• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus sonrası ilişki

Baykusgillerden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
97
62
38
Merhaba kızlar vajinismus vajinismusu yeni yendim.. ancak ilişki sırasında afedersiniz çişim varmış gibi bi his var bu normal mi ?? Tuvalete gittiğimde çisimin olmadığını fark ediyorum .. 🤔🤔 birde anestol kremi ne zaman bırakalım ,

Aynı hissi ben de yaşıyorum hatta korkmuştum idrar torbamda sarkma falan mı var diye.Doktoruma sordum o his penisin g noktasına baskı yapmasından kaynaklanıyormuş.Kremler hakkında bir şey diyemiyorum doktorum 5.ilişkiden sonra azalta azalta bitirmemi istemişti öyle oldu doktorunuza danışmadınız mı ?

Aynı hissi ben de yaşıyorum hatta korkmuştum idrar torbamda sarkma falan mı var diye.Doktoruma sordum o his penisin g noktasına baskı yapmasından kaynaklanıyormuş.Kremler hakkında bir şey diyemiyorum doktorum 5.ilişkiden sonra azalta azalta bitirmemi istemişti öyle oldu doktorunuza danışmadınız mı ?
1 ay sonra bırakabilirsin dedi ama sanki kremsiz olmayacak gibi geliyor.. yada hala o korkuyu tam atamadım ama buna şükür tabiki .. idrar torbası konusunda evet ya kadın olmak ne zormuş allahım 😔😔

1 ay sonra bırakabilirsin dedi ama sanki kremsiz olmayacak gibi geliyor.. yada hala o korkuyu tam atamadım ama buna şükür tabiki .. idrar torbası konusunda evet ya kadın olmak ne zormuş allahım 😔😔
Oluyor gerçekten ben de inanamıyordum ama oluyor.İnsan bi korkuyor evet ben de yeni yendim 2 ay olmadı daha.İnsan o kötü günlerin etkisinden kolay çıkamıyor her seferinde oluyor ama ya olmazsa tedirginliğini ben de yaşıyorum

Geçiyor canım o his, daha yeni olduğun için normal.
Bide bunları kafana takma , tadını çıkar..
Peki ben kadar zaman sonra geçer sizce altıma yapacakmışım gibi aynı 😬😬 bir de 21 gün kuralı varmış duydunuz mu bir alışkanlığın kazanılması için 21 gün geçmesi gerekmiş :(

Peki ben kadar zaman sonra geçer sizce altıma yapacakmışım gibi aynı 😬😬 bir de 21 gün kuralı varmış duydunuz mu bir alışkanlığın kazanılması için 21 gün geçmesi gerekmiş :KK43:
Kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama benim çok fazla sürmedi. Berbat bir duygu çok iyi bilirim... İyice alışınca gecer.. kendini rahat bırak sadece. Artık oluyor çünkü..

Kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama benim çok fazla sürmedi. Berbat bir duygu çok iyi bilirim... İyice alışınca gecer.. kendini rahat bırak sadece. Artık oluyor çünkü..
Çok teşekkür ederim 😘😘 buna şükür ha oldu ha olacak derken tek derdimiz bu olsun sıkarım dişimi vajinismustan kötü olamaz 🤦🏼‍♀️

Bende vajinismus ve asırı korktugum süreden geçtim. Hala her ilişki öncesi olmayacak sanıyorum. Psikolojimiz bozuldu😂 bi süre yapmayınca unutuyorum gibi😂
Ya ben hamileyim , ilişki falan hak getire.
Bazen zorla yani , o da ya yapamazsam diye korkumdan. .çok fena birşey Rabbim bir daha yasatmasin

Bende vajinismus ve asırı korktugum süreden geçtim. Hala her ilişki öncesi olmayacak sanıyorum. Psikolojimiz bozuldu😂 bi süre yapmayınca unutuyorum gibi😂
AHhahahahaa kızlar valla beni anlatıyorsunuz bende acaba olmayacak mı diye tereddütle gidiyorum yatağa sonra aaaaa çok kolaymış neden korkttum ki diyorum ertesi gün sil baştan yine 😂😂 nolacak halimiz

İdrar hissi bende de oluyor ve o hisle ilişkiye devam edersem orgazm olamıyorum.
İlişkiden önce gidip mutlaka küçük abdestimi yapıyorum. Hem bedenen hem Psikolojik olarak idrarın artık bulunmadığı hissi rahat bir ilişki sağlıyor. Öneririm.

İdrar hissi bende de oluyor ve o hisle ilişkiye devam edersem orgazm olamıyorum.
İlişkiden önce gidip mutlaka küçük abdestimi yapıyorum. Hem bedenen hem Psikolojik olarak idrarın artık bulunmadığı hissi rahat bir ilişki sağlıyor. Öneririm.
Merhaba aslında ilişki öncesi gidiyorum ama psikolojik midir anlamadım baskı hissediyorum tutamayacak gibi oluyorum ilişki sonra tekrat gittiğimde gelmiyor :) ögfff ne pis konu açtım kusura bakmayın valla aksam aksam

Merhaba aslında ilişki öncesi gidiyorum ama psikolojik midir anlamadım baskı hissediyorum tutamayacak gibi oluyorum ilişki sonra tekrat gittiğimde gelmiyor :) ögfff ne pis konu açtım kusura bakmayın valla aksam aksam
Yok ne kusuru :KK70:
Baskı hissi illa olacak ama bunu idrar hissi ile karıştırmaman lazım.
Ne kadardır cinsel hayata sahipsin bilmiyorum ama süreç içerisinde düzelecektir.
Eşim ilk başlarda ilişki süresini bilerek kısa tutuyordu zulüm etmemek açısından. Ki gerçekten benim içinde ilk 1 yıl zulümdü.
Sonra git gide uzattı aşamalı olarak.
Git gide zevk almaya başladım.
Bir noktadan sonra baya güzel birşeymiş demeye başladım.
2.yılımda orgazm olmaya başladım.
Şimdi 4 yıllık evliyim.
Düzeliyor kuzum. Merak etme.

Back