Vajinismus tedavisinde online terapi etkili mi?

iscem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
20
0
86
Sakarya
Kızlar vajinismusla ilgili diğer konu başlıklarında da yazdım vajinismus ve vajinismus tedavisi mahrem bir konu olduğu için yüz yüze bir doktora başvurmak zor oluyor.Bu nedenle internetten araştırdım internet üzerinden onlineterapiler yapan siteler var, bu siteler faydalı olur mu sizce.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar.söylediğin gibi mahrem bir konu ancak bu bir hastalık canım unutma.miden ağrıdığında nasıl doktora gidiyosun doktor muayene ediyor bununda farkı yok.elimiz gib ayağımız gibi bir organ.bende senin gibi internetten arastırmıstım hatta bir doktor ücret karsılığında msnde konusarak terapi veriyormuş.ama bana güven verici gelmemişti.cünkü vajinusmusu yenmedeki en önmeli şey karsıdaki hekime olan güven.ben doktor desteği sayesinde 17 aylık kabusumu 3 günde yendim.sadece terapist yeterli olmaz bence.bu konuda bilgi sahibi bir kişi olmaliki hastalığın derecesini bulup ona göre tedavi etsin.doktorumun bana dediği üzülme 3.günde cözücez Allahın izniyle.onu o anda kurtarıcı olarak görüyosun ben ağlamıştım karsısında.bu yüzden birebir iletişim önemli

online terapi yerine alteranatif burdaki diger "vajinismus nedir tecrube ve deneyimlerimizle yenelim" başlıgını öneririrm ben ordaki bi sürü arkadasın destegiyle basardım ..konuyu biraz inceleyip basaranları görürsen yeterince motive olucaksın ve kısa sürede basarıcaksın sayısız örnegi var yeterki azıcık vakit ayırıp konuyu incele

Vajinismus problemini yaklaşık 1 yıldır yaşamış ve sonunda bu problemi çözmüş biri olarak size tavsiye edebileceğim ve bence bu konuda oldukça başarılı olan ve muayenehanesi genç çiftlerin çözüm aramak için doldurduğu bir isim Dr. Saygın Micozkadıoğlu dur.
Öncelikle çok mahrem bir konu olduğu için kimseye paylaşamadığınız bu durumu çok kısa sürede 3 veya 4 seans da çözme şansına sahip oluyorsunuz
1 yıl boyunca kimseyle paylaşamadığım bu sorunu internet üzerinden araştırdım ve Saygın beyin Vajinismus klinik sitesindeki hastalarının teşekkür mektubu ve sesli düşüncelerini dinledim ve zorda olsa tedaviye başlamaya karar verdim,başta bu kadar kısa sürede çözebileceğime ihtimal vermiyordum şunu söyleyebilirim ki aslında çözüm çok yakınımızdaymış
Bu durum sadece psikolog veya psikiyatrist veya jinekolojların salt vereceği ilaçlarla çözülebilecek bir konu değil kesinlikle kadın anatomisini çok iyi bilen ve hasta hassasiyetine özen gösteren bir doktorun çözebileceği konudur, başka hiçbir merkez veya doktorla vakit kaybetmeden Saygın beyle görüşün pişman olmayacaksınız

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Lakin ben reklam yapan salağın tkeiyim

CAnım, bahsettiğin doktor Dr. Saygın Micozkadıoğlu mudur?

Mahrem konu olduğu için yüzyüze konuşmak hem zor oluyor hem de insan cesaret edemiyor.

Saygin beyde bu hastaligi cozmus biri olarak siddetle saygin beyi tavsiye ediyrm 3 yillik ewliyim ve 1 ay once saygin bey sayesinde kurtuldm

Canım online terapi için kiminle görüştün bilgi verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…