• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus Tedavisi

morpapatyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2021
10
5
1
26
Merhabalar arkadaşlar. Yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen görenler ve derdimi anlayanlar bana bilgi versin. Ben 2 aylık evliyim henüz birleşme olmadı yarın tedaviye başlayacağım. Hiç umudum yok. Bir de tedavi sonrası da kasılmalar ve acı hissi devam ediyor diyorlar bu doğru mu ? Tedavim sizce olumlu sonuçlanır mı ? Tedavi sonrası beni çok düşündürüyor :(

Merhabalar arkadaşlar. Yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen görenler ve derdimi anlayanlar bana bilgi versin. Ben 2 aylık evliyim henüz birleşme olmadı yarın tedaviye başlayacağım. Hiç umudum yok. Bir de tedavi sonrası da kasılmalar ve acı hissi devam ediyor diyorlar bu doğru mu ? Tedavim sizce olumlu sonuçlanır mı ? Tedavi sonrası beni çok düşündürüyor :KK43:
Selam canımm.. tedavi ol ama herşey senin beyninde bitiyor bunu unutma.. beyninde acı olacak diye algı oluşursa acıyı hissedersin. Gayet rahat ol acıyı düşünme kendini kasma ve kendine sunu söyle acısaydı kimse yapamazdı.. rahat ol canım düşnme düzelecek insallah 🙏👍 geçmiş olsun

Merhabalar arkadaşlar. Yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen görenler ve derdimi anlayanlar bana bilgi versin. Ben 2 aylık evliyim henüz birleşme olmadı yarın tedaviye başlayacağım. Hiç umudum yok. Bir de tedavi sonrası da kasılmalar ve acı hissi devam ediyor diyorlar bu doğru mu ? Tedavim sizce olumlu sonuçlanır mı ? Tedavi sonrası beni çok düşündürüyor :KK43:
Tedaviye başlamakla en doğrusunu yapmışsın
Bende tedavi oldum ve ancak tedavi ile yenebildim 3 seneden sonra
Umutsuz olma bu işin ehli bir doktora gidiyorsan kendini ona emanet et gerisi çorap söküğü gibi gelecek kendini hiç kasma 👍
Bende yeni tedavi olmuş biri olarak söylüyorum ki şu an gayet rahatım ve herşey yolunda gidiyor ufak tefek acılar kasılmalar oluyor ama dayanamayacak birşey değil ve gittikçe azalıyor alışıyor insan

Selam canımm.. tedavi ol ama herşey senin beyninde bitiyor bunu unutma.. beyninde acı olacak diye algı oluşursa acıyı hissedersin. Gayet rahat ol acıyı düşünme kendini kasma ve kendine sunu söyle acısaydı kimse yapamazdı.. rahat ol canım düşnme düzelecek insallah 🙏👍 geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum inşallah kurtulurum bu sıkıntıdan

Tedaviye başlamakla en doğrusunu yapmışsın
Bende tedavi oldum ve ancak tedavi ile yenebildim 3 seneden sonra
Umutsuz olma bu işin ehli bir doktora gidiyorsan kendini ona emanet et gerisi çorap söküğü gibi gelecek kendini hiç kasma 👍
Bende yeni tedavi olmuş biri olarak söylüyorum ki şu an gayet rahatım ve herşey yolunda gidiyor ufak tefek acılar kasılmalar oluyor ama dayanamayacak birşey değil ve gittikçe azalıyor alışıyor insan
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur böyle şeyler okudukça rahatlıyorum

Bursa’da hangi doktora gideceksiniz
Dualarım sizinle inşallah çözeceksiniz ☺️

2 ay içinde kabullenip tedaviye başlaman çok güzel. Bu kararlılık ile devam edersen kısa sürede yenersin. Bize de haber ver kolay gelsin
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim iki ay olmasına rağmen bile geç kalmış hissediyorum başta olmayınca hiç olmuyor ertelemeye hiç gerek yok

Back