Arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve uzun süre bu hastalığı erteledim buğün yarın derken iki yıl geçti ve artık çoçuk istiyoruz birçok doktor araştırdım ve hepside çok pahalıydı Ankara’da Zekai tabir Burak hastanesinde cinsel sağlık polikiliniği var oraya gittim sağ olsun oradaki doktor adı Müjdegül zayıfoğlu gerçekten çok yardımcı oldu ama hangi doktora giderseniz gidin tamamen iş sizde bitiyor ister özel ister devlet olsun hepsinin amacı ve söylediği şeyler aynı ben o kadar yazı o kadar doktor araştırdım ki bu konu hakkında bayağı bilgi sahibi oldum neyse kısacası ilk adım ve en önemlisi bu durumu kabul edip çözüme odaklanman ikincisi bedenini tanıyım ondan korkmaman üçüncüsü sabır ve azimle egzersizlerini tam yapman ...
Eee akıl veriyon sen yaptın mı diye soracak olursanız koca iki yılın sonunda iki gün önce ben üste olacak şekilde tam anlamıyla oturdum ama tam tersi şekilde hala olmadı çok acıdı krem yada ilaç almadım sadece bebe yağı kullandım ..umarım bu dertten muzdarip bütün kadınlar bir an önce sorunlarını atlatıp sağlıkla bebişlerini kucaklarlar