- 15 Eylül 2014
- 39
- 4
- 13
- 31
gerçekten umudum kalmadı ... her yöntemi denedim ama seanslara gidecek kadar paramda yok hadi gittim diyelim bu konuyla ilgilenen bi doktora .. kaç kez gitmek zorundayım doğru değilmi ... evlendikten sonra böyle problem yaşamak huzurumuzun bozulması bunlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum kimseye derdimi anlatamıyorum nolur lütfen bi bilginiz varsa yardımcı olun bana... o kadar mutlu edersiniz ki beni ..
ben hiç bi zaman istediğim şeyi yapamadım tek sahip olduğum sevgilim ve onu bu yüzden kaybetmeyeceğiimi biliyorum tek moralimi bozan normal insanların yaşadığı gibi yaşamak istiyorum gerçekten ne hep şefkim kırıldı bişeylerden vazgeçtim başarılı olammadım yada hep şansım olmadı başarısız oldum hep içime kapanığım bu durumu asla kimseyle paylaşamam.. bilgisi olan lütfen benle paylaşsın Teşekkür ederim .
ben hiç bi zaman istediğim şeyi yapamadım tek sahip olduğum sevgilim ve onu bu yüzden kaybetmeyeceğiimi biliyorum tek moralimi bozan normal insanların yaşadığı gibi yaşamak istiyorum gerçekten ne hep şefkim kırıldı bişeylerden vazgeçtim başarılı olammadım yada hep şansım olmadı başarısız oldum hep içime kapanığım bu durumu asla kimseyle paylaşamam.. bilgisi olan lütfen benle paylaşsın Teşekkür ederim .