• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNİSMUS tedavi

L Lani34 konuma gel canım 1.sayfayı baştan sona oku ..

Canım aparat ve öz güven kesinlikle. Ve tabiki psikolojik olarak rahatlaman gerek. Ben de yenmek istediğim de bana da o tedavi yöntemlerini anlattı arkadaşlar
Kendi kendime aparat ta alsam yenmek zaman alır diye düşünüyorum kliniğe gitmek kesin çözüm sanki ondada çok para vermem laizm kararsızım

Kendi kendime aparat ta alsam yenmek zaman alır diye düşünüyorum kliniğe gitmek kesin çözüm sanki ondada çok para vermem laizm kararsızım
Maddi durumun varsa gidebilirsin tabiki ama.orda da psikolojik destek olup aparatı egzersiz yapicaksin karar senin

Off çok zor çok. Geçen denememde üstte başardım.sonraki denememde başarısız oldum .eşim geçen nasıl oldu diye yeteri kadar kendimi vermediğinden şikayetçi ama elimde diye istemsiz korku ve kasilmanin önüne gecemiyorum

Haklısın valla başlarına gelmediği için boş boş konuşuyorlar ben internet te Hera klinik buldum aradım çok güzel konuştu bayan 3 günde kesin çözüyoruz dedi
3 yillik evliyim ve 22 aylik evli iken hera klinkte tedavi olan biri olarak soyluyrm herayi bulduysan iyileşmiş say kendini 1 yildir hersey yolunda dilersen mesaj at konuşalim

Ben dilatöre bugün ilk başladım en kücüğüyle cok zorlandım başaramadım ama pes etmicem her gün deneyeceğim

3 yillik evliyim ve 22 aylik evli iken hera klinkte tedavi olan biri olarak soyluyrm herayi bulduysan iyileşmiş say kendini 1 yildir hersey yolunda dilersen mesaj at konuşalim
Merhaba ne kadar ücret ödediniz heraya banada yardımcı olursanız sevinirim aparat sipariş verdim ins aparatla çözerim herada aparat yaptırıyormus sanırım kendim önce bı deneyim dedim

Merhaba ne kadar ücret ödediniz heraya banada yardımcı olursanız sevinirim aparat sipariş verdim ins aparatla çözerim herada aparat yaptırıyormus sanırım kendim önce bı deneyim dedim
Herada aparatla yapiliyormu bilmiyrm bnm tedsbimdr aparat kullanilmadi bana farkli teknikler uygulanfi bilincsel davranissal yontemlerle nefesimi konrrol etmek kensime dokunmak ve bir cok yontem var akupuntur hipnoz

Sizin nasıl bir uzmanlığınız varda insanları tedavi edici umutlar veriyorsunuz ? Doktora yönlendiriyorsunuz ?

Back