• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus ve bosanma

ozlemm02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
330
153
103
Mrb kizlar. Konu benle alakali degil. Esimle anlam veremedigimiz ve isin icinden cikamadigimiz bi durum.

Esimin bi arkadasi var. 2 yillik evli. Esi surekli sorun cikariyo. Adam da baslarda hic anlatmiyodu ama artik dayanamadigi bi sira esime anlatmis her seyi. Esi hic iliskiye girmemis korktugu icin ve tedavi olmak da istememis. Adam da ne zaman istersen o zaman olsun demis. Ama sorun su ki kadin surekli biseyleri problem edip evde tartisma cikariyo. Ya adamin ailesini, ya adamla ilgili ufak biseyi falan. Tek tarafli dinlemedik. Cok samimi degilim ama esiyle bikac defa gorusmuslugum oldu. Bana anlattigi kadariyla da kadini hakli bulmadim zaten. Simdi de bosanicam, senle evli kalamam, beklentilerimi bosa cikardin bilmem ne incir cekirdegini doldurmayacak basit gerekcelerle adama bagiriyomus. Yani biz cozemedik. Tamam vajinismus tabiki bi sorun degil ama tedavi olmak istememesi sorun bence. Ama kadin bu sorunu hic onplana cikarmadan hep baska sorunlar cikariyo. Sizce neden olabilir?

suç bende değil sende durumu yaratıp üste çıkmak için. Adam 2 yıl çok bile beklemiş.

Ayrıca boşanmada en önemli konu kusurdur. Erkek eşinin kusurunu mahkemede iddaa ve ispat ederse, tazminatsız, nafakasız boşanabilir.
Bence de sucu atmak icin buyuk ihtimal

Yani her seyi gectim cinsel hayati arkadasina anlatan adam ztn evlenilecek bi adam degil..Kiz belki de ne kdr basit bi adam oldugunu anlamistir ..Ayrica esinizin size anlatmasina cok sacma ve itici..Arkadasi kardes sana anlatiyorm esinle git bi konus benm hanim hem bole hemde bole seyler yapiyo nie ki mi dedi ..
Nerden tutsan elinde kalio bide gelip buraya konu acmissiniz masallah kari koca baya ilginizi cekmis bu konu...

Boşansın o zaman. Sevse kocasını 2 yıl beklemeyip tedavi olup aşardı durumu. Demekki sevgi yok
10 yillik birliktelikten sonra evlenmisler ama gercekten kadin hic seviyomus gibi gelmedi bana, konusmalari, tavirlari falan tuhaf yani

Ya da kadın zaten bakire değil. Bunu da kendi adına sorun olarak görüyor ve eşini de kılıf olarak kullanıyor.
Benim de bi ara aklima geldi ama liseden beri hep bu adamla cikmis. 10 yillik bi birliktelikleri var evlilik oncesi. O yuzden pek ihtimal vermedim

Size anlatmak yerine terapiste gitselerdi keske.

Bende katismanizi savsiye etmem.
Durumun gercek yûzûnû bilenessiniz.

Adamin anlattigidogruysa:
Kadinin psikolojisi bozukmus olabilir, bazi
Seyleri yerine getiremedigi icin.
Kendi kusurunu, huzurzuzluk cikararak esine
Yûklûyor olabilir
Ayrilmakbistemesi, artik kendine gûvdni olmadigi icin olabilir,
Yada evlenmeden ônce baskasiyla birseyler yasadiysa, o yûzden evlenmis olabilir vs..

Olabilirde olabilir yani
Birde kadincagiza sormak lazim

Yani her seyi gectim cinsel hayati arkadasina anlatan adam ztn evlenilecek bi adam degil..Kiz belki de ne kdr basit bi adam oldugunu anlamistir ..Ayrica esinizin size anlatmasina cok sacma ve itici..Arkadasi kardes sana anlatiyorm esinle git bi konus benm hanim hem bole hemde bole seyler yapiyo nie ki mi dedi ..
Nerden tutsan elinde kalio bide gelip buraya konu acmissiniz masallah kari koca baya ilginizi cekmis bu konu...

Birincisi direk gelip esime cinsel hayatini anlatmamis tabiki, problemlerinden bahsederken konu konuyu acinca cok sonradan soylemis. İkincisi adam esimin cok samimi arkadasi ve cok iyi bi insan, biz de ne yapabiliriz diye dusunduk. Buraya herkes her cesit konu aciyo, bu mu size tuhaf geldi. Farz edelim ki hic bi yardim amacimiz yok ilgimizi cekti. Bi fikriniz varsa soyleyin yoksa da bu sekilde bi yorum hos degil bence

Yûklûyor olabilir
Yada evlenmeden ônce baskasiyla birseyler yasadiysa, o yûzden evlenmis olabilir vs..

Olabilirde olabilir yani

Ay şöööle avatarlar koyuyosunuz durup dururken heycanlandırıyosunuz ayol :KK53::KK53::KK53:

Yûklûyor olabilir

Olabilirde olabilir yani
Tabiki her zaman iki tarafin da dinlenmesi gerektigini dusunuyorum boyle durumlarda. Ama kadinla bikac defa gorusmustum. Bazi sorunularini anlatmisti da cok basit seyler. Ama bu cinsellik olayini kadindan hic duymadim acikcasi

Back