VAJİNİSMUS tedavi

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Arkadaşlar benim jinekolog doktorum vajinismus için sexologue’a yönlendirdi bugün kadınla görüştüm pek birşeyede yaramıo acıkcasi bana kendin kucuk aletlerle egzersiz yapmamı söyledi sadece bunu yapabilsem sana gelmezdim zaten dicektim sinir oldum böyle tedavimi olur

En ufak boydan başlatmadı mı ? Krem sprey desteği vermedi mi nefes ıkınma kegel egzerisizi falan ?

Yooo hiç birşey bildiğin psikolog gibi karşıma geçti oturdu anlat dedi. Bu yani kendin egzersiz yap dedi.

Cinsel terapist sertifikası almış jinekoloğa gitmen gerekiyordu aslında senin

Ne kadar işin boyutu psikolojik olsa da jinekolojinin de işi bu durum.Ben cinsel terapist sertifikasına sahip bir jinekologla yendim çünkü çalışmalar sırasında anatomik yapıyı bilmek de önemli bunu da psikolog bir jinekolog kadar iyi bilip yönetemez

Bilmiyorum sanki ben bunlardan bile daha uzman hissediyorum kendimi geçmiş bana hamile kalırsan doğumdan sonra korkmasın diyor öyle bir saçmalık olabilir mi cocuk yapıp doğurumu tedavim için insanlar gerçekten nasıl psikolog oluyor anlamış değilim.

Canim öncelikle çok konuşuyorlar.
Benim terapistim
Ilk olarak beni rahatlattı
Seans seans eşimle gittik.
Vajinanın yapısı hepsini detaylı anlatti bana ödev verdi vajinayı çizdim.
Kendimi tanıdım
Aşama aşama bi anda degil

En sonda parmak egzersizleri yaptırdı.

Haklısın valla başlarına gelmediği için boş boş konuşuyorlar ben internet te Hera klinik buldum aradım çok güzel konuştu bayan 3 günde kesin çözüyoruz dedi

Nasıl tedavi uyguluyorlar orda okadar çok merak ediyorum ki bizim yapamadığımızi onlar nasıl yapıyor 3 gün diyorlar bide.
Ben de 4 günde yendim canım. Yukarıdaki arkadaş da alıntılamış. Anlatılanlar doğru gerçekten. Erteleme derim. Şuan da da bebeğim olmuyor onun tedavileriyle uğraşıyorum. Keşke ertelemeseymişim o kadar. 2.5 sene bekledim

Ben de 2017de orada tedavi oldum.
Nasıl tedavi uyguluyorlar orda okadar çok merak ediyorum ki bizim yapamadığımızi onlar nasıl yapıyor 3 gün diyirlar
İns olur Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Nasıl tedavi uyguluyorlar orda okadar çok merak ediyorum ki bizim yapamadığımızi onlar nasıl yapıyor 3 gün diyorlar bide.
Tedavi şekli belli canım hep ama giden arkadaşlar paylasamiyor yapılanları. Ama sonuç olarak yapılan tedavi aparatla yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…