Öncelikle merhabalar. Bende 1 yıl boyunca bu sıkıntıyı yaşamış ve atlatmış biri olarak yazıyorum sizlere. Hele ki Eşiniz benim eşim gibi destek vermiyorsa özellikle çok çok sıkıntılı bir süreç rabbim yardım etsin. O yıllarda doğuda bir mahrumiyet bölgesinde yaşıyordum. Gidebildigimiz doktor , normal bir devlet hastahanesinde psikiyatri oldu . Sizlere nasıl tedaviler uygulandı bilmiyorum ama ben aklımda kaldığı kadarıyla yazayım . Bir hafta boyunca kendi cinsel organıma baktım ilk olarak . Sonrasında eşimle birbirimize cinsel bölgeler hariç masaj yaptık . Sonrasında işin içine cinsel bölgeler de girdı . Sonrasında da parmak egzersizine geçtik . Tabi bu arada tedavinin başından sonuna kadar Kegel egzersizi yaptık .parmak egzersizini tabiki yapamadım . Çok ağladım üzüldüm ama pes etmedim . Bu aşamada tedavide geriye döndük , masajlara vs devam ettk. Parmak egzersizi aşamasına tekrar geldik . Ve bu sefer yaptım parmak egzersizini. Sonrasında da eşimle denemeye geçtik . Şunu soyleyeyim ama tedavi surecinde bu aşamaya kadar kesinlikle deneme yapmadık. Eşimle de tabiki ilk denemelerde olmadı . Ama en azından kadamda parmakla olursa diğeri de olur fikri oluştu . Jel de kullandık ve inandım sonunda da oldu . Siz de inanın hakikaten tüm ictenligiml é söylüyorum kaybettiğiniz o yıllara değmez. İnanın kendinize lütfen .