- 18 Şubat 2020
- 21
- 9
-
- Konu Sahibi Hayatisevhayatzor
1) 3 yıllık evliyim şubatta Hera Klinikte tedavi oldum
2) Vajinismus dereceli olduğu için herkeste farklılık gösterir (yüksek dereceli hastaydım 4 günde yendim)
3) Vajinismus bitikten sonra ilk ilişkimde yanma oluyordu fakat bu kayganlaştırıcının etkisiyle oluyordu. Artık kayganlaştırıcı kullanmıyorum ve doğal olarak yanma yok ..
4) Eşimin davranışlarında bi değişiklik olmadı..
Sadece her zamankinden çok daha mutluyduk ikimizde..Tabi ki bunca zaman sürtünme yoluyla tatmin olduk 10 üzerinden puan verecek olursak birisi 2 tatmin ediyosa diğeri 10 gerçekten arada ciddi fark var ..
Not: Tedaviye gitmeden önce konuma göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
(Yenice bir arkadaştan kurtuldum diye teşekkür mesajı geldi yazdıklarımı uygulayarak başardı)
VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !
Kişilerin web sayfalarındaki bilgileri uygulayarak kendilerine tedavi uygulamaları veya hükümde bulunmaları asla önerilmez. Tedavi yetki ve sorumluluğu da tamamıyla hekimlere aittir. Herkesin zevk alarak yaptığı şeyden korkup kendinize ve eşinize hayatı geceleri zehir etmeyin❤ Öncelikle size...www.kadinlarkulubu.com
Bunu hangi cahil cühela soyledi size? Allah boyle yaratmis olabilir mi lutfen biraz düşünün. Deliriyorum bu dusunce yapisina. Patriyarka var olsun kadin cocuk dogursun ancak o zaman kadinligin keyiflerinden yararlanabilir. Yazik gercekten. Çoluğu çocuğu boyle yetistiriyorlar.Birisinden de zevki ilk çocuğu doğurduktan sonra alırsın diye bir laf duydum. Umarım öyle değildir
Bunu hangi cahil cühela soyledi size? Allah boyle yaratmis olabilir mi lutfen biraz düşünün. Deliriyorum bu dusunce yapisina. Patriyarka var olsun kadin cocuk dogursun ancak o zaman kadinligin keyiflerinden yararlanabilir. Yazik gercekten. Çoluğu çocuğu boyle yetistiriyorlar.
Zevk alıyorum biraz kendi vücudunu bilmek ve sadece sex e odaklanmak gerekli eş kişisininde senin zevk noktalarını bilmesi lazımZevk alıyor musunuz ben de bunu merak ediyorum.
Ben doktorsuz aşmaya calisiyirum. İlişkiye de giriyoruz ama girişte sıkıntı yaşıyorum. Ve eşim fazla çekip girince çıkacakmış hissine kapılıp kasılıyorum. Kasları gevsetmeye odaklandigimdan zevk mevk hissetmiyorum. Bir an önce bitsin istiyorum sadece.
Birisinden de zevki ilk çocuğu doğurduktan sonra alırsın diye bir laf duydum. Umarım öyle değildir
1.) 3.5 yıl vajinismustum...İstanbulda Nazife Ergen Miçozkadıoğluna tedavi oldum.Merhaba hanımlar,
vajinismus hastası olarak bu sorularıma yanıt bulamadım ama ben yakın zamanda Allahın izniyle kurtulacağım. Bu aradığım soruların cevabını işim bitince bende yazacağım ama sizler de yazın çünkü bu konuda sorular çok var ama net yanıtlar çok az..
1) Vajinismus sorununuz ne kadar süre devam etti ve hangi doktora tedavi oldunuz?
2) vajinismus tedavi seansları kişiden kişiye değişir evet ama sizin ne kadar süre oldu? toplam kaç seansta bitti?
3) vajinismusu başardıktan sonra aktivite sonrası ağrı, acı, yanma vs olmaya devam etti mi? zamanla iyileşip geçti mi?
4) eşiniz tedavi öncesine göre seks yaşamaya başlayınca size olan davranışlarında veya ilişkide değişmeler yaşandı mı?
4 soruluk sınav sorularınız hazır
Çok soru sordum farkındayım ama 1 başlıkta toplamak istedim, covid-19 bitince bende tedavi için Ankara'ya gideceğim.. Allah herkese şifa versin..
Ben de vajinismustum ama doktora gitmedim kk da okuduklarim ile kendi başıma yendimMerhaba hanımlar,
vajinismus hastası olarak bu sorularıma yanıt bulamadım ama ben yakın zamanda Allahın izniyle kurtulacağım. Bu aradığım soruların cevabını işim bitince bende yazacağım ama sizler de yazın çünkü bu konuda sorular çok var ama net yanıtlar çok az..
