• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus u yenenler yardim edebilir mi :(

Simal0401

Unutulacak dunler var ..
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
1.200
2.299
63
Parmak egzersizi yapamıyorum yendiğinizde acı hissettiniz mi Nasıl kasmayi bıraktınız onerilerde bulunursaniz cok sevinirim :(

İlk partnerim tecrübesizdi, çok geriyordu beni. Benim durumum çok ciddi değildi gerçi. Partnerim parmaklarıyla beni tatmin edebiliyordu ama o içime girmesi gereken yeri bulamıyordu, ben acıyor diye itip kasılıyordum falan. Bir ay denememize rağmen birlikte olamadık.

Sonra şimdiki erkek arkadaşımla bir araya geldik, benden önce de tecrübesi vardı. 2-3 bira içmiştik; o, ben anlamadan içime girmiş. Alkolün rahatlamanın ve kendimi tamamen ona güvenip bırakmamın çok büyük etkisi oldu. Hiç bir sürecinde acı hissetmedim.

Parmak egzersizi yapamıyorum yendiğinizde acı hissettiniz mi Nasıl kasmayi bıraktınız onerilerde bulunursaniz cok sevinirim :KK43:
Aparatlar var canım boy boy. Onlarla egzersiz kendin yapınca beyin otomatik algılıyor oraya bir şeyin girebildiğini.. Özelden ayrıntılı da anlatabilirim istersen ama vajinismus ile ilgili bir topik var istersen oradakileri bir oku.. HErkes nasıl yendiğini açık açık anlatmış.. Eminim faydası olacaktır..

Aparatlar var canım boy boy. Onlarla egzersiz kendin yapınca beyin otomatik algılıyor oraya bir şeyin girebildiğini.. Özelden ayrıntılı da anlatabilirim istersen ama vajinismus ile ilgili bir topik var istersen oradakileri bir oku.. HErkes nasıl yendiğini açık açık anlatmış.. Eminim faydası olacaktır..
Özelden bilgi verebilir misiniz rica etsem çok teşekkür ederim

Back