Vajinismus tedavisi olduğumu herkes öğrendi

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.114
6.884
398
Tedaviden önce eşim işyerinden izin aldı özel bi durumum var eşimi tedaviye götüreceğim diyerek işyeri de dönüşte rapor istemiş oldum tedavimi raporumuzu da aldık döndük eşim işbaşı yaptı.Benim dayımın çok yakın arkadaşı eşimle aynı yerde çalışıyormuş eşimi dayıma sormuş işe gelmiyor başka iş mi buldu diye dayım haberim yok diyince adam gitmiş şefine sormuş nerde diye yayık ağızlı şefi raporu mu okuduysa artık karısı vajinismus tedavisi olmaya gitti demiş dayımın arkadaşı gerizekalı da dayıma bunu olduğu gibi söylemiş ya aileler zaten biliyordu o da yetmez gibi sülale öğrendi böyle rezalet olamaz özel konular nasıl sakız olur milletin ağzına anlamıyorum çok üzüldüm insan içine çıkmaya yüzüm kalmadı sizce eşime anlatsam mı bana annem dedi

Bence anlatmalısın calıstıgı ınsanların ne mal oldugunu bılmelı ayrıca dayın bunu nasıl dıllendırıyo insan duyar ve unutur yanı oyle olmalı bu ınsanlar dalga gecmeye yer arıyorlar sanırım cok karaktersızce yaptıkları

Raporlara detaylı bilgi yazılıyormuydu ya doktorların anlayacağı dilden biseyler belki yazılabilir ama açıkça yazılması normal değil kötü olmuş... Boşverin üzülmeyin benim tedavi olduğumu saklamak gibi bir durumum yok bu beni ve eşimi ilgilendirir peki ya siz bunu arkamdan konuşup dedikodumu yapmaktan utanmıyormusunuz dersiniz biri bisey derse... Yada muhattap olmadan baska bir sey icin rapor aldığınızı söyleyin...

Hayat kısa elalem ne der millet ne düşünür demekten helak olup gidiyoruz sal gitsin cnm ya... :KK69:

İşyerine neyse onu bildirmek zorundaydık 😒 Yolsa işten çıkarırlardı basit bir jinekolojik muayene yazamazlardı ki

Back