1) Vajinismus sorununuz ne kadar süre devam etti ve hangi doktora tedavi oldunuz?
2) vajinismus tedavi seansları kişiden kişiye değişir evet ama sizin ne kadar süre oldu? toplam kaç seansta bitti?
3) vajinismusu başardıktan sonra aktivite sonrası ağrı, acı, yanma vs olmaya devam etti mi? zamanla iyileşip geçti mi?
4) eşiniz tedavi öncesine göre seks yaşamaya başlayınca size olan davranışlarında veya ilişkide değişmeler yaşandı mı?
4 soruluk sınav sorularınız hazır
Çok soru sordum farkındayım ama 1 başlıkta toplamak istedim, covid-19 bitince bende tedavi için Ankara'ya gideceğim.. Allah herkese şifa versin..
Bende ilk cocugumun dogumuna kadar agri hissettim. Bu yüzdende seyrek yapardik zaten.Hamilelikte dogum yaklasinca vajina genisliyomus normal dogum olmasa bile vajina biraz genislemis oluyor yani.Zevk alıyor musunuz ben de bunu merak ediyorum.
Ben doktorsuz aşmaya calisiyirum. İlişkiye de giriyoruz ama girişte sıkıntı yaşıyorum. Ve eşim fazla çekip girince çıkacakmış hissine kapılıp kasılıyorum. Kasları gevsetmeye odaklandigimdan zevk mevk hissetmiyorum. Bir an önce bitsin istiyorum sadece.
Birisinden de zevki ilk çocuğu doğurduktan sonra alırsın diye bir laf duydum. Umarım öyle değildir
Zevk alıyorum biraz kendi vücudunu bilmek ve sadece sex e odaklanmak gerekli eş kişisininde senin zevk noktalarını bilmesi lazım ❤
Bende ilk cocugumun dogumuna kadar agri hissettim. Bu yüzdende seyrek yapardik zaten.Hamilelikte dogum yaklasinca vajina genisliyomus normal dogum olmasa bile vajina biraz genislemis oluyor yani.
Idrarini sikma o idrar degil. Idrarini yapiyormus gibi ıkın hatta. Su akip gelecek o sekilde. Esinden eliyle tatmin etmesini iste. Işaret Parmagini soksun vajinana. Gel gel yapar gibi gidiklasin üst bolgesi. Klitorisin altina gelen bolgeyi. O zaman da su gelir boşalırsın.Kendi vücudumu biliyorum. Neyden tahrik olduğumu, nasıl tahrik oldugumu biliyorum ama daha önce vajinal orgazm yasamadim hiç. Onu nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. E bunu yapamayınca da eşim ya eliyle ya da sürtünerek tatmin ediyor beni. Klitoral orgazm da nereye denk gelmesi gerektiğini biliyorum o yüzden kalçamı sağa,sola, az asagi veya az yukarı hareket ettireyim derken yaşıyorum onu zaten. Ama ilişki esnasında ne vajinal ne klitoral hiçbir şey olmuyor.
Bir de bazen idrarim gelmiş gibi hissediyorum. Kacirmayayim diyerek sıkıyorum. Acaba ben mi yanlış hissediyorum, orgazm habercisi mi acaba bu?
Idrarini sikma o idrar degil. Idrarini yapiyormus gibi ıkın hatta. Su akip gelecek o sekilde. Esinden eliyle tatmin etmesini iste. Işaret Parmagini soksun vajinana. Gel gel yapar gibi gidiklasin üst bolgesi. Klitorisin altina gelen bolgeyi. O zaman da su gelir boşalırsın.
Hala çok sorun yasiyomusun iliskideOraya penis dışında başka bir şey alamam galibabir de eşimin parmakları sivri. Dokunduğu zaman rahatsız oluyorum. Son denemede sizin dediğiniz gibi serbest biraktim. Tuvalet yapar gibi yani. Hatta o idrar hissi geldi ve kendi kendine geri gitti. Bundan sonrasında olur umarım.
Siz bosalmadan kendisi boşalıyorsa siz oyle kaliyorsaniz parmak girmeli benceOraya penis dışında başka bir şey alamam galibabir de eşimin parmakları sivri. Dokunduğu zaman rahatsız oluyorum. Son denemede sizin dediğiniz gibi serbest biraktim. Tuvalet yapar gibi yani. Hatta o idrar hissi geldi ve kendi kendine geri gitti. Bundan sonrasında olur umarım.