• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus :( umudum kalmadı....

sen gel

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
39
4
13
31
gerçekten umudum kalmadı ... her yöntemi denedim ama seanslara gidecek kadar paramda yok hadi gittim diyelim bu konuyla ilgilenen bi doktora .. kaç kez gitmek zorundayım doğru değilmi ... :( evlendikten sonra böyle problem yaşamak huzurumuzun bozulması bunlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum kimseye derdimi anlatamıyorum nolur lütfen bi bilginiz varsa yardımcı olun bana... o kadar mutlu edersiniz ki beni ..
ben hiç bi zaman istediğim şeyi yapamadım tek sahip olduğum sevgilim ve onu bu yüzden kaybetmeyeceğiimi biliyorum tek moralimi bozan normal insanların yaşadığı gibi yaşamak istiyorum gerçekten ne hep şefkim kırıldı bişeylerden vazgeçtim başarılı olammadım yada hep şansım olmadı başarısız oldum hep içime kapanığım bu durumu asla kimseyle paylaşamam.. bilgisi olan lütfen benle paylaşsın Teşekkür ederim .

Evlilik öncesi iliski yasiyosunuz anladigim kadariyla o zaman asmadan evlenme.

Evli olmadan mi vajinismus oldugunuzu dusunuyorsunuz? Anlayamadim da..

hayır ama ilerde sorun yaşayacağımı bildiğim için bi yardım istiyorum bu anlaşılmayacak bişey değil vajinismus olduğumu anlamak zor olmadı

hayır ama ilerde sorun yaşayacağımı bildiğim için bi yardım istiyorum bu anlaşılmayacak bişey değil vajinismus olduğumu anlamak zor olmadı
Nasil anladinizki.
Sevgilinizle iliskiye giremiyosunuz madem niye evlenince sıkıntı olcagini dusunuyosunuzki.
Ne fark eder anlayamadim

Nasil anladinizki.
Sevgilinizle iliskiye giremiyosunuz madem niye evlenince sıkıntı olcagini dusunuyosunuzki.
Ne fark eder anlayamadim
Ben de bunu anlayamadim gerçekten.
Sevgilimle iliskiye girmeye calisiyorim ama yapamıyorum dese her seyi anlayacaktik ama sanki bir yerlerde eksiklik var..

nasıl yani?
gerçekten ilişkiye girmeden bi kadın kendi kendine anlıyomuki:KK57:

Nerden anladin kardes Ben evlenmeden once anlasaydim Keske de nasil onlem alirdim bilemedim ama :KK53:

Sadece benim durumumdan anlayanlari bekliyorum benim durumumda olan bir suru insan vardir ve asabilende .. onun disinda bisoruya cevap vermek istemiyorum tesekkur ederim

Denediniz de olmadı mı yoksa sadece bir korku mu, anlamadım.

Sadece benim durumumdan anlayanlari bekliyorum benim durumumda olan bir suru insan vardir ve asabilende .. onun disinda bisoruya cevap vermek istemiyorum tesekkur ederim

Iyi de siz aciklama yapmadan sizin durumunuzda olanlar da size bir sey diyemez ki..

Ben denemelerime ragmen yapamadim sorunum ne ama neye cevap veriyorum arkadas :/

Ben denemelerime ragmen yapamadim sorunum ne ama neye cevap veriyorum arkadas :/
burda kadın hastalıkları bölümlerine bi bakın.orda vajinismus ile ilgili çok yazı var sanırım.
sevgilinle evlenmeden önce böyle bişeyi yaşaman bana göre hata ama bunu yargılamıyorum.kendi tercihin...
sağlık sorunu olarak bakıyorum duruma ve öyleyse doktorada görünebilirsin...
Şimdiden umudum kalmadı demek için bence çok erken..
bunun için yıllarca uğraşanları okudum..

burda kadın hastalıkları bölümlerine bi bakın.orda vajinismus ile ilgili çok yazı var sanırım.
sevgilinle evlenmeden önce böyle bişeyi yaşaman bana göre hata ama bunu yargılamıyorum.kendi tercihin...
sağlık sorunu olarak bakıyorum duruma ve öyleyse doktorada görünebilirsin...
Şimdiden umudum kalmadı demek için bence çok erken..
bunun için yıllarca uğraşanları okudum..
Yillarca ugrasmak istemiyorum o dediginiz yazilarida okudum faydasi olur gibi geldi ve olmadi .. tesekkur ederim sizede

Böyle söyle işte. Bende ilişkiye girmekten korkuyorsun o yüzden vaji olabilirim diyorsun sandım. Ben hiç vaji olmadım. Korku oluyordu (ki saçma bi korkuymuş) ona rağmen cesaretli oldum ve başardık. Bence ilk denemelerde ön sevişme önemli içinden o hazzı yaşayacaksın ki ilişkiden de korkmayacaksın..

Bence doktordan profesyonel yardım almalısınız. .

evlendiğimizde ilk 3 gün bizimde olmamıştı.kendimi öyle kasıyordumki imkanı yok olmuyordu.internetten bazı şeyler okudum onları denedik oldu.ne kadar stres altında olursan o kadar olmaz.yanlış anlama özel hayatına karışmak gibi düşünme ama bilinç altın evlilik öncesi böyle bişeyi red ediyor,korkuyor olabilir.

Back