Hayatımın en zor dönemlerinden birinde benimle olduğu ve bana yardımcı olduğu için bu konuyu açmak istedim. Evliliğimin ilk 6 ayını kabusa çeviren ve neredeyse çok mutlu başlayan evliliğimizi bitme noktasına getiren vajinismusu yenmemde en büyük yardımcım oldu kendisi. İlk bir kaç ay kendim çözmeyi denedim, gayretliydik. Sonrasında ise eşimin çıkışmaları başladı ve beni suçlamaya başladı. Sen çözeceksin deyip beni yalnız bıraktı. Sonrasında çözüm için doktorları araştırdım. Vajinismus tedavisi ile bayan doktor bulmakta oldukça zorlandım. Doktorun erkeği kadını olmaz tabii ama kendimi bir erkeğe rahat anlatamayacağımı düşünerek Aslı Hanım'ı seçtim. İyiki de seçmişim gerçekten. İlk başlarda maddi açıdan da beni zorlayacağını düşünürken hem kısa, hem ekonomik hem de mutlu bir şekilde bu problemi çözdüm. Forumda birkaç arkadaşın daha aslı hanıma gittiğini gördüm, hatta bir arkadaşa ben tavsiye ettim ve çok şükür O da çözdü.
Kendisini kesinlikle tavsiye ederim. Eğer istanbuldaysanız ve vajinismus tedavisi için uzman arıyorsanız direk öneririm.
iletişim için cep telefonunu yazmam uygun olmaz. web adresi:
http://vajinismus.psikodestek.com
Sevgiler
Melis