Aralarini duzeltebilir miyiz diye dusunmustuk de vazgectik sonradanSizin yapabilceğiniz bişey yok sonuçta. Düşünmeyin,karışmayın.
Bence de sucu atmak icin buyuk ihtimalsuç bende değil sende durumu yaratıp üste çıkmak için. Adam 2 yıl çok bile beklemiş.
Ayrıca boşanmada en önemli konu kusurdur. Erkek eşinin kusurunu mahkemede iddaa ve ispat ederse, tazminatsız, nafakasız boşanabilir.
Evin içini siz bilemezsiniz adam eksik anlatıyor da olabilir ki doğru da olsa sizi ilgilendircek bi durum yok. Vazgeçmeniz mantıklı olmuş bence:)Aralarini duzeltebilir miyiz diye dusunmustuk de vazgectik sonradan
10 yillik birliktelikten sonra evlenmisler ama gercekten kadin hic seviyomus gibi gelmedi bana, konusmalari, tavirlari falan tuhaf yaniBoşansın o zaman. Sevse kocasını 2 yıl beklemeyip tedavi olup aşardı durumu. Demekki sevgi yok
Benim de bi ara aklima geldi ama liseden beri hep bu adamla cikmis. 10 yillik bi birliktelikleri var evlilik oncesi. O yuzden pek ihtimal vermedimYa da kadın zaten bakire değil. Bunu da kendi adına sorun olarak görüyor ve eşini de kılıf olarak kullanıyor.
Yani her seyi gectim cinsel hayati arkadasina anlatan adam ztn evlenilecek bi adam degil..Kiz belki de ne kdr basit bi adam oldugunu anlamistir ..Ayrica esinizin size anlatmasina cok sacma ve itici..Arkadasi kardes sana anlatiyorm esinle git bi konus benm hanim hem bole hemde bole seyler yapiyo nie ki mi dedi ..
Nerden tutsan elinde kalio bide gelip buraya konu acmissiniz masallah kari koca baya ilginizi cekmis bu konu...
Bende katismanizi savsiye etmem.
Durumun gercek yûzûnû bilenessiniz.
Adamin anlattigidogruysa:
Kadinin psikolojisi bozukmus olabilir, bazi
Seyleri yerine getiremedigi icin.
Kendi kusurunu, huzurzuzluk cikararak esine
Yûklûyor olabilir
Ayrilmakbistemesi, artik kendine gûvdni olmadigi icin olabilir,
Yada evlenmeden ônce baskasiyla birseyler yasadiysa, o yûzden evlenmis olabilir vs..
Olabilirde olabilir yani
Birde kadincagiza sormak lazim
Adam teklif etmis de kadin gitmek istemiyomusSize anlatmak yerine terapiste gitselerdi keske.
Tabiki her zaman iki tarafin da dinlenmesi gerektigini dusunuyorum boyle durumlarda. Ama kadinla bikac defa gorusmustum. Bazi sorunularini anlatmisti da cok basit seyler. Ama bu cinsellik olayini kadindan hic duymadim acikcasiBende katismanizi savsiye etmem.
Durumun gercek yûzûnû bilenessiniz.
Adamin anlattigidogruysa:
Kadinin psikolojisi bozukmus olabilir, bazi
Seyleri yerine getiremedigi icin.
Kendi kusurunu, huzurzuzluk cikararak esine
Yûklûyor olabilir
Ayrilmakbistemesi, artik kendine gûvdni olmadigi icin olabilir,
Yada evlenmeden ônce baskasiyla birseyler yasadiysa, o yûzden evlenmis olabilir vs..
Olabilirde olabilir yani
Birde kadincagiza sormak lazim
Bunu soyleyen kim?Adam teklif etmis de kadin gitmek istemiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?