Vajinismus sorunu - psikolojim alt üst oldu😔

Merhaba
Bende Hala vajinusmus hastası olarak yazmak istedim. 4 aylık evliyim. Evliliğimin 1. Ayında hemen araştırmaya başlayıp kurtulmaya koyuldum.ve hera kliniği buldum.
İlk gittiğimde vajinan ideal hiç bir sorun yok dendi 3 günde bitirme sloganlı 4 adet farklı boyutlardaki çubuklarla tedaviye başlandı.
Ama acı hissettiğim için ve kasılmalarımda asla Bi azalma olmadığı için hiç bir sonuç alamadık
Sonra beni kızlık zarını aldırmaya yönelttiler
Siz çaresiz Bi halde bu durumdan kurtulmak isterken denilen herşeyi yapıyorsunuz maalesef
Kızlık zarımı aldırdım ve ilk Bi hafta aşırı zor geçti iyileşme süreci.5 hafta sonunda iyileşme süreci bitti tekrar çubuklarla vajinusmus tedavisi gördüm. Gayet başarılı geçti herşeyi yaptım ama o çubuklardan ne kadar iğrendiğimi anlatamam. Sonrası mı hala eşimle birleşme olmadı kasılmalarımda herhangi bir değişiklik asla yok. Bu işi insanların korkusu olarak görüp üstüne gidip daha itici yöntemlerle ve üst üste günlerde yaparak başardıklarını sanan ticarethane.bi de demezler mi hayat boyu tekrarlama riski var , doğumdan sonra da olan var. Demekki alt yapıda Bi halt çözdüğünüz yok kardeşim. Oraya giden kadınların çoğunun eşi çok anlayışlı ve kadınına değer veren insanlar. Halbuki bu ticarethane sizi Bi nevi zorla oturtuP ne olduğunu anlamadan dayatıyorlar size bunun başka yolu yok diyorlar Bi de. Benim kocam da bilir di bunun başka yolu yok alacaksın içine demeyi demi. Sana geliyorsak işin psikolojik kısmına öncelik vereceksin. Her hasta ayrı Bi hikaye hepsine aynı tedaviyi uygulayamazsın. Özellikle tv tv gezip reklam yapmaları da cabası. Kliniklerinde psikolog var ama yüzünü Bi kere anca görüyorsunuz
Halbuki bu işin asıl kısmı psikoloji.
Sonuç olarak ben verim alamadığım gibi yok yere bıçak altına yattım ve maddi manevi kayıp yaşadım.İşin içine girince o çaresizlikle hiç farkında olmadan ne dedilerse yaptım ama büyük hataydı benim için.ha bunu bu klinikte yenenler de varmış o ayrı ama onları da ayrıca bi dinlemek lazım. Demekki çok da ağır vaka değilllermiş sadece biraz tıbbi bilgi ve tecrübe alınca yapabiliyorlarmış derim onlara da. Şuan psikoloğa gidiyorum ve bu işin bu şekilde yapılıyor olmasını desteklemiyorlar. Çubuk ve parmak egzersizlerinin hiçbir olumlu yanı yok psikolojik olarak. Kendimi daha iyi hissediyorum ve bu işten temelli kurtulup hayatımı hafifleteceğime eminim. en azından temelli olacağı kesin
Ayrıca bu hera vajinusmus kliniği de bi sürü kağıt da imzalatıyor kendini garantiye almak için bu arada. Siz ameliyat dışında herhangi bi tıbbi veya psikolojik yardım aldığınızda kağıt imzalıyor musunuz. Dedim ya insanın çaresizliklerinden medet uman villası için para kazanan ticarethane.
Bu işin hukuki kısmını da zorlayacağım inşallah başarırım. Sizlere naçizane tavsiyem ben kandım siz kanmayın. Bu tür yerlere paranızı heba etmeyin. 6 bin TL harcadım ben oraya. Sonuç daha da yıprandım. Keşke baştan psikoloğa gitseymişim diyorum. Devlet hastanelerinde bile var yardım alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…