorum ben gitsem bana yapmazlar mı niye ki
Devlette mi 23 yaşını doldurmak zorunlu özel de böyle bir şey yok dimiEvet devlette şartları var. Ya erkek infertilitesi olacak, ya da kadın da ileri düzey yumurta sorunu olacak. Bunlar olmayınca 2 aşılama zorunlu. Onlar tutmazsa tüp bebeğe geçiyorlar. 23 yaşını doldurmuş olmak da zorunlu
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Özelde yok galiba. Onlar ticaret gözüyle bakıyorlar. Malum 15-25bin arası değişiyor fiyatlar. Şehirlere göre, merkezlere göreDevlette mi 23 yaşını doldurmak zorunlu özel de böyle bir şey yok dimi